Zor değil bence hocam şu an 2.liğe en yakın isim dayı bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2332. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanHocam geçen yıl Barış ve Cemal Can da bu tarz şov işlerine girişmişti. İkisi de birinci oldu ve pota sil baştan kuruldu. Haklısınız.
Alıntıları GösterBu saçmalığın ekmeğini en çok Mert yemişti, en son bu yüzden Aşkım postalanınca akılları başlarına gelmişti
-
Anlayamadığım buradan bazıları merve survivor hayatını bitirdi falan diyorda ne alakası var ya kız düzgünce ilerliyor hem başarılı hem düzgün bir karakter kadınların en iyisi yani. Mervenin survivor hayatı bittiyse diğerlerinin ölmüş demektir. Aralarında en masumu merve
-
Ben kırmızı yerinde olsam direk Aleyna Ç derim. Takıma katkısı yok. Ayrıca 2 günlük takım arkadaşın için neyin potasına giriyorlar anlamadım.
Gereksiz bir hareketti. Maviler de gereksiz bi karşılık verdi.
Bence poyraz ve batunun egosunun çarpışmasına kurban gidecek elenen isim kim olursa -
Hocam peki Poyraz ve saz arkadaşlarının Batuhan’ın aday olması ile alay edip ve küçümseyip aynısını yapmaları ? -
Videoları yeni izliyorum da bu Acun ne iş mavi takıma (özellikle Poyraz ve Dora) yükleniyor ?
Geçen sene ki mevzuya dönmüş Acun'un taraflı oluşu.
Tamam hadi %55-45 taraflı olursun neyse de, geçen sene ki duruma getirmiş Acun
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Zor değil bence hocam şu an 2.liğe en yakın isim dayı bence
Alıntıları GösterDayıya 5000 oy atmak için ülkenin altın madenlerini Çinlilere sattım hocam, bir "bravo hocam" ınızı alırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bunlarda Barış la Nisa gibi dışarda 2 ay sevgili olup reklam yapacak...
Aleyna'nın aşırı potansiyeli var harcanıyor buralarda.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoDayıya 5000 oy atmak için ülkenin altın madenlerini Çinlilere sattım hocam, bir "bravo hocam" ınızı alırım
Alıntıları GösterBravo hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merveyi o kadar destekleyen biri olmama rağmen yaptığı tutarsız açıklamalar sonucu bitirdi maalesef. Şu an resmen ayşeden bile daha itici konumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız İsmail değil de Batu birinci çıkarsa kırmızılar da patlar, mecbur AleynaÇ' yi sokacaklar yine potaya aynı zamanda mavilerde kızlara gidecek oy erkeklere giderse maviler yüksek oy alabilir denklem çok bakalım ne olacak
İşte Poyrazın egosu çalıştı orada. Batuhan’dan altta kalmamak için kendini potaya soktu. Batuhan da anlamsız bir hareket yaptı Poyraz da.
Eğer Sergen veya Berkay elenirse Batuyla Poyrazın bu saçma çıkışları yüzünden yazık olacak.
Oysa performansa bakılacaksa Aleyna Ç veya Dora, Reality’ye bakılacaksa Aleyna Ç veya Merve’nin elenmesi doğru olur. -
Batuhan samanyolu dizilerinde oynamış.....
Çok enteresan
Dora’dan hakaret yemesinin üzerine o konseyde İsmail her türlü 1 çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Merveyi o kadar destekleyen biri olmama rağmen yaptığı tutarsız açıklamalar sonucu bitirdi maalesef. Şu an resmen ayşeden bile daha itici konumda.Tutarsız konuşmayan kim var söylermisin kızlardan erkeklerden? Valla bayan elemesi yok diye sms atmadım diğer maviler kaybedince basacam sms yi merveye. İlk başta diğer yarışmacılar kendine baksın ondan sonra merve yi eleştirsin
-
Merve kadar samimiyetsiz yok hocam.
sen batucuydun sanırım asıl batuhan kadar samimiyetsiz rol yapan korkak birisi yok ağladığı zamanları iyi biliriz. Çağrının dediği gibi ilayda bile batuhandan delikanlı
-
Dora Aleyna Çalışkan'ı eleyecek
-
Geçen sene kendi patlattığı adamı şampiyon yaptı. Baktı tutuyor artık bundan sonra istediği gibi yön verecek konseylere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X