< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2776. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Patates Dora'nın kazandığı oyun sayısı İsmail'in kaybettiği oyun sayısından azdır.
-
Mağdurhan kaybedince hemen bahane buluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aleyna'da yürek varsa karşıma ayşe'yi verin der.
-
-
Çakma dayı toto korkusundan berkay alsın diyor hahah belki bir ihtimal beni söylemez diye hahahahah kolpalar kolpası çakma dayı
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerPatates Dora'nın kazandığı oyun sayısı İsmail'in kaybettiği oyun sayısından azdır.
DAYIM İsmail gibi zayıfları almadı 5 ay boyunca karşı takımın en iyileriyle oynadı
-
Batuhan seni severiz de durduk yere İsmail'e atar yapma aslan.
-
ulan batuboy hep bir bahanen var
-
Bu Mağdurhan'da performans yok, 2 oyun koşunca tıkanıyor .d
-
-
Off ağlama be
-
Yanlış zamanda gelmişim. Dayı kıskançlarının uyku vakti gelmemiş daha.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berkay'a helal olsun. Olması gerektiği yerde . Aleyna'yı da eleyip dokunulmazlığı alacak. Batuhan denilen itici elendi iyi oldu .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsmail şaka yapıyor Steven yarım aklıyla onu bile anlayamıyor ahahahaha patates.
-
Çok güzel söylüyorsunuz da parkur fazladan efor sarfedecek parkur degil , iş atışlara bakıyor sadece. , bunun yasla başla alakası yok . 45 yaşındaki insanda bu kısa parkurda 1-2 sn geç de olsa finişe varır , eli düzgünse yarışmayı bile kazanır . Yaşla bilmem ne ile bu oyunun alakası yok .Kaldı ki 37 yaş nedir , 37 yaşında insanın yürüyecek hali kalmayacaksa biz öldük de haberimiz yok demekki :))
İsmail iyi sabrediyo ben olsam çoktan bozmuştum Batu'yu
Şımarık ergenlere tahammülüm yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nct -- 6 Haziran 2021; 22:35:46 >
-
-
Batuhan Berkay kazandı diye ağlayacak ya
Çocuk kafayı kırmış harbi
Leş gibi performansı var gelmiş yarın da kazanamazsam çıldırıcam diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X