< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2559. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Burdaki zıpırlar rahat durmadı diye baştan aşağı son bölümü izledim Semih Öztürk isimli arkadaş yarışmanın başından beri Poyraz savundu Batuhanı kötüledi ki eminim diğer bölümlerde de öyledir Sema isimli kişi bölümün başından beri mavileri savundu Furkan Dede gerçekleri söyledi diye kudurmuş maviler apaçık ortada. Batuhan Aleyna Çalışkan'ın potaya girmesiyle ilgili ironi yaptı Semih de diyor ki Batuhan Aleyna Çalışkanla dalga geçiyor bu herif bir de yorumcu olarak orada oturuyor yazık.Seviyorum seni
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Seviyorum seni
Alıntıları GösterEyvallah hocam ben de sizleri seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Danalar görücek görünü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 24 Mayıs 2021; 18:56:1 > -
Ben yinede şikayet ettim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Hahaha Mavişler ellerinde pankartlarla AcunMedya'ya yürüyecekler neredeyse
18 Yaşından Küçük Ergen Fanlar için Zorunlu Uyarı:
"Maviş" kelimesi hakaret içermemektedir. Mavi kelimesi küçültme eki alarak sevimli mi sevimli, afacan mı afacan mavi takım fanlarını betimlemek için kullanılmıştır.
Dora Dayımın sevimli olduğu doğru ama afacan değil. Gayet olgun bir dayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIEyvallah hocam ben de sizleri seviyorum.
Alıntıları GösterBirazdan başlar canlı yayın konsey daha çekilmedi kaynak isg hadi gömülün tarzı şeyler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 24 Mayıs 2021; 19:2:12 > -
Hakan Hatipoğlu "Kırmızı takımın IQ ortalaması 70i geçmez" ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında maviciler? Furkan Dedenin üslubunu beğenmeyen tatlı su mavicileriii.
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Hahaha Mavişler ellerinde pankartlarla AcunMedya'ya yürüyecekler neredeyse
18 Yaşından Küçük Ergen Fanlar için Zorunlu Uyarı:
"Maviş" kelimesi hakaret içermemektedir. Mavi kelimesi küçültme eki alarak sevimli mi sevimli, afacan mı afacan mavi takım fanlarını betimlemek için kullanılmıştır.
Sondaki uyarı için teşekkürler hocam, maviş deyince kutu açma yarışmasındaki sıradan bir yarışmacının anası kadar bile sivrilemeyen, ülkede liyakata verilen değerin sembol isimlerinden birinden bahsediyorsunuz sanmıştık.
-
quote:
Hakan Hatipoğlu "Kırmızı takımın IQ ortalaması 70i geçmez" ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında maviciler? Furkan Dedenin üslubunu beğenmeyen tatlı su mavicileriii.Katılmıyorum çünkü mağdurun iq 100 ve üstüyken zennenin 50 ve altı olabilir
-
quote:
Hakan Hatipoğlu "Kırmızı takımın IQ ortalaması 70i geçmez" ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında maviciler? Furkan Dedenin üslubunu beğenmeyen tatlı su mavicileriii.Elenen Otelde keyif yapıyor bu neyin kafası . hala yok onu çekmedik... Birazdan canlı
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Elenen Otelde keyif yapıyor bu neyin kafası . hala yok onu çekmedik... Birazdan canlı
Alıntıları GösterHocam iyi misin anlamıyorum seni ahahah
quote:
Hakan Hatipoğlu "Kırmızı takımın IQ ortalaması 70i geçmez" ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında maviciler? Furkan Dedenin üslubunu beğenmeyen tatlı su mavicileriii.Katılmıyorum hocam 50'yi geçmez demesi lazımdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam iyi misin anlamıyorum seni ahahah
Alıntıları Gösterİstersen sana sıralamayı verebilirim
-
-
quote:
Hakan Hatipoğlu "Kırmızı takımın IQ ortalaması 70i geçmez" ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında maviciler? Furkan Dedenin üslubunu beğenmeyen tatlı su mavicileriii.Çaleyna içinse doğru demiş hocam
Diğerlerinde öyle bir durum yok, alakasız olmuş. Bunu demesinin sebebi ne peki, bu sene twitter hesabını Batuhan ve Aleyna fan sayfası olarak kullanan biri sonuçta o patates
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIEkibe bak, forumda bile o kadar az kırmızı destekçisi var ki ayda bir konuya gelen Kalavar etiketlenmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaEkibe bak, forumda bile o kadar az kırmızı destekçisi var ki ayda bir konuya gelen Kalavar etiketlenmiş.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaEkibe bak, forumda bile o kadar az kırmızı destekçisi var ki ayda bir konuya gelen Kalavar etiketlenmiş.
Alıntıları GösterKıskanma kripto mavici.
Hangi olay için söyledi hatırlamıyorum hocam.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Çaleyna içinse doğru demiş hocam
Diğerlerinde öyle bir durum yok, alakasız olmuş. Bunu demesinin sebebi ne peki, bu sene twitter hesabını Batuhan ve Aleyna fan sayfası olarak kullanan biri sonuçta o patates
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi olay için söyledi hatırlamıyorum hocam.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Çaleyna içinse doğru demiş hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X