Batuhan sapla samanı karıştırma, Çaleyna statik oyunlarda ve parkurlarda fena değil zaten, kız atışları beceremiyor. İlk kez de sembol almıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 24 Mayıs 2021; 23:53:40 > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2567. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
mağdurhan mağdur atak geçiriyor
-
-
Batuhan'ın şu deli hareketlerine aşırı sinir oluyorum tek yumrukta Allahına kavuşturasım var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82bu döngü 100 yıl sürecek hocam
Alıntıları GösterBu da çok güzel hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82hocam mayor el dorada da siz misiniz acaba
Alıntıları Göster"Nicki yanlış yazayımda anlamasınlar "
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82bu döngü 100 yıl sürecek hocam
Alıntıları GösterBravo hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBu da çok güzel hocam
Alıntıları Göster
-
Süslü İsmail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun allahını seversen yarışmayı 1 hafta bile uzatayım deme, 1-2 hafta erken bitir. Seneye de Serhat Akın ya da onun potansiyelinde biri gelmezse hiç başlamayacam, çünkü bir kere izleyince bırakamıyorsun...
-
Fragmanı izledim de yunanlar bikiniyle bizimkiler haşemayla yarışıyor. Ah acun ah gene rezil ettin bizi elin adamlarına!
-
Nasıl bir bölümdü bu ya yarısında uyuyakaldım keşke tiktokçularla anlat bakalım oynasalardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları Göster
-
2 ay sonra da Allstar başlar hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoAcun allahını seversen yarışmayı 1 hafta bile uzatayım deme, 1-2 hafta erken bitir. Seneye de Serhat Akın ya da onun potansiyelinde biri gelmezse hiç başlamayacam, çünkü bir kere izleyince bırakamıyorsun...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları GösterMenfur Weros Suikasti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleFragmanı izledim de yunanlar bikiniyle bizimkiler haşemayla yarışıyor. Ah acun ah gene rezil ettin bizi elin adamlarına!
Acun Allah seni bildiği gibi yapsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
2 ay sonra da Allstar başlar hocam.
Alıntıları GösterSerhat gelmezse hiç izlemeyecem hocam, arada foruma gelip sene 2022 hala survivor izleyen cahiller var deyip küfür yerim bu sayede forumdan da ayağım kesilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 25 Mayıs 2021; 0:9:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82yunus emre başkan kobe bryant diyerek merti nasıl zıplatmıştı helikopterde
hatırladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X