Dayım Sonuna kadar |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2701. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Uğurtan'ın ada birleşmesinde en az 1 hafta kalması gerekiyor, ortalığı karıştırmak için... Acun, ülkenin reyting düzenini iyi biliyor. Ortalığı karıştırmak demek, o gazla tonla sms gelmesi demek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berkayin kardesi samp primiyle sms satin aldi heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun ve botları kim olacak başka.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
Uğurtan'ın ada birleşmesinde en az 1 hafta kalması gerekiyor, ortalığı karıştırmak için... Acun, ülkenin reyting düzenini iyi biliyor. Ortalığı karıştırmak demek, o gazla tonla sms gelmesi demekFORUMDAKİ UĞURTANCILARDA UĞURTAN SMS ALIYOR ZANNEDİYOR HOCAM AHAHAHA
-
Alindaaa nerdesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dominikten amcaoğlu aradı Poyraz eleniyor üzgünüm
Berkay'a beşiktaşlı oyunculardan ve taraftarlardan vs bence çok fazla oy geliyordur son haftalarda veya elenme riskinin yüksek olduğu zamanlarda. Ama Stevenın birinci olmasını pek anlamlandıramadım
-
Hiç bir ekstra olay yokken Steven Poyraz'ı, Berkay İsmail ve Batuhan'ı geçiyorsa oylar aşırı yakın
Dora şampiyon olsa şaşrımamak lazım bu sistemde
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBerkay'a beşiktaşlı oyunculardan ve taraftarlardan vs bence çok fazla oy geliyordur son haftalarda veya elenme riskinin yüksek olduğu zamanlarda. Ama Stevenın birinci olmasını pek anlamlandıramadım
Kongo Devlet Hazinesi ordusuna yaptığı aylık mızrak harcamalarını Steven a hibe etmiş hocam.
Bu yarışma değil bu bir oyun değil
Bu bir Reality TV Reality Show Anlayana
KURGU
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Alindaaa nerdesinBakkala gönderdim gazoz içmeye.
-
Aleyna Ç. gitsin artık !
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Kongo Devlet Hazinesi ordusuna yaptığı aylık mızrak harcamalarını Steven a hibe etmiş hocam.
Alıntıları GösterSon 1.olduğu konseyde Wakanda'nın tüm kaynakları tükenmişti hocam yine halkı aç bırakıp tüm kaynağı stevena gömmüşler
Boş yapma Ethan. Sırası değil.quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBakkala gönderdim gazoz içmeye.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uğurtan kendine oy atmaz hocam ahahaahah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
UĞURTAN ELENSE DE ELENMESE DE İYİ OLUR BİZİM İÇİN ZUAHAHA
-
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
Uğurtan kendine oy atmaz hocam ahahaahah -
Berkay’ın bu hafta performansı da kötüydü,konseyde imkanım olsa karşıdan yollardım demesiyle birinci olabiliyorsa bireyselde herkes her an elenebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X