Rübik küp çözme rekoru: 3.47 saniye 100 metre dünya rekoru: 9.58 saniye Konunun bir şekilde Dora'ya gelmesi rekoru: 2.35 saniye |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2325. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
çaleyna dayımın eski ilgisini istiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral4002 ay önce Dora Dayı diyordun, şimdi mağdurtan çakma dayı diye güya dalga geçiyorsun, 2 ay önce mağdurhan dediğine de şimdi batuhan başkan diyorsun, forum forum olalı bu kadar keskin bir dönüş görmemiştir herhalde.
Batuhan başkan yazdığına 1 ay sonra Mağdurhan yazmaya başlarsan şaşırmam.
Alıntıları GösterBen bunu açıklamama rağmen hala inatla bunu yazmaya devam ediyorsun, ben doraya dayı dediğim zamanlar adam sağlam trolldü benchten bagırtarak kudurtuyordu ama şimdiki doranın kendisi kuduruyor batuhana mağdur dediğim zamanlar gerçekten de çok fazla ağlıyordu performansı da kötüydü ama şimdi hem ağlamıyor rakibi kudurtuyor hem de performansı iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beuBeyler süper lige yükselme maçlarını izledim. Bugün gerçekleşen konular için özet geçebilir misiniz rica etsem?
POYRAZ PARKULARIN ZENNESİ OLDU
BATUALFA KONSEYDE YARGI DAĞITTI
SERGEN MALA BAĞLADI
STEVEN KEKELEDİ SAÇMALADI
ACUN DORAYI DURUP DURURKEN GÖMDÜ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBen bunu açıklamama rağmen hala inatla bunu yazmaya devam ediyorsun, ben doraya dayı dediğim zamanlar adam sağlam trolldü benchten bagırtarak kudurtuyordu ama şimdiki doranın kendisi kuduruyor batuhana mağdur dediğim zamanlar gerçekten de çok fazla ağlıyordu performansı da kötüydü ama şimdi hem ağlamıyor rakibi kudurtuyor hem de performansı iyi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Icytealemon nerede yahu
-
kral400 papağan gibi aynı şeyleri tekrarlama.
-
-
-
Sen papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıkça, tekrarlarım.
quote:
Orijinalden alıntı: kral400Sen papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıkça, tekrarlarım.
Sana mı sorcam ne yazcağımı kardeşim seni alıntılamıyorum seninle muhattap olmuyorum sen oluyorsun ben diğer doracılarla trolüne takılıyorum burda sanane?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBen bunu açıklamama rağmen hala inatla bunu yazmaya devam ediyorsun, ben doraya dayı dediğim zamanlar adam sağlam trolldü benchten bagırtarak kudurtuyordu ama şimdiki doranın kendisi kuduruyor batuhana mağdur dediğim zamanlar gerçekten de çok fazla ağlıyordu performansı da kötüydü ama şimdi hem ağlamıyor rakibi kudurtuyor hem de performansı iyi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIISana mı sorcam ne yazcağımı kardeşim seni alıntılamıyorum seninle muhattap olmuyorum sen oluyorsun ben diğer doracılarla trolüne takılıyorum burda sanane?
Alıntıları Göstersakin ol şampiyon, bu kadar zoruna gidiyorsa bir daha seni alıntılayalarak bir şey yazmam, kendini fasülye gibi nimetten sayma.
hatta engellerim de canını sıkma bu kadar, zaten sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 10 Mayıs 2021; 0:9:34 >
Uğurtan çöptür BATUHAN BAŞKANDIR
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral400sakin ol şampiyon, bu kadar zoruna gidiyorsa bir daha seni alıntılayalarak bir şey yazmam, kendini fasülye gibi nimetten sayma.
hatta engellerim de canını sıkma bu kadar, zaten sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun.
Alıntıları GösterBen daha önce açıklamak zorunda olmasam bile açıklamıştım ama sırf beğeni almak uğruna aynı şeyleri tekrar ediyorsun burdaki diğer doracılar trolüne takılıyor bana sen gibi değiller birçoğunu da tanıyorum onlara kızmıyorum gülüyorum ama sen öyle değilsin arkadaşım burası kuzey kore mi ya ifade özgürlüğü yok mu bu ülkede bugün sevdiğim adama yarın kızamaz mıyım fanatik değilim sadece geyiğine takılıyorum sinir ediyorsun ama adamı ondan sonra sakin ol diyorsun.
-
dora uzun zaman önce bir kere ismail ve batuhan için ''hayatları boyunca pohpohlanmışlar birine sen başpehlivanımızsın ağamızsın diye diğerine sevimlisin vs diye dolanmışlar etraflarındaki insanlar o yüzden o çemberin dışına çıkıp hataları eksiklikleri yüzlerine vurulunca sudan çıkmış balığa dönüşüyorlar demişti on numara tespit harbiden
-
Bu haftada gitmiyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: aklıma gelmedidora uzun zaman önce bir kere ismail ve batuhan için ''hayatları boyunca pohpohlanmışlar birine sen başpehlivanımızsın ağamızsın diye diğerine sevimlisin vs diye dolanmışlar etraflarındaki insanlar o yüzden o çemberin dışına çıkıp hataları eksiklikleri yüzlerine vurulunca sudan çıkmış balığa dönüşüyorlar demişti on numara tespit harbiden
Batuhan ezber yapmadan iki cümle üst üste kuramıyor. Mesleki deformasyon
Bugün kudurtan taraf olayım derken yine kuduran taraf oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 10 Mayıs 2021; 0:13:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X