Kızlar zaten aday olmayacak zorunlu erkek potası olacak mavilerde Poyraz birinci çıkmasa bile birinci erkek söylemek zorunda o da Sergen olacak yüksek ihtimal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2329. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Maviler gerçekten çok komik bir strateji yapmış, poyraz 1.ci çıkınca strateji çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayşe Batuhan üzüldü diyor ahahah zeka kalıntısı yok. Batuhan neden İsmail abiyi yazmadık biz diyerek gösterdi zaten durumun saçmalığını. -
Yarın tanıtımda yine maviler aleyhine baya olumsuz durum var oyunda. Herhalde tanıtım ters köşe yapıp maviler kazanıcak gibi 😁
%100 burslu robert koleji tedrisatı hocam. Mantık falan hak getire.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım 2.çıkarsa hocam???
Alıntıları GösterO zaman kutlama yaparız hocam. Oy atanlar Dayımı sevmiyor ama hocam :(
-
Kırmızıların konseyinde başrol İsmail olduğu için onun birinci çıkacağını düşünüyorlar ama Batuhan'ın aday olduğu 1 gün önceden ifşa olmuştu. Batuhan'ın aday olacağını duyanlar Batuhan'a normalde atacakları oyun iki katı oy atmış olabilir. Kırmızıların stratejileri patlarsa bu ifşa olayı yüzünden patlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanO zaman kutlama yaparız hocam. Oy atanlar Dayımı sevmiyor ama hocam :(
Alıntıları GösterTüm mevzu 2 konsey dayımın üstünden döndü hocam ben ilk 2 bekliyorum.....
Poyraz sergeni yazarken beraber yola girdik dedi. Yani sms 1.si sergeni soyleyecek demektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mikemmel bir strateji, mavilerden ancak bu kadar çıkardı zaten fazlasını beklememek lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Bu nasil strateji, biri de demiyor mu poyraz birinci cikarsa bir anlami kalmiyor yazmamizin diyeOnu planlamışlar hocam İnşallah Ayşe 1. çıkar diyorlar
Sergen inşallah Ayşe 1 çıkar diyor.Ahahhaha kızlar aday olamıyorken 1 çıkıyorsa kupayı verelim zaten. -
Bu poyraz denen adamın yaşam yerı anca nişantaşı olur. Bu şekıl hareketler ile ordan cıktıgı an ıkıncı dakıkasa dayagı yer net.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
Nerenle izliyon yarismayi adam burda dalga geciyor mavilerle 🤣 -
mavi takımı destekliyordum da bu kadar aptal olunmaz be. bir de bakıp batuhan üzüldü diyolar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalavar
Bu poyraz denen adamın yaşam yerı anca nişantaşı olur. Bu şekıl hareketler ile ordan cıktıgı an ıkıncı dakıkasa dayagı yer net.BATUHAN BASKAN VERDİ ODUNU HOCAM!
-
AleynaK.(Batuhan söyleyecek)- AleynaÇ.(Batuhanin sms birinciliğinde 2. Olan ismail söyleyecek
Steven-Sergen potası bekliyorum hocam.
Kriptolardan biri elenir bu hafta
ben tarafsız izliyorum ama bu hafta batuhan çocuğu koydu bence mavilere %100 poyraz birinci çıkacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 10 Mayıs 2021; 0:35:34 > -
AGa bu poyraz gibi arkadasım olsa sabah aksam dowerım. Hareketlere bak ya .
Berkay elenecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X