Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.618.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23272328232923302331
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Ya bu ne kolpa takım.Batuhan’a şov diyen adam kendini yazdırıyor,hadi diyelim 1 çıkıp adaylığın düşmedi ki imkansız neredeyse,bu hafta Ayşe’yi de sokamazsın kızlara oy gelmemiştir diye,o soktuğunuz kişi güme gitmeyecek mi ?
    Demek ki Batuhan’ın önce akıl etmesine içerlemiş Poyraz efendi.

Kızlar zaten aday olmayacak zorunlu erkek potası olacak mavilerde Poyraz birinci çıkmasa bile birinci erkek söylemek zorunda o da Sergen olacak yüksek ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maviler gerçekten çok komik bir strateji yapmış, poyraz 1.ci çıkınca strateji çöp

• Ayşe Batuhan üzüldü diyor ahahah zeka kalıntısı yok. Batuhan neden İsmail abiyi yazmadık biz diyerek gösterdi zaten durumun saçmalığını.
  • Yarın tanıtımda yine maviler aleyhine baya olumsuz durum var oyunda. Herhalde tanıtım ters köşe yapıp maviler kazanıcak gibi 😁

• YunusEmreBaşkan kullanıcısına yanıt

%100 burslu robert koleji tedrisatı hocam. Mantık falan hak getire.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Dayım 2.çıkarsa hocam???

Alıntıları Göster

O zaman kutlama yaparız hocam. Oy atanlar Dayımı sevmiyor ama hocam :(

• Kırmızıların konseyinde başrol İsmail olduğu için onun birinci çıkacağını düşünüyorlar ama Batuhan'ın aday olduğu 1 gün önceden ifşa olmuştu. Batuhan'ın aday olacağını duyanlar Batuhan'a normalde atacakları oyun iki katı oy atmış olabilir. Kırmızıların stratejileri patlarsa bu ifşa olayı yüzünden patlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

O zaman kutlama yaparız hocam. Oy atanlar Dayımı sevmiyor ama hocam :(

Alıntıları Göster

Tüm mevzu 2 konsey dayımın üstünden döndü hocam ben ilk 2 bekliyorum.....

• Poyraz sergeni yazarken beraber yola girdik dedi. Yani sms 1.si sergeni soyleyecek demektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mikemmel bir strateji, mavilerden ancak bu kadar çıkardı zaten fazlasını beklememek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Bu nasil strateji, biri de demiyor mu poyraz birinci cikarsa bir anlami kalmiyor yazmamizin diye

Onu planlamışlar hocam İnşallah Ayşe 1. çıkar diyorlar  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Sergen inşallah Ayşe 1 çıkar diyor.Ahahhaha kızlar aday olamıyorken 1 çıkıyorsa kupayı verelim zaten.
  • Bu poyraz denen adamın yaşam yerı anca nişantaşı olur. Bu şekıl hareketler ile ordan cıktıgı an ıkıncı dakıkasa dayagı yer net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8

Nerenle izliyon yarismayi adam burda dalga geciyor mavilerle 🤣
     🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • mavi takımı destekliyordum da bu kadar aptal olunmaz be. bir de bakıp batuhan üzüldü diyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Bu poyraz denen adamın yaşam yerı anca nişantaşı olur. Bu şekıl hareketler ile ordan cıktıgı an ıkıncı dakıkasa dayagı yer net.

BATUHAN BASKAN VERDİ ODUNU HOCAM!

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

AleynaK.(Batuhan söyleyecek)- AleynaÇ.(Batuhanin sms birinciliğinde 2. Olan ismail söyleyecek

Steven-Sergen potası bekliyorum hocam.

Kriptolardan biri elenir bu hafta

• ben tarafsız izliyorum ama bu hafta batuhan çocuğu koydu bence mavilere %100 poyraz birinci çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 10 Mayıs 2021; 0:35:34 >
  • AGa bu poyraz gibi arkadasım olsa sabah aksam dowerım. Hareketlere bak ya .

• Berkay elenecek
  • 
Sayfa: önceki 23272328232923302331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.