Rugby topu atisiyla nasil bu kanıya vardiniz hocam. Saçma sapan bir atış türü içeri giren toplar dışarı çıkıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 6 Mayıs 2021; 23:9:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2258. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Rugby topu atisiyla nasil bu kanıya vardiniz hocam.
Saçma sapan bir atış türü içeri giren toplar dışarı çıkıyor
Alıntıları GösterAtışla bu kanıya varmadım hocam takımın en iyi isimleri 6 sayı karşıya verdiği halde bu takım oyunu ,seçme katakullisini de hesaba katarak 9-9 yapıyorsa bu takım güçlüdür.
-
Bugün Batuhan Başkan’da kötüydü hocam,Dora 2/2 yaptı,İsmail’de 2/4 yaptı.Dengeler yine benzer olacaktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Bugün Batuhan Başkan’da kötüydü hocam,Dora 2/2 yaptı,İsmail’de 2/4 yaptı.Dengeler yine benzer olacaktı.Kalaycı 5/5 yaptı hocam dediğim gibi Poyraz ve Ayşe hangi oyunda bir daha 0/6 yapacak ki ? Batuhan geçen oyunda da kötüydü istikrarsız bir yarışmacı ismail de çok kötü yapmamış yapacağı en fazla 3/3 zaten
-
quote:
Bugün Batuhan Başkan’da kötüydü hocam,Dora 2/2 yaptı,İsmail’de 2/4 yaptı.Dengeler yine benzer olacaktı.Dora her zaman 2/2 yapıyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Leş gibi bölümdü
Merve’ye kaybetti Kaleyna. Dora’ya 10 oyun oynatsan bir tanesinde zor 2/2 yapar.Ben dengeli olduğunu düşünüyorum az çok. -
quote:
Merve’ye kaybetti Kaleyna. Dora’ya 10 oyun oynatsan bir tanesinde zor 2/2 yapar.Ben dengeli olduğunu düşünüyorum az çok.Zaten 6-4 dedim hocam 7-3 falan demedim ben de kırmızının güçlü olduğunu düşünüyordum ama bu oyun fikrimi değiştirdi sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 6 Mayıs 2021; 23:16:11 > -
quote:
Merve’ye kaybetti Kaleyna. Dora’ya 10 oyun oynatsan bir tanesinde zor 2/2 yapar.Ben dengeli olduğunu düşünüyorum az çok.Dayım çoğunlukla 2/2 yapıyor hocam
Kaleyna bugün efsaneydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu Merve bu senenin en loser yarışmacısı olabilir .
Aleyna Ilıcalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayşe çatlıyor şu an ahahah😂 -
Dayımın acilen emir komutayı alması lazım
-
Önceki seneler gibi koşucu bir kadın olsa şu Ayşe Merve nin falan adı bile anılmaz zaten.
Hocam Elif olsa yarım parkur fark atar. -
Dayım bugün keyif veren tek şeydi be dayımsız olmaz bu survivor
-
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoDayımın acilen emir komutayı alması lazım
"O gece mavi takımın barakasının ışıkları sabaha kadar sönmedi."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 6 Mayıs 2021; 23:22:21 > -
Dayımın emeklerine yazık oldu .....
Yalnız Aleyna K mağdurhan a yancılık yapmazsa net final adayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X