< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1900. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Ünlülerin erkekleri Sergen hariç tamamen kolpa. Adam yeter diye bağırıyor, bu agresif Nişantaşı çocuğu yetmez diye bağırıp sonra da sana demedim, takımımı ateşledim diyorNişantaşı çocuğu Çağrı Atakan'a forumda çağrı başkan diyenler bir daha düşünsün. Gariban Murat Ceylan'ı kovalamak kolay, eğer kolaysa Acun'u kovalasın, o zaman gerçekten Başkan olur.
Pasif gördüğünü ezmeye çalışmak başkanlık değildir, otoriteye boyun eğen başkan olmaz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İddia ediyorum şu tabloda Merve’nin yokluğu Poyraz’ın yokluğundan çok daha önemli. -
merve'yi getirin abi motocu kaskıyla falan oynasın
-
Aleyna hata yaptı kaç saniye geç kaldı Melis o kadar avantajla kazanamadın ya yazıklar olsun sana.
Tam bir losersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Yok o da kaybederdi ama istatistiği düşmemiş oldu. Bu arada o yedek toplar nereden çıktı, deminden beri suya girmek yerine yandan alsalarmış
Alıntıları GösterAdam suya girmesin oyunu kaybeder mazallah diye birden yedek toplar oyuna dahil oluyor
-
Berkay yap şovunu kardeşim hadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İddia ediyorum şu tabloda Merve’nin yokluğu Poyraz’ın yokluğundan çok daha önemli.Aynen ben burda hep dedim Merve iyileri alıp yendiğinden Melis'in önü açılıyor diye. Şu günleri tahmin etmek zor değil. İyi isimleri alıp yenince hem karşıdaki rakibi bitiriyorsun hem de özgüven kazanıyorsun
-
Dün aynısını Batuhan demişti hocam röportajda. -
Melis şuradan yenemiyor mu yahu ?
-
Batuhan ve Sergen eskiye göre çok açıldı ona rağmen Merve’nin olmayışından yetmiyor. -
İlayda nın olduğu bayrak yarışı çok tehlikeli, gönüllüler avantajlı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mızmız melisin realitysi sıfır. Önceden iyi kötü performansı vardı bir şekilde tolere ediliyordu ama bu saatten sonra orada durduğu her vakit zarar
-
Melisle ilaydanin 8 yenilgisi mi var toplam ben mi yanlis saydım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan senin kafanı..
-
lütfen gönüllüler kazanmasın :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Melisle ilaydanin 8 yenilgisi mi var toplam ben mi yanlis saydım7 hocam. 1'er tane de sergenle mağdurhan verdi sayı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X