aleyna k hiç etkilenmemiş gibiydi. en yakın arkadaşı gidiyor hiç bir tepki yok. geçen hafta aleyna ç merve yi eleyince aleyna k nın suratı asılmıştı. "bu kız beni de mi eler acaba?" diye. basbayağı dert olmuştu ona. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2705. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Gaddar şu an kendini tokatlıyor
-
Aleyna Ç.’nın sempatik olduğu hafta sadece ilk haftalarıydı. Sonradan anlaşıldı ki, o ilk haftalarda Dora Dayımın yanında olduğu için sempatik geliyormuş. Hep iticiydi…quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleKızın en ufak bir yanlış hareketi yoktu, hep sempatikti ve iyi niyetliydi. Mağdurluğu tutuyordu bazen ama atışları iyi olsaydı ayşeye toz yuttururdu kesinlikle sonuçta hızında bir sorun yoktu. Yine de üzüldüm buraya kadar gelip elenmek zordur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haftaya kimi indiriyoruz Dayıcılar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: IronimGaddar şu an kendini tokatlıyor
-
Uğurtan Dora Official FCtwitter
Uğurtan Dora Official FChttps://twitter.com/udoraofficial/status/1399838847794565127?s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Utku ve Berkay ne alaka aileler yarışıyor mu bu
Kıskanma.
-
Hocam Aleyna Ç'ye de itici demezsiniz ya. Dorayı destekleyip çaleyi itici bulmak da nasıl bir ironiyse..
-
AleynaÇ tam zamanında elendi gelebileceği son nokta burasıydı zaten bireyselde şansı hiç yoktu neredeyse kapanışı da hot trickle yaptı vedası da güxel oldu.. yolu açık olsun..
Çanlar Dayı için çalmaya başladı artık
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam Aleyna Ç'ye de itici demezsiniz ya. Dorayı destekleyip çaleyi itici bulmak da nasıl bir ironiyse..
Aleyna Ç aşıırı minnoş ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Utku ve Berkay ne alaka aileler yarışıyor mu bu
Niye hocam adam bjknin kalecisi koftiden bir şarkıcı ya da oyuncu olacağına kardeşimi tercih ederdim ben de Berkay olsam
eğer poyraz-steve ikilisi dokunulmazlıklara damga vururlarsa bu hafta ismail-batuhan-kaleyna potası görebiliriz
-
İticiydi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam Aleyna Ç'ye de itici demezsiniz ya. Dorayı destekleyip çaleyi itici bulmak da nasıl bir ironiyse..
Dora Dayımla alakası yok. Başka bir konu…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBerkay'ın bireyseldeki performansı ve herkese yakın olması sebebiyle potaya gireceğini zannetmiyorum, girse bile gayet iyi oy alacağını kanıtladı. Ben Berkay'dan son 4 bekliyorum çoğu kişinin aksine.
Bunu haftalar önce dedim hocam. İsmail batu nun işi zor. Berkay onları sollamaya başladı. Aleyna ç. Elenince aleyna k. Da bir atılım yapacak. Kırmızıların işi zor. Maviler de Steven genelde Ayşec ilerden oy alıyor o yüzden orda Poyraz ve Ayşe kesim devam eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
İticiydi hocam.
Dora Dayımla alakası yok. Başka bir konu…
Alıntıları GösterŞU MİNNOŞA NASIL İTİCİ DİYEBİLİRSİN?
-
ANLIK DAYIBOY VE DAYIGIRL LER
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangisinden bahsediyorsun hocam?quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIŞU MİNNOŞA NASIL İTİCİ DİYEBİLİRSİN?
Alıntıları Göster
Ayrıca üçü de itici.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Hangisinden bahsediyorsun hocam?
Ayrıca üçü de itici.
Alıntıları GösterÜÇÜ DE DOĞALLIĞIN SEMPATİKLİĞİN TEMSİLCİSİ KISKANMA!
-
Hepinizi bireysele bekliyorum, hepinizi..
Bravo hocamquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIÜÇÜ DE DOĞALLIĞIN SEMPATİKLİĞİN TEMSİLCİSİ KISKANMA!
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X