Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.559.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Popüler konulardan inmez artık  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Yunan Survivor’ı başlamış, youtube’a yüklemişler.

Çok iyi bir deniz parkuru var. Geçen senekiler gibi suyun içinde yürümek yok sadece. Fakat Yunan yarışmacılar yaşlı ve zayıf,1-2 hafta içinde parkurları kolaylaştırabilirler. Umarım geçen seneki parkurları izlemeyiz artık

• Bu troller kendileri çalıp kendileri oynuyor hocam, bloklayıp geçin. Yalnız bunlar virüs gibidir dikkat edin, her an karşınıza farklı kılıkta çıkabilirler. Her Erdicinin bir tane de kasvet ve kibir ordusu hesabı var. Milleti galeyana getirmek için kendilerine laf atıp ortalığı karıştırıyorlar. Mesela kappakçı swordsman'ın Jankat veya Eagle olduğu söyleniyor.

Not: Ben de Fusko'nun fakeiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Bu troller kendileri çalıp kendileri oynuyor hocam, bloklayıp geçin. Yalnız bunlar virüs gibidir dikkat edin, her an karşınıza farklı kılıkta çıkabilirler. Her Erdicinin bir tane de kasvet ve kibir ordusu hesabı var. Milleti galeyana getirmek için kendilerine laf atıp ortalığı karıştırıyorlar. Mesela kappakçı swordsman'ın Jankat veya Eagle olduğu söyleniyor.

Müsterih olun sevgili hocam hepsi hain werosun işiydi. Bir şafak operasyonu ile şebekesi çökertildi ve kendisi tımarhaneye kapatıldı. Başta sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam, HES kodunu da yükledik bu sene bol bol akbil basacağız yine  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

Yeterrrrrrrr valla yeteeeerrrrrrrrrr Erdi ve Cumali barzo trollerinin salak salak boş boş yorumlarını gördükçe kusasım görüyor her sene sizimi görmek zorundayız biz her sene yeterr ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Romulo

Alıntıları Göster

tipe bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Bu troller kendileri çalıp kendileri oynuyor hocam, bloklayıp geçin. Yalnız bunlar virüs gibidir dikkat edin, her an karşınıza farklı kılıkta çıkabilirler. Her Erdicinin bir tane de kasvet ve kibir ordusu hesabı var. Milleti galeyana getirmek için kendilerine laf atıp ortalığı karıştırıyorlar. Mesela kappakçı swordsman'ın Jankat veya Eagle olduğu söyleniyor.

Bravo hocam

• ERDİ BAŞKAN koronadan etkilenmez. Korona ERDİ BAŞKANIN tedrisatından geçip delikanlı bir mutasyona uğrar.

• Son 12 gün kaldı bugünkü efsanemiz ogeday dostum beni neden yazdın

• DÜNYANIN EN GÜZEL ERDİSİ. EXXEN'E SURVIVOR 2017 GELİRSE 80 YILLIK ABONELİK ÜCRETİNİ PEŞİN ÖDERİM.

• sevgili erdi trolleri mesajımı alıntılar mısınız topunuzu birden bloklamak istiyorum yeni sezonda sizi ve erdinizi görmek istemiyorum

• İsim yazmışsın ama fotoğrafla desteklersen daha iyi olur. Çoğu kişiyi tanımıyoruz. Belki fotoğraftan azıcık tanıdık gelir.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Kibir ve kasvetle mücadelemiz devam edicektir  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Son 12 gün kaldı bugünkü efsanemiz ogeday dostum beni neden yazdın

"-Ogeday dostum beni neden yazdın?

-Abi performansını beğenmedim o yüzden yazdım.

-2 oyunda mı belli oluyor performans ?"

Gülmeme yetiyor şu sahne ya  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 29 Aralık 2020; 2:41:41 >
  • Kalavar akıllı ol

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.