Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24682469247024712472
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Kolej tikisi kendini her konuda mükemmel görüyor. Kendi takım arkadaşının eleştirisine bile açık değil. Tahammül etmeyi zaten geçtim. Üstüne birde fırça atıyor. Yürüyen ego.

• Exxen de bişi izlemek için hayatta kendimi yormazdım

Acun ve ekibi iyice saçmaladı , survivor hariç herşeye benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Burnuma kurgu kokuları geliyor sanki 1-2 ödül kırmızı alsın diye

Evet kurgu var aile ödülünden önceki 2 oyunu kırmızı takım süpürmüş o yüzden maviler kazansın diye aile ödülünü mavilere verdiler

• İsmail cidden zayıf halkasın Berkay'ın çeyreği etmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Evet kurgu var aile ödülünden önceki 2 oyunu kırmızı takım süpürmüş o yüzden maviler kazansın diye aile ödülünü mavilere verdiler

Alıntıları Göster

Ciddi mi yazdınız bilmiyorum da aşırı garibime gitti. Avantajda çok iyi atan Poyraz sonraki oyunlarda avantajda attığından daha berbat atıyor. Aleyna Ç bile atışı çözdüyse Poyraz'ın çözememesi bilmiyorum çok mantıksız geldi.

Bir de şu var bu oyunlar aile oyunundan önce yayınlansa millet mavi takıma bu kadar kin kusmayacaktı şimdi ödül alamadılar oyun kazanamadılar diye üstüne aile oyununu da alınca linç yiyip durdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 18 Mayıs 2021; 23:39:46 >

• Batuhan Başkan şov var, son 4 oyunda 11/15.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ethan dayımıcılıktan 162637. kere döndüğü için bin pişmanmış ama 162638. dönüşünü yapıp tekrar dayımcı olmaya da yüzü yokmuş. Dedik sana o kadar zıplama diye

• Mağdurhan Steven beni arayıp taciz etti diye röportaj verir şimdi  

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Ethan dayımıcılıktan 162637. kere döndüğü için bin pişmanmış ama 162638. dönüşünü yapıp tekrar dayımcı olmaya da yüzü yokmuş. Dedik sana o kadar zıplama diye
    Yok hocam gerçekten iddia ya Musashi hocam kazandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ballı kripto.

• Exxen e tv 8 çalışanları hariç para verip üye olan yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Yok hocam gerçekten iddia ya Musashi hocam kazandı.

Alıntıları Göster

Tamam hocam iddia deseniz de biz anladık. Derin konseyde değerlendirip geri dönüş yapıcaz merak etmeyin 

• Yine bomboş bir fragman. Nerede 2015 All Star'ın her biri film tadında olan fragmanları, nerede şimdiki boş beleş kesitler

• İsmail'in gereksiz gerginlikleri realite vermiyor. Bize güzel bir kaos lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Tamam hocam iddia deseniz de biz anladık. Derin konseyde değerlendirip geri dönüş yapıcaz merak etmeyin 

Alıntıları Göster
    Aman hocam helva yapmayın beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Anladım onu hocam,birlikte olduklarına dair başka bir şey var mı diye sormuştum.

Yalanlama geldi 

Nisa ve Barışa laf sokmayı da ihmal etmemiş 

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ciddi mi yazdınız bilmiyorum da aşırı garibime gitti. Avantajda çok iyi atan Poyraz sonraki oyunlarda avantajda attığından daha berbat atıyor. Aleyna Ç bile atışı çözdüyse Poyraz'ın çözememesi bilmiyorum çok mantıksız geldi.

Bir de şu var bu oyunlar aile oyunundan önce yayınlansa millet mavi takıma bu kadar kin kusmayacaktı şimdi ödül alamadılar oyun kazanamadılar diye üstüne aile oyununu da alınca linç yiyip durdular.

Alıntıları Göster

Kırmızı takımın kazandığı her oyunda kurgu arıyosun o yusden öyle söyledim kurgu işini abartıyosunuz bence biraz. Kurgu elbette var ama her dakka her oyunda oldğnu düşünmüyorum

• İSMAİL ADAMDIR.

• İsmail agresif oldğna göre yarın maviler kazanıyor ayrıca uzun parkurda Steven uçar yetişemez kimse

• 
Sayfa: önceki 24682469247024712472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.