Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.629.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23012302230323042305
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • titrek zıpırhan havalimanında poyrazı görsen kafanı eğer kaçarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Kaleyna'nın insta takipçi sayısı hiç durmadan yükseliyor, daha önceki sezonlarda takipçilerin gerçekliğini ölçen bir uygulama kullanıp yüzde kaçının fake olduğunu gösteren birileri vardı. Burada anlayan varsa incelese de öğrensek, bana normal gelmiyor bu.

Kimse tanımazken 50k ile başladı zaten hocam ailesi kesin bot attırıyor

• bu aleyna denen şahsı amerikaya yolla amerikayı böler mit bu kızı degerlendirmeli bence batuhanı 2 günde köpegi yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: porsuk773

bu aleyna denen şahsı amerikaya yolla amerikayı böler mit bu kızı degerlendirmeli bence batuhanı 2 günde köpegi yapmış

Poyraz başkan bu numaraları yemedi hocam

• quote:

bu aleyna denen şahsı amerikaya yolla amerikayı böler mit bu kızı degerlendirmeli bence batuhanı 2 günde köpegi yapmış

Dora dayım zamanında kendisine ben o adam değilim Aleyna diyerek tepkisini koymuştu hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Batuhan yarışma sonrası:

• Jest mi, sürpriz mi ne halttır bilmiyorum ama Steven varken böyle bir şey yapılmamalıydı. Anneler gününe "Evlat olsan sevilmezsin" lafının tekrarlanmasıyla girmemizi sağladığın yeterdi zaten Acun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Jest mi, sürpriz mi ne halttır bilmiyorum ama Steven varken böyle bir şey yapılmamalıydı. Anneler gününe "Evlat olsan sevilmezsin" lafının tekrarlanmasıyla girmemizi sağladığın yeterdi zaten Acun.

annenize soruyoruz oyununda stevena nolmuştu izlemedim bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

annenize soruyoruz oyununda stevena nolmuştu izlemedim bilen var mı

Alıntıları Göster

Soruları yengesi cevaplamıştı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Soruları yengesi cevaplamıştı hocam

Alıntıları Göster

• Bu Batuhan safmış sanki. AleynaK zamanında poyraza yanaştı istediğini alamadı poyraz akıllı sonrada mağdura yanaştı o yemi yedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerrard1903

Bu Batuhan safmış sanki. AleynaK zamanında poyraza yanaştı istediğini alamadı poyraz akıllı sonrada mağdura yanaştı o yemi yedi

Kaleyna Batuhana o bana aşıktı ben yüz vermedim ondan kafayı taktı falan demiştir  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Jest mi, sürpriz mi ne halttır bilmiyorum ama Steven varken böyle bir şey yapılmamalıydı. Anneler gününe "Evlat olsan sevilmezsin" lafının tekrarlanmasıyla girmemizi sağladığın yeterdi zaten Acun.

Evet hocam adama ayıp oldu her ne kadar yengesi olsa da hoş olmadı

Üstüne acun şu evlat olsan sevilmezsin lafından dolayı ismail e tek uyarı bile vermemişken ....

Yazık yani annesi neler düşünmüştür dayının zaten sosyalmedyada yazısını görmüştüm doktor yasaklamış Twitter a Instagram a girmesini rahatsız olmasın diye

Ayıptır ....

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Evet hocam adama ayıp oldu her ne kadar yengesi olsa da hoş olmadı

Üstüne acun şu evlat olsan sevilmezsin lafından dolayı ismail e tek uyarı bile vermemişken ....

Yazık yani annesi neler düşünmüştür dayının zaten sosyalmedyada yazısını görmüştüm doktor yasaklamış Twitter a Instagram a girmesini rahatsız olmasın diye

Ayıptır ....

Alıntıları Göster

AlgınınFarkındayız DayınınYanındayız

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Şu saçma hikayede olan Sancakay’a oldu.
  • quote:

İsmail ile Aleyna Batuhan'ı iyice pasifize etti, Batuhan'ın tek şansı mağdurlukla şampiyon olmaktı ama bu saatten sonra o olmaz. Performans desen İsmail'de kralı var.

• O değilde dayının poyraz ın annesini kuzeni sanması çok iyiydi  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt
    Saflığından değil daha çocuk tecrübe kazanıyor işte
  • acunun hayat felsefesi bu rüzgar nerden eserse o tarafa yol almak 2017de ilhan fatih olayındada aynısıydı kimseyi sevdiği nefret ettiği yok kim daha güçlüyse kimin destekçisi fazlaysa onun yanında yer alır sadece survivor için değil bu dediğim 2 sene sonraki acunu görücez hepimiz

• Şampiyonluğu en çok hak eden Merve bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23012302230323042305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.