burada biraz daha kendi sesi var ilk ciktiginda bildigin robot sesiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2115. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Batuhan destekçisi mi söylüyor bunu -
Batuhan başkan mağdur değildir hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Batuhan destekçisi mi söylüyor bunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde geçmişteki halimi görüyorum hocam. (BMYFC) -
Sizi anca geriden takip edebiliyorum hocam.quote:
Sizde geçmişteki halimi görüyorum hocam. (BMYFC)
Bravo hocam. -
quote:
Aynı isimle de kitap çıkartmış. Yani ne söyleyeyim. Geçmişte yaptığım yorumlar yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum.Zamanında çok söyledik ama dikkate alınmadık
Neyse bu da bir şeydir.
-
Batuhan Başkan geçen sene Sercan'ın yaptığı gibi bireyselde paramparça edecek galiba.
Umarım Acur sms sistemini değiştirmiştir. Masterchef'teki bireysel dokunulmazlık sistemi daha güzeldi o hafta 1 dokunulmazlık kazanan kendini kurtarabiliyor ve kazanmayanlar smste kendi arasında çarpışıyordu(MC'de sms yok ama survivor'a göre uyarladım bu kısmı).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 28 Nisan 2021; 16:37:5 > -
Bireysele gelin bireyselde bekliyorum sizi diyebilir hocam.quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Batuhan Başkan geçen sene Sercan'ın yaptığı gibi bireyselde paramparça edecek galiba.
Umarım Acur sms sistemini değiştirmiştir. Masterchef'teki bireysel dokunulmazlık sistemi daha güzeldi o hafta 1 dokunulmazlık kazanan kendini kurtarabiliyor ve kazanmayanlar smste kendi arasında çarpışıyordu(MC'de sms yok ama survivor'a göre uyarladım bu kısmı).
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bireysele gelin bireyselde bekliyorum sizi diyebilir hocam.
Alıntıları GösterSuat usta yönlendir ! de diyebilir hocam.
-
-
Nerede eski mert semt delikanlıları, nerede şimdiki ağlak bebeler...
''Ben milletin merhamet oylarına değil adalet oylarına talibim.'' -Erdi Başkan
-
Erdi boş çar.quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaNerede eski mert semt delikanlıları, nerede şimdiki ağlak bebeler...
''Ben milletin merhamet oylarına değil adalet oylarına talibim.'' -Erdi Başkan
Karantinadan sonra kitabı imzalatacaktım. Neyse buradan dönmekte bir şeydir, değil mi hocam? -
-
Abi ben buna meydan okuyorum. Biraz yiyorsa kick-boks, boks, güreş. Erkek ya !
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Batuhan Başkan geçen sene Sercan'ın yaptığı gibi bireyselde paramparça edecek galiba.
Geçen sezonki bireysel dokunulmazlık sistemi yarışma tarihinin en büyük fiyaskosudur. Yıllardır Survivor yapan Acun Medya’nın böyle bir sistem düşünmesi cidden çok garipti.
Hatta sistem açıklandığında herhalde biz yanlış anladık falan demiştik burda. O kadar anlam verememiştik yani. Nitekim adam 5 dokunulmazlık kazanıp elendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bu hafta Merve'de sms e girecek galiba. Ünlüler çift dokunulmazlık kaybederse takımlar dağılabilir Melis'in elenmesiyle(Tabi aday çıkarsa).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X