< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2324. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Anlık Sergen:
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Konsey özeti yine her zamanki gibi Doraydı.....Batualfa olmasa reality olmaz kedicik...
-
DAYIM NE GÜZEL YÜRÜYOR
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooSergen tam bir looser. Ulan eleme var kendin için cümle kur. Gidip başkalarını yalıyor.
Berkay'dan iyidir hocam. 3-4 cümle kurabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBatualfa olmasa reality olmaz kedicik...
Alıntıları GösterZıpırlık yapma Ethan.
-
DORA BU HAFTA GİDER
İyi de kendi için kurmuyor. Kıymeti yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@n
DORA BU HAFTA GİDER -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanZıpırlık yapma Ethan.
Alıntıları Göster
-
Ya Steven,Sergen ve Merve’nin demediği kalmadı Batuhan ve İsmail arkasından.Ayıp be. -
Ünlüler strateji yapmayıp Çaleynayı söylerlerse Dora elenmez bu hafta
-
dora bu hafta sms de ilk 3 e girer daha öttürecek çok horoz kudurtulacak çok mağdur var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Ya Steven,Sergen ve Merve’nin demediği kalmadı Batuhan ve İsmail arkasından.Ayıp be.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aklıma gelmedidora bu hafta sms de ilk 3 e girer daha öttürecek çok horoz kudurtulacak çok mağdur var
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu yargı çekicini uzun zamandır yerde bırakmıştım bunu burdan aldım şimdi buraya bir koyuyorum gelene vurucam.
-Batuhan baskan
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIMAĞDURTAN ÇAKMA DAYIYI PAKETLİCEZ DAHA HADİİİİ
2 ay önce Dora Dayı diyordun, şimdi mağdurtan çakma dayı diye güya dalga geçiyorsun, 2 ay önce mağdurhan dediğine de şimdi batuhan başkan diyorsun, forum forum olalı bu kadar keskin bir dönüş görmemiştir herhalde.
Batuhan başkan yazdığına 1 ay sonra Mağdurhan yazmaya başlarsan şaşırmam.
Beyler süper lige yükselme maçlarını izledim. Bugün gerçekleşen konular için özet geçebilir misiniz rica etsem?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X