titrek zıpırhan havalimanında poyrazı görsen kafanı eğer kaçarsın |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2303. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Kaleyna'nın insta takipçi sayısı hiç durmadan yükseliyor, daha önceki sezonlarda takipçilerin gerçekliğini ölçen bir uygulama kullanıp yüzde kaçının fake olduğunu gösteren birileri vardı. Burada anlayan varsa incelese de öğrensek, bana normal gelmiyor bu.Kimse tanımazken 50k ile başladı zaten hocam ailesi kesin bot attırıyor
-
bu aleyna denen şahsı amerikaya yolla amerikayı böler mit bu kızı degerlendirmeli bence batuhanı 2 günde köpegi yapmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: porsuk773bu aleyna denen şahsı amerikaya yolla amerikayı böler mit bu kızı degerlendirmeli bence batuhanı 2 günde köpegi yapmış
Poyraz başkan bu numaraları yemedi hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: porsuk773bu aleyna denen şahsı amerikaya yolla amerikayı böler mit bu kızı degerlendirmeli bence batuhanı 2 günde köpegi yapmış
Dora dayım zamanında kendisine ben o adam değilim Aleyna diyerek tepkisini koymuştu hocam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Batuhan yarışma sonrası:
-
Jest mi, sürpriz mi ne halttır bilmiyorum ama Steven varken böyle bir şey yapılmamalıydı. Anneler gününe "Evlat olsan sevilmezsin" lafının tekrarlanmasıyla girmemizi sağladığın yeterdi zaten Acun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoJest mi, sürpriz mi ne halttır bilmiyorum ama Steven varken böyle bir şey yapılmamalıydı. Anneler gününe "Evlat olsan sevilmezsin" lafının tekrarlanmasıyla girmemizi sağladığın yeterdi zaten Acun.
annenize soruyoruz oyununda stevena nolmuştu izlemedim bilen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82annenize soruyoruz oyununda stevena nolmuştu izlemedim bilen var mı
Alıntıları GösterSoruları yengesi cevaplamıştı hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Soruları yengesi cevaplamıştı hocam
Alıntıları Göster -
Bu Batuhan safmış sanki. AleynaK zamanında poyraza yanaştı istediğini alamadı poyraz akıllı sonrada mağdura yanaştı o yemi yedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Bu Batuhan safmış sanki. AleynaK zamanında poyraza yanaştı istediğini alamadı poyraz akıllı sonrada mağdura yanaştı o yemi yediKaleyna Batuhana o bana aşıktı ben yüz vermedim ondan kafayı taktı falan demiştir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoJest mi, sürpriz mi ne halttır bilmiyorum ama Steven varken böyle bir şey yapılmamalıydı. Anneler gününe "Evlat olsan sevilmezsin" lafının tekrarlanmasıyla girmemizi sağladığın yeterdi zaten Acun.
Evet hocam adama ayıp oldu her ne kadar yengesi olsa da hoş olmadı
Üstüne acun şu evlat olsan sevilmezsin lafından dolayı ismail e tek uyarı bile vermemişken ....
Yazık yani annesi neler düşünmüştür dayının zaten sosyalmedyada yazısını görmüştüm doktor yasaklamış Twitter a Instagram a girmesini rahatsız olmasın diye
Ayıptır ....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Evet hocam adama ayıp oldu her ne kadar yengesi olsa da hoş olmadı
Üstüne acun şu evlat olsan sevilmezsin lafından dolayı ismail e tek uyarı bile vermemişken ....
Yazık yani annesi neler düşünmüştür dayının zaten sosyalmedyada yazısını görmüştüm doktor yasaklamış Twitter a Instagram a girmesini rahatsız olmasın diye
Ayıptır ....
Alıntıları GösterAlgınınFarkındayız DayınınYanındayız
-
Şu saçma hikayede olan Sancakay’a oldu. -
quote:
İsmail ile Aleyna Batuhan'ı iyice pasifize etti, Batuhan'ın tek şansı mağdurlukla şampiyon olmaktı ama bu saatten sonra o olmaz. Performans desen İsmail'de kralı var.
-
-
Saflığından değil daha çocuk tecrübe kazanıyor işte -
acunun hayat felsefesi bu rüzgar nerden eserse o tarafa yol almak 2017de ilhan fatih olayındada aynısıydı kimseyi sevdiği nefret ettiği yok kim daha güçlüyse kimin destekçisi fazlaysa onun yanında yer alır sadece survivor için değil bu dediğim 2 sene sonraki acunu görücez hepimiz
-
Şampiyonluğu en çok hak eden Merve bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X