< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2114. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
vay be bugünleri de mi görecektik.
oylamada aleynalar çağrı yı geçmiş.
-
Bence İsmail in olayında çok büyük entrikalar var
İsmail şu an survivor tarihinde kimsenin mağdur olamadığı kadar mağdur oldu . Çok güzel pr çalışması yapıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Bence İsmail in olayında çok büyük entrikalar var
İsmail şu an survivor tarihinde kimsenin mağdur olamadığı kadar mağdur oldu . Çok güzel pr çalışması yapıldıAnnesi hüngür hüngür ağladı ne pr çalışması
Dün Steven’ı söylemesi Poyraz’a eksi yazacaktır.Aleyna K zaten ikinci olmuş,haftaya birinci çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Dün Steven’ı söylemesi Poyraz’a eksi yazacaktır.Aleyna K zaten ikinci olmuş,haftaya birinci çıkabilir.Survivor'ın başından beri her şey eksi yazıyor zaten
Dün Aleyna'yı söylese belki tepki çekerdi ama şu an öyle bir durum olmadı. Aleynacılar onu söylese de mağdur olsak diye bekliyorladı ama patladılar.
Steven genel olarak tabi ki Dora'dan iyi ancak son haftalarda çıktığı oyunların yarısından fazlasını kaybediyor, Poyraz ve Berkay seviyesinden çok geride kaldı. Tabi ki çoğunluk Dora'nın gitmesini istiyor ama Poyraz, Dora deseydi de aynı kişiler arkadaşını sattı diye prim kasardı.
Zamanında performansı kötü diye Hanzade’yi,Reşat’ı yazmasıyla çelişti dün gece. -
-
kafayı yemiş bunlar
1920 like
-
Seni birinci yapmayan aynı nedenler İsmail'i birinci yapıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Survivor'ın başından beri her şey eksi yazıyor zaten
Dün Aleyna'yı söylese belki tepki çekerdi ama şu an öyle bir durum olmadı. Aleynacılar onu söylese de mağdur olsak diye bekliyorladı ama patladılar.
Steven genel olarak tabi ki Dora'dan iyi ancak son haftalarda çıktığı oyunların yarısından fazlasını kaybediyor, Poyraz ve Berkay seviyesinden çok geride kaldı. Tabi ki çoğunluk Dora'nın gitmesini istiyor ama Poyraz, Dora deseydi de aynı kişiler arkadaşını sattı diye prim kasardı.
Alıntıları GösterDün izleyemedim kripto Steven'ı söylemişiz hocam hem kaleynayı mağdur etmedik hem de Reşat'ın intikamını halletmisiz.Poyraz başkan 1500 iq.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asıl şimdi diğer yarışmacılara haksızlık oldu, ailecek hem yalan bir meseleden prim kasıp İsmail'i aşırı mağdur gösterdiler hem de diğer tarafı küçük düşürdüler.
Barış şarkı çıkarmış.Sesi çok çok kötü.Uyanık sesinden eleştiri almamak için de sosyal mesaj vermiş.Ama sesi o kadar kötü ki (autotune a rağmen) ne klip öne çıkabiliyor ne de verilmek istenen mesaj.En iyisi bırak bu şarkıcılık işlerini youtuber olarak devam et.
-
Yorumlar şu ana kadar gördüğüm en cringe YouTube yorumları olabilir. Barış aynı karakterle ama Ardahan tipinde olsaydı 100 bin izlenmeyi geçmezdi bu video. Tipin iyi ise hayata 10-0 önde başlıyorsun Türkiye'de.
Aynı isimle de kitap çıkartmış. Yani ne söyleyeyim. Geçmişte yaptığım yorumlar yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum. -
Ben sizi çok öncelerde uyarmıştım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Aynı isimle de kitap çıkartmış. Yani ne söyleyeyim. Geçmişte yaptığım yorumlar yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Barış şarkı çıkarmış.Sesi çok çok kötü.Uyanık sesinden eleştiri almamak için de sosyal mesaj vermiş.Ama sesi o kadar kötü ki (autotune a rağmen) ne klip öne çıkabiliyor ne de verilmek istenen mesaj.En iyisi bırak bu şarkıcılık işlerini youtuber olarak devam et.
Rezil herif ya en ufak bir vasfı yok acur bunu türkiye gündemine soktuğu için herkesten özür dilemeli. Tekrar söylüyorum Survivor 2020 castı 1 2 isim dışında gelmiş geçmiş en kötü cast seçimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X