Bu millette bağını bahçesini tarlasını DORA DAYIMA hibe etti hocam |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2702. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu fragmanda Çaleynanın şaşırdığı kısım geldi mi ben mi kaçırdım ? Gelmediyse süpriz biri gitmiş de olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903Bu fragmanda Çaleynanın şaşırdığı kısım geldi mi ben mi kaçırdım ? Gelmediyse süpriz biri gitmiş de olabilir
UĞURTAN GG HOCAM HABERİ GELDİ AZ ÖNCE...
-
Doraya niye şaşırsın ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIUĞURTAN GG HOCAM HABERİ GELDİ AZ ÖNCE...
Alıntıları GösterYOO GİTMİYORUZ !
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903Doraya niye şaşırsın ?
Patates gitti diye şaşkın...
-
Hala mantığım Berkay ve Steven’ın aynı anda birinciliğini almıyor.Geçen hafta Poyraz birinciyken Ayşe’ye de geçilip 3.olan Steven ve 4.olan Berkay bir olaya karışmadan oy almaları çok zor.Oylamanın şeffaflığına inanıyorum normalde ama bunu açıklayamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IronimBerkay ve Steven
Kurguna
Merve'den sonra kim vurduya gitmesinler diye AcunMedya destek atmış. Aleyna-Dora peşpeşe gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanYOO GİTMİYORUZ !
Alıntıları Göster
-
Ulan ST nin birici olduğu son haftalarda dallamanın birinci olduğu algaması YERSEN
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Ulan ST nin birici olduğu son haftalarda dallamanın birinci olduğu algaması YERSEN
kurgu büyük tuzak derin müsterihlik uzak mı hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIUĞURTAN GG HOCAM HABERİ GELDİ AZ ÖNCE...
Alıntıları GösterBerkay da şükür çekiyo en son Dora gg sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctBerkay da şükür çekiyo en son Dora gg sanırım
Alıntıları Göster
-
Garip bi survivor olucak YERSEN
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Batuhanın p*ç demesi mağduriyet yaratmış başka bir mantıklı açıklama aklıma gelmiyor2 ihtimal daha var gidebilir diye yüklenmiştir millet malum Poyraz 1 olduğundan direk adaydı. 2.side potada olmayan Ayşe taraftarlarının oyu. Aynı durum Berkay içinde geçerli.
Millet Poyraz elenmiş diyor da imkanı yok Uğurtan elendi...
-
-
Tek mantıklı açıklaması poyraz ismail batuhanın fanlarından daha çok sms toplamak sıralamayı değitirip bak 1. yapamadınız maksatıyla
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X