Popüler konulardan inmez artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (21. sayfa)
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Dün Yunan Survivor’ı başlamış, youtube’a yüklemişler.
Çok iyi bir deniz parkuru var. Geçen senekiler gibi suyun içinde yürümek yok sadece. Fakat Yunan yarışmacılar yaşlı ve zayıf,1-2 hafta içinde parkurları kolaylaştırabilirler. Umarım geçen seneki parkurları izlemeyiz artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu troller kendileri çalıp kendileri oynuyor hocam, bloklayıp geçin. Yalnız bunlar virüs gibidir dikkat edin, her an karşınıza farklı kılıkta çıkabilirler. Her Erdicinin bir tane de kasvet ve kibir ordusu hesabı var. Milleti galeyana getirmek için kendilerine laf atıp ortalığı karıştırıyorlar. Mesela kappakçı swordsman'ın Jankat veya Eagle olduğu söyleniyor.
Not: Ben de Fusko'nun fakeiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBu troller kendileri çalıp kendileri oynuyor hocam, bloklayıp geçin. Yalnız bunlar virüs gibidir dikkat edin, her an karşınıza farklı kılıkta çıkabilirler. Her Erdicinin bir tane de kasvet ve kibir ordusu hesabı var. Milleti galeyana getirmek için kendilerine laf atıp ortalığı karıştırıyorlar. Mesela kappakçı swordsman'ın Jankat veya Eagle olduğu söyleniyor.
Müsterih olun sevgili hocam hepsi hain werosun işiydi. Bir şafak operasyonu ile şebekesi çökertildi ve kendisi tımarhaneye kapatıldı. Başta sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam, HES kodunu da yükledik bu sene bol bol akbil basacağız yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz55_55
Yeterrrrrrrr valla yeteeeerrrrrrrrrr Erdi ve Cumali barzo trollerinin salak salak boş boş yorumlarını gördükçe kusasım görüyor her sene sizimi görmek zorundayız biz her sene yeterr ya
quote:
Orijinalden alıntı: Romulo
Alıntıları Göstertipe bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBu troller kendileri çalıp kendileri oynuyor hocam, bloklayıp geçin. Yalnız bunlar virüs gibidir dikkat edin, her an karşınıza farklı kılıkta çıkabilirler. Her Erdicinin bir tane de kasvet ve kibir ordusu hesabı var. Milleti galeyana getirmek için kendilerine laf atıp ortalığı karıştırıyorlar. Mesela kappakçı swordsman'ın Jankat veya Eagle olduğu söyleniyor.
Bravo hocam
ERDİ BAŞKAN koronadan etkilenmez. Korona ERDİ BAŞKANIN tedrisatından geçip delikanlı bir mutasyona uğrar.
-
Son 12 gün kaldı bugünkü efsanemiz ogeday dostum beni neden yazdın
DÜNYANIN EN GÜZEL ERDİSİ. EXXEN'E SURVIVOR 2017 GELİRSE 80 YILLIK ABONELİK ÜCRETİNİ PEŞİN ÖDERİM.
-
sevgili erdi trolleri mesajımı alıntılar mısınız topunuzu birden bloklamak istiyorum yeni sezonda sizi ve erdinizi görmek istemiyorum
-
İsim yazmışsın ama fotoğrafla desteklersen daha iyi olur. Çoğu kişiyi tanımıyoruz. Belki fotoğraftan azıcık tanıdık gelir.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fusko
Kibir ve kasvetle mücadelemiz devam edicektir
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamSon 12 gün kaldı bugünkü efsanemiz ogeday dostum beni neden yazdın
"-Ogeday dostum beni neden yazdın?
-Abi performansını beğenmedim o yüzden yazdım.
-2 oyunda mı belli oluyor performans ?"
Gülmeme yetiyor şu sahne ya
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 29 Aralık 2020; 2:41:41 > -
Kalavar akıllı ol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X