Bu kız klasik tiki kezban tipi hocam emzik Nisanın yanına bile yaklaşamaz iticilikte |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2580. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Doğru.
-
Yunanlı yarışmalar mütevazi bizimkilere birşey öğretmeye kalk tripin bini bin para olur. adamlarda sıfır ego
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağdurun yediği farka bak
Poyraz hem karada hem denizde Berkaydan daha yavaş hocam, Sakisi yenme ihtimali olan biri varsa Steven dışında o da bir ihtimal Berkay olabilir. İkili eşleşmede doğru düzgün berkaydan bile sayı alamıyor Sakisten nasıl alacak.quote:
Orijinalden alıntı: EragoneYoo gayet yener havuz parkurunda falan da önde gelir atışlar Poyraza bakarsa önde bile bitirebilir birebirde
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora konuşuyor ama Poyraz ve Merve'nin direkt konuşmasından Türk olduğu anlaşılıyor, diğerleri zaten konuşamıyorlar düzgün.
Yunanlılara ingiliz deseler inanırım öyle konuşuyorlar.
-
Seninkisi parkuru bitiremeden yenildi kudurrrrr.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Mağdurun yediği farka bak
quote:
Orijinalden alıntı: kral400Üçkağıtçı Cemal reyiz, nevi şahsına münhasır bir kişidir hocam, kendisinden şüphe edenler büyük bir yanılgı içindeler.
Alıntıları GösterBravo hocam. Üçkağıtcı Cemal'e uzanan eller kırılsın. Bu millet Cemal'ine sahip çıkacaktır.
-
Hocam bu aksan mevzusunu sadece bizim Türkler kafaya çok takıyor derdini anlatabiliyosan yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerDora konuşuyor ama Poyraz ve Merve'nin direkt konuşmasından Türk olduğu anlaşılıyor, diğerleri zaten konuşamıyorlar düzgün.
hsghdagsdkjsd
-
Mağdur yine nehire gidip ağlıyor uluslararası mağduriyeti de ilk defa görüyorum
-
9-4ten sonrası reklama süre uzatmak için kurgu
-
Bu yunanlılar niye böyle seviniyor ya adam kendini uçan sabri gibi yerden yere attı.
Uçan sabri :
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Seninkisi parkuru bitiremeden yenildi kudurrrrr.
Alıntıları GösterDayıya en iyisini kitlemişler hocam adam Steven a da fark attı
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerDora konuşuyor ama Poyraz ve Merve'nin direkt konuşmasından Türk olduğu anlaşılıyor, diğerleri zaten konuşamıyorlar düzgün.
aksana bir bizim millet takar. Almanların bile İngilizcesi aksanlı
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBiz Türkler neden ingilizce konuşamıyoruz ya ?
Yunanlar patır patır konuşuyorlar bizimkiler köylü gibi ehe ehe yapıyor.
bence bizim ağzımıza uzak bir dil ingilizce hocam. dilimiz dönmüyor. diğer ülkelere görede zor öğreniyoruz. ama bu sadece benim tespitim. doğru olmayabilir.
Olabilir hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Poyraz hem karada hem denizde Berkaydan daha yavaş hocam, Sakisi yenme ihtimali olan biri varsa Steven dışında o da bir ihtimal Berkay olabilir. İkili eşleşmede doğru düzgün berkaydan bile sayı alamıyor Sakisten nasıl alacak.
Alıntıları GösterBerkay ne alaka hocam ayrıca havuzda daha yavaş değil karada da parkura göre değişiyor son aile parkurunu en hızlı Poyraz bitirmişti mesela Berkay eşleşmesini şansa bağlıyorum ben ismail ve batuhan, berkay'dan kötü yarışmacılar değil onlarda özellikle ismail'den bire-birde bayağı öndeyken berkay'da 6 fark geride adam Poyraza ayrı mı bileniyor bilmiyorum ama 2 de 0 yaptığı leş attığı oyunlarda bile Poyraza gelince 4 te 4 falan atıyor
-
-
Kurgu devreye girmiş galiba.
OYUNLARDA KURGU OLMADIĞINI DÜŞÜNENLER ŞU OYUNLARI İZLESİN BENCE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Mayıs 2021; 21:47:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X