İşten yeni geldiğim için izleyemedim ama kibir ve kasvet ordusuna yine akbil basmışız hocam ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2706. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneNiye hocam adam bjknin kalecisi koftiden bir şarkıcı ya da oyuncu olacağına kardeşimi tercih ederdim ben de Berkay olsam
Alıntıları GösterOlay ünü değil kardeşi olması hocam
-
Eee sıralama nerde paylaşan olmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun’un Merve’yi eletip, Dora Dayımı eletememesi de kutlanılması gereken bir konu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Acun’un Merve’yi eletip, Dora Dayımı eletememesi de kutlanılması gereken bir konu.Dora dayım ağır taştır hocam
HERKES ÖLDÜRÜR SEVDİĞİNİ.....
Kendi kafanıza sıkıyorsunuz hocam,başka ihtimal kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Kendi kafanıza sıkıyorsunuz hocam,başka ihtimal kalmadı.Dayımı tabuta koyarsın bir bakarsın cenaze namazını kıldırıyor......
Bu kadar emin olmayın hocam
İsmail’in kendine gelmesi dengeler açısından çok önemli.Sercan potansiyeli görüyordum 1 ay önce ama düştü baya.
-
Yenge görmesin hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dora dayım ağır taştır hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AHI VAR!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Fuskoİşten yeni geldiğim için izleyemedim ama kibir ve kasvet ordusuna yine akbil basmışız hocam
@BlackEagle03
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İddialara göre ülkenin her yerinde aşırı sevilen kırmızı takımla eş olmak isteyen ünlülere bak, isbat için Bkm'den adam toplamışlar resmen
Dayım akbil basınca biz
-
-
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 2 Haziran 2021; 1:20:30 >
Bu Ayşede de nasıl kalaycı çekemezliliği ve hasetlik var arkadaş, parkurda tokat manyağı yaptığı hafta hala bakın ağlıyor mu falan diye onu kolluyor
PİUVV PİUVV PİUUVVV
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X