Ya bakma bunlara hocam Çılgın Sedat 2017'de 40 yaş üstü olmasına rağmen çatır çatır oyunlarını kazanıyordu hemde sağlam rakiplere karşı, Ersin desen o da 55 kilo haliyle alayını tokatlıyordu yaş bahane. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2774. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoFinalde ne olacağını biliyorlar, bırak o güne kadar 37 yaşındaki adamın performansıyla dalga geçip eğlensinler. Bakalım o yaşa gelince yürüyebilecekler mi?
Alıntıları GösterDostum Kaleynaya 3 - 0 yenildi farkında mısın ? Kaleyna la kaleyna. 37 yaş falan hikaye. Kaleyna diyorum. Hadi atış sana bakmadı, parkurda da geride geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 6 Haziran 2021; 22:21:51 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7KIRMIZI TAKIM BU SURVİVORDA GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK TORPİLLİ TAKIMDIR YUH ARTIK YANİ BU EŞLEŞMELER NE? YA TAMAM ÖDÜL OYUNLARI TAKIM OLARAK OYNANIYOR ANLADIK DOKUNULMAZLIKTA BİLE SIRF KIRMIZILARIN BİRBİRİNİ YEMESİN DİYE KARŞILIKLI EŞLEŞTİRMEK NASIL BİR HAK YEMEKTİR
ABİİİİ MAVİLERİN HAKKI YENİYO ABİ 37 YASINDAYIMM ABİİİİ ABİ AKTİF SPORCU DEĞİLİM ABİİİİ BU HAFTA PAKET OLUYORUM ABİİİ NOLUR SMSSSS
-
Haklısın.
-
oyun niye devam ediyor. hepsi dora diycek zaten.
-
Aynen.
-
allah allah bu berkay 2 -0 dan mı dönmüş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIYa bakma bunlara hocam Çılgın Sedat 2017'de 40 yaş üstü olmasına rağmen çatır çatır oyunlarını kazanıyordu hemde sağlam rakiplere karşı, Ersin desen o da 55 kilo haliyle alayını tokatlıyordu yaş bahane.
Alıntıları GösterErsin sakatlıktan gitti, yaşı o kadar eforu kaldıramadı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIABİİİİ MAVİLERİN HAKKI YENİYO ABİ 37 YASINDAYIMM ABİİİİ ABİ AKTİF SPORCU DEĞİLİM ABİİİİ BU HAFTA PAKET OLUYORUM ABİİİ NOLUR SMSSSS
Alıntıları GösterEVET KIRMIZILAR TORPİLLİ VE GEÇEN SENEKİ SAHTE AVENGERS 4LÜSÜNÜ BİLE GEÇTİLER
-
-
HERKES DORA DAYIMA SAYDIRIR OLMUŞ
POTA GECELERİ BİZİM İÇİN BAYRAMDIR BAYRAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanlarım lütfen SMSe abansın bütün yeğenlerimden oy dileniyorum hüüü 🤧🤧
Dora DAYI elenmez müsterih olun
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooDostum Kaleynaya 3 - 0 yenildi farkında mısın ? Kaleyna la kaleyna. 37 yaş falan hikaye. Kaleyna diyorum. Hadi atış sana bakmadı, parkurda da geride geldi
Alıntıları GösterKaleyna parkuru en hızlı bitiren yarışmacı değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoErsin sakatlıktan gitti, yaşı o kadar eforu kaldıramadı.
Alıntıları GösterBarış sakatladı efordan elenmedi, burda bile algı yapıyosunuz be.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoKaleyna parkuru en hızlı bitiren yarışmacı değil mi?
Alıntıları GösterDeğil. Ayşeydi bu oyun için.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X