Sosyal medyadan çok örnek vermeyi sevmem ama bugün başka siyasi olaylarda varken gündemin ilk sırasında Berkay var ve hiç olumlu yorum yok gibi ve survivor ekstrada da herkes Batuhan yanlış yaptı dedi ve Semih de benim dediğim gibi Berkay elenir dedi.Daha önceki birincilikleri mavi takımdaki silik kişiliğine göre kırmızıda Poyraz'a karşı performansı ve olayların biraz içinde olması 1. yaptı.Daha önceki yıllara ve bu seneki sms sıralamasına baktın mı bilmiyorum ama ben hep bakarım ve bu sene herhalde elenen kişilerde 1 kere yanılmışımdır.Bir kişinin nasıl sms alıp almadığını az çok çözdüm.Bu olayda çok bariz zaten başka ihtimal yok. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2873. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxHaftada 2 kişi eleniyor hocam cumartesi 1 i gidecek pazar pazartesi sali 3 oyun 1 kişi daha gider. Perşembe cumartesi pazar 1 kişi daha 10 günde kalır 4 kişi.
Alıntıları GösterPazar günü eleme oluyor Cumartesi Acur smsi açar Pazartesi Salı Çarşamba olmalı dokunulmazlık bu mantığa göre ama sembol de bir gün oynanmalı. Dokunulmazlığın olduğu gün koyamazlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Aleyna mı finalde? Bu performansla mı? Sonuncu sırada DAYIM ı saymazsak
Alıntıları GösterKız son 1 haftada Poyrazdan 5 sayı, Dora dan 6 sayı, İsmail ve hain den 3 er sayı aldı. Aynen bu performansla finale gidecek. Sana söyleyeyim bu potaya poyraz hariç kim girerse girsin net eler. Kız arkasından hançerlendi birde , rekor oy alır geçen hafta gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 11 Haziran 2021; 2:21:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907Kız son 1 haftada Poyrazdan 5 sayı, Dora dan 6 sayı, İsmail ve hain den 3 er sayı aldı. Aynen bu performansla finale gidecek. Sana söyleyeyim bu potaya poyraz hariç kim girerse girsin net eler. Kız arkasından hançerlendi birde , rekor oy alır geçen hafta gibi.
Alıntıları Göster20 metre parkurun bile olmadığı full dengenin olduğu 2 metre önden attığı bir atışta sayı alsın değil mi? Üstelik geçen hafta Berkay'ın dokunulmazlık aldığı oyundaki atışla aynıydı ki onda da Aleyna finale çıkmıştı. Bence burda asıl sorgulamamız gereken bu kadar yardıma rağmen kadınlar hala nasıl başarılı olamıyorlar. Yunan Survivorına baktım bireysele tam anlamıyla geçmişler hatta birçok farklı atış çeşidi var. Disk, sapan, mekanizma, halka, basket kum torbası. Bizde çubukla veya topla sembolü devirmeden üstteki hedefleri devirme. Ya da halka.
Potaya girse Ayşe'yi eleyemeyeceğini düşünüyorum ben hala. Poyraz'ı da geçtim ayrıca İsmail ve Batuhan ikilisini de elemesi zor. Berkay hakkında hala bir tahminde bulunamıyorum şu gelecek haftaki smsler sonrasını belirleyecek. Yine de İsmail'i eleme ihtimali olsa bile (ki sanmıyorum Aleynaya destek verdiğini gördüğüm izleyici kesimi İsmaile de aynı desteği veriyor) Batuhanı elemesi çok ama çok zor. Üstelik Batuhan her ne kadar dokunulmazlık almasa bile bir şekilde final oynuyor.
Ayrıca gerçekten performansı kötü. Diyelim kötü değil performansına nasıl iyi diyebiliyorsun? 5 yarınla birlikte 6 dokunulmazlık olacak ama bir tane kazanamadı. Bence bu atış mesafesiyle kızların en az 2 tane almaları gerekiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Haziran 2021; 2:22:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR720 metre parkurun bile olmadığı full dengenin olduğu 2 metre önden attığı bir atışta sayı alsın değil mi? Üstelik geçen hafta Berkay'ın dokunulmazlık aldığı oyundaki atışla aynıydı ki onda da Aleyna finale çıkmıştı. Bence burda asıl sorgulamamız gereken bu kadar yardıma rağmen kadınlar hala nasıl başarılı olamıyorlar. Yunan Survivorına baktım bireysele tam anlamıyla geçmişler hatta birçok farklı atış çeşidi var. Disk, sapan, mekanizma, halka, basket kum torbası. Bizde çubukla veya topla sembolü devirmeden üstteki hedefleri devirme. Ya da halka.
Potaya girse Ayşe'yi eleyemeyeceğini düşünüyorum ben hala. Poyraz'ı da geçtim ayrıca İsmail ve Batuhan ikilisini de elemesi zor. Berkay hakkında hala bir tahminde bulunamıyorum şu gelecek haftaki smsler sonrasını belirleyecek. Yine de İsmail'i eleme ihtimali olsa bile (ki sanmıyorum Aleynaya destek verdiğini gördüğüm izleyici kesimi İsmaile de aynı desteği veriyor) Batuhanı elemesi çok ama çok zor. Üstelik Batuhan her ne kadar dokunulmazlık almasa bile bir şekilde final oynuyor.
Ayrıca gerçekten performansı kötü. Diyelim kötü değil performansına nasıl iyi diyebiliyorsun? 5 yarınla birlikte 6 dokunulmazlık olacak ama bir tane kazanamadı. Bence bu atış mesafesiyle kızların en az 2 tane almaları gerekiyordu.
Alıntıları GösterKızlar yakından atıyor tamamda , kızların bacak boyu, kulaç uzunluğu aynı mı? Eğer bi yerlerde erkekler takılmazlarsa zaten hep geride kalıyorlar. Atışı kaçırmaları lazım kı kızlar isabetli atıp oyunları kazansınlar. Ayşe ayşe diyorlar en güçlü kadın diye, daha finale çıkamadı. Finale çıkmayı bırak erkek eleyemedi daha. Aleyna, Poyraz, Dora , İsmaili eleyebildi. Hainden de sayı aldı 3 tane. Dün son atışı yapabilseydi poyrazı eleyip batuhanla final oynayacaktı. Poyrazı iki gün üst üste eleyecekti kız yani. Kız ne yapsın daha?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 11 Haziran 2021; 2:28:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907Kızlar yakından atıyor tamamda , kızların bacak boyu, kulaç uzunluğu aynı mı? Eğer bi yerlerde erkekler takılmazlarsa zaten hep geride kalıyorlar. Atışı kaçırmaları lazım kı kızlar isabetli atıp oyunları kazansınlar. Ayşe ayşe diyorlar en güçlü kadın diye, daha finale çıkamadı. Finale çıkmayı bırak erkek eleyemedi daha. Aleyna, Poyraz, Dora , İsmaili eleyebildi. Hainden de sayı aldı 3 tane. Dün son atışı yapabilseydi poyrazı eleyip batuhanla final oynayacaktı. Poyrazı iki gün üst üste eleyecekti kız yani. Kız ne yapsın daha?
Alıntıları GösterBen yakından atmalarına bir şey demiyorum ama erkekler 8. çizgiden atıyorsa kızlar da 2. çizgiden değil 5 veya 6. çizgiden atmalı. Özellikle bugünkü hassas atışta önden atmak çok büyük avantaj. Geriden atınca sert atıp hızı yakalamaya çalışarak riski en az 3-4 kat arttırıyorsun ama 2. çizgiden çok yavaş attığında bile alttaki sembolleri devirmek imkansız.
Ben Ayşe'nin istatistiğinin de şişme olduğunu düşünüyorum. Bana kalsa (Meryem'i ayrı tutuyorum o All Starlık yarışmacı) kadınlarda performans sıralaması Merve>Aleyna K>=Melis>Ayşe şeklindeydi. Bana kalsa finalde olmayı hak eden kadın zaten yok ama İsmail'in performans eksikliğini hesaba katarsak belki bir ihtimal bir tanesi son 4 kalabilir. O da sırf geçen sene de kadın kalamadı diye Acunun bırakması hevesiyle olur diye düşünüyorum.
Kadınların çok önden atması haksızlık önden atsınlar ama bugün Batuhan bile dedi kolunu uzatsan değeceksin diye. Bu kadar olması doğru değil. Ayrıca hadi diyelim bu kadar önden attılar okeyim ama en azından atışlar hassas olmasın dünkü küp atışı bugünkü atış hep hassas atışlar. Gerçekten normal bir atış görmeye hasretiz. Disk atışı bile koymuyorlar hassas atışla belki kadınlar finale çıkar da bir ihtimal kazanırlar diye.
-
Yarın İsmail alıp Ayşe’yi koysa da elense yahu,canımı sıkmaya başladı izlerken.Berkay finali yaptıktan sonra hemen manipüle etmeye başladılar “kimse seni desteklemedi bak işte” falan diyerek. Ayşe’nin Batuhan-Aleyna potasından çıkabileceğini de düşünmüyorum bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu arada Batuhan’ın Steven aday olduğunda söylediği “direktifi Poyraz verdi” tespiti de doğrulandı bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 11 Haziran 2021; 3:16:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar kafanız yerinde mi tabiki birlikte hareket edecekler. En başından beri kankalar adamlar. Yola çıktığını yolda bulduğuna neden satsın berkay. Adamlar en başından beri final koltuğuna beraber oturmak istiyorlar ve bu yolda ilerliyorlar. Bu yolda da gerekli ne varsa onu yapıyorlar. Muhtemelen aralarındaki anlaşma da gel bwraber çıkalım final koltuğuna oturalım parayı kırışalımdır. El ele verirlerse ilk 4e büyük ihtimalle dora ayşe poyraz berkay şeklinde giderler. Bu dörtlü ile de çok rahat poyraz berkay finali çıkar. Finalde de paraları kırışırlar. Bitti gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: famekaSosyal medyadan çok örnek vermeyi sevmem ama bugün başka siyasi olaylarda varken gündemin ilk sırasında Berkay var ve hiç olumlu yorum yok gibi ve survivor ekstrada da herkes Batuhan yanlış yaptı dedi ve Semih de benim dediğim gibi Berkay elenir dedi.Daha önceki birincilikleri mavi takımdaki silik kişiliğine göre kırmızıda Poyraz'a karşı performansı ve olayların biraz içinde olması 1. yaptı.Daha önceki yıllara ve bu seneki sms sıralamasına baktın mı bilmiyorum ama ben hep bakarım ve bu sene herhalde elenen kişilerde 1 kere yanılmışımdır.Bir kişinin nasıl sms alıp almadığını az çok çözdüm.Bu olayda çok bariz zaten başka ihtimal yok.
Alıntıları GösterHocam ben doğru yaptı demedim. Evet yanlış yaptı ben olsam Poyraz derdim zaten elenmez dora girmediği sürece güçlü bir kırmızı elenir Di. Ama siz sosyal medya deyip duruyorsunuz ya sana tek tek örnek vereyim. Mesela ekşi ye göre kırmızılar yüzde 90 destek alıyor görünüyor. Çünkü mavi ciler yazdığı anda genelde ceza yeyip gidiyorlar. Burda da yazan ve ceza alan arkadaşlar var. Face sayfaları daha halkçı mesela daha halka yakın. Orda maviler daha fazla tutuluyor. İnstsvram genelde ergen kesimler. Onların oyu az. Bunlar gösterge değil ki. Fan kitlesi bir yere kadar götürür. Sonrasına yetişemez. Elenen kişiler zaten az çok belliydi çok sürpriz olmadı gibi. Belki Merve onuda acun harcadı. Berkay belki haftaya gider ama bu hafta gitmez nedeni ise çok basit. Burda 2 rakım var kırmızı mavi. Önceleri 60.40 kırmızı öndeydi şimdi fark çok daha az. Şimdi oy verenl kırmızılar 2 ye bölünecek maviler tek kişiye verecek. Berkayı o potalarda 1. Yapan Poyraz cılarım oyuydu. Daha doğrusu etkisi büyüktü. Mesela ben takım tutmuyorum kişilere bakıyorum. En itici İsmail Ken şimdi ayşe gözümde. Ama aley veya batu da farklı değil. Potaya girerse pek oy vermem ama atabilirim berkaya benim gibi olanlar daha az ama. Millet genelde mavi kırmızı diye oy atıyor. Mesela Ayşe İsmail potası oldun İsmaile kesin atarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907Kızlar yakından atıyor tamamda , kızların bacak boyu, kulaç uzunluğu aynı mı? Eğer bi yerlerde erkekler takılmazlarsa zaten hep geride kalıyorlar. Atışı kaçırmaları lazım kı kızlar isabetli atıp oyunları kazansınlar. Ayşe ayşe diyorlar en güçlü kadın diye, daha finale çıkamadı. Finale çıkmayı bırak erkek eleyemedi daha. Aleyna, Poyraz, Dora , İsmaili eleyebildi. Hainden de sayı aldı 3 tane. Dün son atışı yapabilseydi poyrazı eleyip batuhanla final oynayacaktı. Poyrazı iki gün üst üste eleyecekti kız yani. Kız ne yapsın daha?
Alıntıları GösterHocam bugünki oyunda Ayşe dora hariç geride kalan olmadı. Aleyna poyrazla hep kafa kafaya geldi 1 m önden attı. Hız parkuru olsa ok de değil. Bak kesin diyorum ayşe aleyna yerine Merve melis olsa şu 5 dokunulmazlık tan 2 sini çok rahat alırlardı. Geçen sene kızlar erkeklerle aynı mesafede atıyordu bunlardan daha başarılıydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wout.Weghorst
Arkadaşlar kafanız yerinde mi tabiki birlikte hareket edecekler. En başından beri kankalar adamlar. Yola çıktığını yolda bulduğuna neden satsın berkay. Adamlar en başından beri final koltuğuna beraber oturmak istiyorlar ve bu yolda ilerliyorlar. Bu yolda da gerekli ne varsa onu yapıyorlar. Muhtemelen aralarındaki anlaşma da gel bwraber çıkalım final koltuğuna oturalım parayı kırışalımdır. El ele verirlerse ilk 4e büyük ihtimalle dora ayşe poyraz berkay şeklinde giderler. Bu dörtlü ile de çok rahat poyraz berkay finali çıkar. Finalde de paraları kırışırlar. Bitti gitti.Beni sinirlendiren konu da bu kısımda Merve'ye algı yapılıp Berkay'a yapılmaması. Merve karşı takıma geçtiğinde demediklerini bırakmadılar ama Berkay konuşsun Poyraz'a karşı çıksın istediler. Bu da Acunmedyanın algı konusunda çok başarılı olduğunu gösterir. Poyraz'a sahte bir rakip çıkarmayı öyle istediler ki.
-
Berkay bugün 1. olma ihtimalini kaybetti bence. Aleyna'yı zerre sevmem. Berkay'ın birinci olmasının tek bir nedeni olabilirdi çakallık yapmaması. Bugüne kadar çakallık yapmadın, performansın da iyiydi. Daha geldiğin ilk hafta oy sıralaman belli değil diye seni ve Aleyna'yı potaya sokmadı kırmızı takım. 5 kişi kalmışken. Birinci çıktın da ismini öyle söylediler. İsmail ya da Batuhan'ın gitmesinin onları şampiyon yapacağını düşünmek ne kadar salakça. Bu kırmızı takım kimin oyunun düşük olduğunu düşündüğü halde, performansı iyi olduğu için koruduysa, Melis hariç hepsi kırmızı takıma düşman oldular. Ne hikmetse hepsi de artık elenecek adam kalmayıp, isimleri söylenmek zorunda kalınınca düşman oldular. İsimleri söylenene kadar araları kotu de olsa sonuçta takımız ayağına yatıyorlar. Berkay'ın ...tü yemedi İsmail'i söylemeye çünkü 3. seçimde kendisini söyleyebileceklerini biliyordu, korktu. Sıradaki dokunulmazlığı Berkay kazansın direkt İsmail'i söyleyecek. 3 kişi dışında kim kazanırsa kazansın İsmail'i söyleyecek. Ayşe geçen potanın nasıl bir korkusu olduğunu gördü, korkudan kendisini söylemesin diye Berkay bak kimse sevinmiyor, Berkay aslında bu takımdan falan falan yalakalık yapıyor. Berkay belki kendilerini söylemez diye Berkay'ı destekliyorlar, Mavi takımdan biriyle oynayınca hadi Berkay işine bak diye hitap ediyorlar. Mavi takımdan biri kazansa, Berkay Poyraz'ın dışında hiç birinin umurunda olmazdı. Adam kardeş gibiydik, kaç ayımız birlikte geçti diyor, herif Poyraz'ı ya da Steven'ı söyleyecektim, Steven'ı seçtim diyor. Bu cümle gerçek olsa, kardeşim diyen adam sinirlenirdi. Cevap verirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 11 Haziran 2021; 11:59:48 >
-
Yaver Berkay'ın Survivor Sefiri Batuhan Başkana yaptığı yamuk yüzünden gözüme uyku girmiyor.
-
HÜSEYİN 4 formülü yükleniyor hocam çok az kaldı.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 11 Haziran 2021; 6:6:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
HÜSEYİN 4 formülü yükleniyor hocam çok az kaldı.....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X