Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.617.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

100 metre dünya rekoru: 9.58 saniye

Konunun bir şekilde Dora'ya gelmesi rekoru: 2.35 saniye

• çaleyna dayımın eski ilgisini istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kral400

2 ay önce Dora Dayı diyordun, şimdi mağdurtan çakma dayı diye güya dalga geçiyorsun, 2 ay önce mağdurhan dediğine de şimdi batuhan başkan diyorsun, forum forum olalı bu kadar keskin bir dönüş görmemiştir herhalde.

Batuhan başkan yazdığına 1 ay sonra Mağdurhan yazmaya başlarsan şaşırmam.

Alıntıları Göster

Ben bunu açıklamama rağmen hala inatla bunu yazmaya devam ediyorsun, ben doraya dayı dediğim zamanlar adam sağlam trolldü benchten bagırtarak kudurtuyordu ama şimdiki doranın kendisi kuduruyor batuhana mağdur dediğim zamanlar gerçekten de çok fazla ağlıyordu performansı da kötüydü ama şimdi hem ağlamıyor rakibi kudurtuyor hem de performansı iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: beu

Beyler süper lige yükselme maçlarını izledim. Bugün gerçekleşen konular için özet geçebilir misiniz rica etsem?

POYRAZ PARKULARIN ZENNESİ OLDU

BATUALFA KONSEYDE YARGI DAĞITTI

SERGEN MALA BAĞLADI

STEVEN KEKELEDİ SAÇMALADI

ACUN DORAYI DURUP DURURKEN GÖMDÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Ben bunu açıklamama rağmen hala inatla bunu yazmaya devam ediyorsun, ben doraya dayı dediğim zamanlar adam sağlam trolldü benchten bagırtarak kudurtuyordu ama şimdiki doranın kendisi kuduruyor batuhana mağdur dediğim zamanlar gerçekten de çok fazla ağlıyordu performansı da kötüydü ama şimdi hem ağlamıyor rakibi kudurtuyor hem de performansı iyi.

Alıntıları Göster

• Icytealemon nerede yahu

• kral400 papağan gibi aynı şeyleri tekrarlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Rübik küp çözme rekoru: 3.47 saniye

100 metre dünya rekoru: 9.58 saniye

Konunun bir şekilde Dora'ya gelmesi rekoru: 2.35 saniye

DORA ELENDİKTEN SONRA AHMET ÖZAL DA DORA'YI SUÇLAYABİLİR.

• quote:

DORA ELENDİKTEN SONRA AHMET ÖZAL DA DORA'YI SUÇLAYABİLİR.

Alıntıları Göster

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Sen papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıkça, tekrarlarım.

• quote:

Sen papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıkça, tekrarlarım.

Sana mı sorcam ne yazcağımı kardeşim seni alıntılamıyorum seninle muhattap olmuyorum sen oluyorsun ben diğer doracılarla trolüne takılıyorum burda sanane?

• quote:

Alıntıları Göster

BEFORE

AFTER

• quote:

Sana mı sorcam ne yazcağımı kardeşim seni alıntılamıyorum seninle muhattap olmuyorum sen oluyorsun ben diğer doracılarla trolüne takılıyorum burda sanane?

Alıntıları Göster

sakin ol şampiyon, bu kadar zoruna gidiyorsa bir daha seni alıntılayalarak bir şey yazmam, kendini fasülye gibi nimetten sayma.

hatta engellerim de canını sıkma bu kadar, zaten sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 10 Mayıs 2021; 0:9:34 >
  • Uğurtan çöptür BATUHAN BAŞKANDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Uğurtan çöptür BATUHAN BAŞKANDIR
  • quote:

sakin ol şampiyon, bu kadar zoruna gidiyorsa bir daha seni alıntılayalarak bir şey yazmam, kendini fasülye gibi nimetten sayma.

hatta engellerim de canını sıkma bu kadar, zaten sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun.

Alıntıları Göster

Ben daha önce açıklamak zorunda olmasam bile açıklamıştım ama sırf beğeni almak uğruna aynı şeyleri tekrar ediyorsun burdaki diğer doracılar trolüne takılıyor bana sen gibi değiller birçoğunu da tanıyorum onlara kızmıyorum gülüyorum ama sen öyle değilsin arkadaşım burası kuzey kore mi ya ifade özgürlüğü yok mu bu ülkede bugün sevdiğim adama yarın kızamaz mıyım fanatik değilim sadece geyiğine takılıyorum sinir ediyorsun ama adamı ondan sonra sakin ol diyorsun.

• dora uzun zaman önce bir kere ismail ve batuhan için ''hayatları boyunca pohpohlanmışlar birine sen başpehlivanımızsın ağamızsın diye diğerine sevimlisin vs diye dolanmışlar etraflarındaki insanlar o yüzden o çemberin dışına çıkıp hataları eksiklikleri yüzlerine vurulunca sudan çıkmış balığa dönüşüyorlar demişti on numara tespit harbiden

• Bu haftada gitmiyoruz  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: aklıma gelmedi

dora uzun zaman önce bir kere ismail ve batuhan için ''hayatları boyunca pohpohlanmışlar birine sen başpehlivanımızsın ağamızsın diye diğerine sevimlisin vs diye dolanmışlar etraflarındaki insanlar o yüzden o çemberin dışına çıkıp hataları eksiklikleri yüzlerine vurulunca sudan çıkmış balığa dönüşüyorlar demişti on numara tespit harbiden

Batuhan ezber yapmadan iki cümle üst üste kuramıyor. Mesleki deformasyon  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Bugün kudurtan taraf olayım derken yine kuduran taraf oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 10 Mayıs 2021; 0:13:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.