İNŞ KALEYNA ELENİR İNŞ AMA PATATESİN DEDİĞİNE GÖRE NET STEVEN ELENMİŞ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Haziran 2021; 20:27:5 > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2810. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İnşallah doğrudur,aslanım benim.Ama mantıklı gelmedi o isimleri söylemez bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaleyna bu hafta şu olay olmasa resmen elenecekti yazık valla emekler bi mağduriyet uğruna hiç ediliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aleyna bi kere babası bunları terketmiş diye zırlıyordu ulen insanın böyle karısı böyle çocugu olursa ülkeyi terkeder şeytan bunlar o cansu denen kıza yazık bunların elinde kalmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fusko
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz kavga etmeye devam edin.
Biz, Dora Dayımla finale gidiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Fusko
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mağdur olmasa kaleyna giderdi yarın
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16
Bu mesaj silindi.DAYIM İsmail'i potada ezer geçer o yüzden bizi en büyük rakip görüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7DAYIM İsmail'i potada ezer geçer o yüzden bizi en büyük rakip görüyor
Alıntıları GösterNe içtin sen
Mesela ben 5 tane kaktırmadan gelmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 7 Haziran 2021; 21:6:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: IronimAleyna alır şimdi dokunulmazlığı
Dün ki oyunda en mühim mesele atmıştı. Parkurun yüzde 5 bile etkisi yoktu. Kızların bu kadar iyi olmasının sebebi 1 metre yakından atmalarıydı. O kadar zor atış için 1 m çok büyük avantaj. Aleyna böyle bir avantaja rağmen alamadı oyunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben haksızlık olduğunu düşünüyorum hocam.Parkurlar böyle olacaksa kızlar da aynı mesafeden atmalı.
Kaleyna falan da Ayşe’nin ailesinin dediklerinden bahsetmiyor hiç.Olayı sosyal medyaya çektiler tamamen,annesi suçlu duruma düştü.Ya da bahsetti ama yayınlamıyorlar.
steven elenince mavi takım çok güçsüzleşecek umarım yarın artık kaptanlı oyunlara geçeriz
-
Ulan ben bile geldim yoktum
-
Yarmagül : profesyeeellik, profesyeeeliz sınıçta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhteşem bir ödül daha.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X