Son sahnede neden yazı tura atmak yerine önce Ayı Abbas'ı sonra da Mülayim'i temizlemediniz hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2051. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Batuhan'ın Melis'e bu denli yüklenmesine çok içerledim. Melis bunu haketmiyordu bence.
-
Ben kedi olmam,ben kedi olmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hulk sinirlenince yeşil oluyor. Bu zennede kudurunca kıpkırmızı oluyor.
Dayı koskoca başpehlivanı madara etti resmen adam geldiğine pişman olmuştur.
Öykü kendisi dedi hocam melisi Batuhana karşı gitmeden uyardım diye. Tavırlarının değiştiğini farketmiş işte birleşmeden beri.
Başkan İlayda nın da onu yazdığını dün oy atarken sezdi. 6. Hisleri çok kuvvetli Batuhan Başkan'ın
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaSon sahnede neden yazı tura atmak yerine önce Ayı Abbas'ı sonra da Mülayim'i temizlemediniz hocam?
Hocam 2017 tarihli yan hesap nedir zıplamayın
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Hulk sinirlenince yeşil oluyor. Bu zennede kudurunca kıpkırmızı oluyor.
Dayı koskoca başpehlivanı madara etti resmen adam geldiğine pişman olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları GösterZenne Dayıma hindi gibi kabarmaktan kendini alıkoyamıyor hocam. O göğüs muhakkak temas edecek. O da çok seviyor dayımızı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yapan kişi gaddardan daha yetenekliymiş hocam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanZenne Dayıma hindi gibi kabarmaktan kendini alıkoyamıyor hocam. O göğüs muhakkak temas edecek. O da çok seviyor dayımızı.
Alıntıları Göster
-
hocam ne 6. hissi. kendi oyunu atarken gordu kalpli batuhani.quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Öykü kendisi dedi hocam melisi Batuhana karşı gitmeden uyardım diye. Tavırlarının değiştiğini farketmiş işte birleşmeden beri.
Başkan İlayda nın da onu yazdığını dün oy atarken sezdi. 6. Hisleri çok kuvvetli Batuhan Başkan'ın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
Manası çok derin hocam,sadece Batuhan Başkan’ın mantalitesine sahip olanlar anlayabilir. -
Senin gibilere yapılıyor o hareketler, sen alışmışsın sana öyle yapılmasına
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration1 hesabın 4 5 yan hesabı olursa forumda çok destekleniyor algısı oluşur. ama oylamada herşey ortaya çıkıyor
Alıntıları Gösteroylama dediğin dh anketiyse konuya düzenli yazan 10 kişi yok ki yan hesap algısı olsun. yan hesabı sağlam olan adamlar o oylamanın içinden geçerler isteseler. kayıp12, yamtar, Atatürkçü, delgado vs takılmıyorlar bu sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 26 Nisan 2021; 18:23:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
Alıntıları Göster
-
Dayım bugün finali yaptıysa muhteşem bir bölüm bizi bekliyor demektir
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzSenin gibilere yapılıyor o hareketler, sen alışmışsın sana öyle yapılmasına
Üüüü ürüüüü üüüüü
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82oylama dediğin dh anketiyse konuya düzenli yazan 10 kişi yok ki yan hesap algısı olsun. yan hesabı sağlam olan adamlar o oylamanın içinden geçerler isteseler. kayıp12, yamtar, Atatürkçü, delgado vs takılmıyorlar bu sene
Alıntıları GösterHocam weros'u unuttunuz 😈
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X