|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2516. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ağlıyorum yeğeni için yaptıklarına bak dayım be bu adama nasıl kötü diyebiliyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneAğlıyorum yeğeni için yaptıklarına bak dayım be bu adama nasıl kötü diyebiliyorsunuz
İnanılmaz birisi dayımı hiçbir zaman yazmamaları lazım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
DORA DAYI (TEMSİLİİDFGLKKDLSFGKLFDHG)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 22 Mayıs 2021; 23:6:10 > -
Aleyna K aşırı vasat bir yarışmacısın. Yakında top atışları gelmeye başladığında İsmail zennesiyle beraber 0 çekmeye devam edersiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneAğlıyorum yeğeni için yaptıklarına bak dayım be bu adama nasıl kötü diyebiliyorsunuz
Dayı umarım şaka yapmıştır, iyilik için yaptıysa kendisi için üzülürüm. Bu kadar iyilik bu dünya için fazla
Antileri yaver olduğu için, konseyde yazmasınlar diye yaptı diyor, umarım haklılardır çünkü bu iyilikler dünya için fazla dememin sebebi bu tipler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 22 Mayıs 2021; 23:14:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoDayı umarım şaka yapmıştır, iyilik için yaptıysa kendisi için üzülürüm. Bu kadar iyilik bu dünya için fazla
Antileri yaver olduğu için, konseyde yazmasınlar diye yaptı diyor, umarım haklılardır çünkü bu iyilikler dünya için fazla dememin sebebi bu tipler
Alıntıları GösterDayım çok iyi insan hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dayımın bu kadar emeğinden sonra adını yazarlarsa yazıklar olsun en çok sayı alan erkek mavilerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaleyna cırtlak ses tellerini senin
-
saftirik kırmızılar
-
ÇÖPRAZZ 1/4
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bodur Aleyna yazılacan az kaldı
-
Aleyna Ç deki pişkinliğe bak. Hala kalmaya niyeti var. 😁
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Poyraz'ın millete emir vermesi çok sinir bozucu.
Keşke şunun karşısında eski otoriter yarışmacılar olsaydı.Turbo Turabi Başkan olsa kolej bebesini güzel terbiye ederdi hocam.
Mavi takım kolej tikisini yazıp garanti sayıdan kurtulmalı. Mavilerin en kötüsü son 1-2 aydır net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 22 Mayıs 2021; 23:21:49 > -
Ah Hanzade’m ah…
“Erkeklerin arkasına sığınan, dedikoducu, torpilli, sayı alamayan” hakaretlerine maruz kalıp, 3Y lakabına layık görülen, bu yıl desteklemekten en çok gurur duyduğum yarışmacı..
“Güçlü kadın görmek istiyoruz” algısı yapıp, tükürdüğünü yalayan, dedikodunun kralını yapan, erkeklerin arkasına değil de “arasına” giren varoşları da gördük.. Geç olsada değerini anladılar Hanzom.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsmail sopayla dövecektim diyor kızlara
Feministler nerdesiniz ayaklanin
Yıllar sonra 1/4 yaptık 6 Mayıs'tan beri %50'nin üstüne çıkamayan zenne ve mağdurhan zıplamış hemen neyse yarın telafi ederiz bu aralar gayet formdayız
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneYıllar sonra 1/4 yaptık 6 Mayıs'tan beri %50'nin üstüne çıkamayan zenne ve mağdurhan zıplamış hemen neyse yarın telafi ederiz bu aralar gayet formdayız
Dayım da çok formda hocam
Mavilerden kim yazılır hiç kestiremiyorum. Erkekler merveyi kızlar dorayı yazar, steven yine meriçlik yapıp kızların tarafına geçer diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X