|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2257. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Çingenenin yaptığı danslar falan ne kadar itici ya. O kadar kötü duruyor ki ...
-
Hocam konuyu tam bilmiyoruz ama gördüğüm kadarıyla, İsmail peştemal dedikten sonra bütün mavi takım hunharca HAHAHAHAHAH diye gülüyor ve İsmail sinir oluyor, bence haklı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBatuboy sen stat tablosunda 10.sırada gezinirken Melis seni doyuruyordu .d Kadınlar açığımızı kapatıyor, bu günleri görecek miydim demekle olmuyor. Bu çocuk katıksız bir nankör.
+1
-
Tipi çok garipti orada ben de ss aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHocam konuyu tam bilmiyoruz ama gördüğüm kadarıyla, İsmail peştemal dedikten sonra bütün mavi takım hunharca HAHAHAHAHAH diye gülüyor ve İsmail sinir oluyor, bence haklı.
Hocam adamın ilk vukuatı olsa haklısınız anlat bakalımda bile yan taraf kendi kendilerine gülerken kaç defa tartışma çıkardı bi kere steve'le bi kere dora dayı ile şimdi de poyraz'la gereksiz bir egosu var gönüllü takımı oynarken de ünlü takımı öyle yapıyordu kimse sesini çıkarmıyordu ismail boş yapıyor eziklik kompleksi var adamda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sefil YolcuÇingenenin yaptığı danslar falan ne kadar itici ya. O kadar kötü duruyor ki ...
Kendi gibi şovmenlerin oldğ takıma gitti şımarıyor napsın ama kaleyna tokatlayacak birazdan balon patlayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneFena nazara geldik hocam adamla çıkan 3te3 atıyor parkurda yerlere düşüyor mağdurhan büyü yaptırmış zenne de oynamış ayinde
Alıntıları GösterSergen, kurbağalar, Sergen'in Poyraz'ın takımına geçmesi ve büyü... Anlamalıydık...
-
Mavide ilk gidecek isim Sergen. Hala nasıl bir yanım gönüllü lerdeydi deyip duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanTarkanking, Hemdem. Haberdar olduğum sayfalar bunlar.
Alıntıları Gösteren iyileri bu iki sayfa
instagramdaki sayfalar hep kolpa
-
Haklısın hocam, İsmail de biraz utangaçlık var gibi.
Kendisiyle alay edilmesini ve gülünmesini kaldıramıyor.
-
Bence Dora.quote:
Orijinalden alıntı: Coco.Jambo
Mavide ilk gidecek isim Sergen. Hala nasıl bir yanım gönüllü lerdeydi deyip duruyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bence Dora.
Alıntıları GösterZıplama
Mağdurtan.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Zıplama
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail çimenlerde sırtını zeytinyağlarken, Dora mağaralarda silah yağlıyordu.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam Acun’un bir yarışmacıya “bilerek kaçıracaksın” dediğini düşünüyorsan neden izliyorsun ki ?Torpillisi olduğunu düşündüğüm yarışmacısını şampiyon yapmaması için çabalamak zevkli oluyor
Mesela bu sene çok net zenne ve Kaleynaya çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Mayıs 2021; 23:10:17 > -
Oyunu bugün Poyraz ve Ayşe verdi karşıya 6 sayı vererek ama bir daha böyle olması imkansıza yakın ağırlığın kırmızıda olduğunu düşünüyordum ama şu an fikrim biraz değişti 10 oyun oynayacaklarsa 6'sını mavi 4'ünü kırmızı alır bu takımlarla.Poyraz'ın da artık geri dönmesi şart oğlu şart dayım takımı hep taşıyamaz. Kendi için de bu aralar 3te 1, 2de 0 ları için son şansları yarışma kaptanlığa döndüğünde performansını düzeltmemiş olursa şampiyonluk ismaile hayırlı olsun. Ama ben döneceğimize inanıyorum.
-
Yokmu Hayrettin, Yiğit, Doğan, Çağrı falan Tiki Poyraz harman kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X