Eziklenmeyecek bir yarışmacı mı? Hadi onu geçtim daha dün Batuhan ve İsmail Ayşe'ye sayı vermeyin dediler? Bu küçümsemek eziklemek değil mi? |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2568. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İlk hakareti ben ederim sizin için hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoSerhat gelmezse hiç izlemeyecem hocam, arada foruma gelip sene 2022 hala survivor izleyen cahiller var deyip küfür yerim bu sayede forumdan da ayağım kesilir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Süslü İsmailDerin Acun abisinin desteğiyle şampiyon olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın için
almış diorlar🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 25 Mayıs 2021; 0:12:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Eziklenmeyecek bir yarışmacı mı? Hadi onu geçtim daha dün Batuhan ve İsmail Ayşe'ye sayı vermeyin dediler? Bu küçümsemek eziklemek değil mi?
Alıntıları Göster2 üstte yazdığımı kaçırmışsın. ''Çaleyna zaten çöp'' yazdım. Scroll up yapıver.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleFragmanı izledim de yunanlar bikiniyle bizimkiler haşemayla yarışıyor. Ah acun ah gene rezil ettin bizi elin adamlarına!
aga bırakta bizimkiler bikinili olmasın. meslek lisesi terk ayşeyi bikiniyle görüp göz zevkinimi bozacan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 25 Mayıs 2021; 0:30:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndBunlarda Yunanların zıpırı
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasoo2 üstte yazdığımı kaçırmışsın. ''Çaleyna zaten çöp'' yazdım. Scroll up yapıver.
Alıntıları GösterBurda bahsettiğimiz Aleynanın çöp olması değil asıl meseleyi kaçırıyorsun orda küçümsemeyi sadece Merve mi yapıyor yoksa bundan rahatsız olduğunu söyleyen mağdur ve yalancı takım mı daha çok yapıyor?
-
Hocam spoilerleri @action16 çok güzel veriyordu. Siz neden verdiniz ki.quote:
Orijinalden alıntı: ANLT
Yarın için
almış diorlar🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
İlk hakareti ben ederim sizin için hocam.Ferhat Ağırbaş olmadığınızı ispatlarsanız günahsız olarak ilk taşı siz atabilirsiniz hocam.
-
Yarın için spoiler...
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Hocam spoilerleri @action16 çok güzel veriyordu. Siz neden verdiniz ki.Tm sileyim 😏
Hâlâ hayattayım desem yine olmuyor. İspatlayamam hocamquote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoFerhat Ağırbaş olmadığınızı ispatlarsanız günahsız olarak ilk taşı siz atabilirsiniz hocam.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
mersinaki reis...
-
Spoilerı silmeyin zaten yunanlarda en başarılı kadın ve erkek varmış kırmızıların alacağını bilmeyen yoktur Acunun bir torpili daha
-
Ben çaleyna ve diğer iki kızın durumu ile ilgili yazdım. Diğerleri ne alaka ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82mersinaki reis...
Hocam devamı da vardı sanki sığmadı sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooBen çaleyna ve diğer iki kızın durumu ile ilgili yazdım. Diğerleri ne alaka ?
Kırmızı yanlısı yorum yapıp sonra diğerleri ne alaka ne demek oluyor? Konunun orda 2 takım atışması olduğunu biliyorsun. Bunu en çok yapan İsmail ve Batuhanken ithamı da onlar yapmışken niye onlardan bahsetmeyelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Mayıs 2021; 0:25:21 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X