İsmail, Reşat'ı harcadı. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1895. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Sayfalar Gönüllüler dedi ama patlamasınlar. Daha Reşat bir kez daha yenilecek. Gerçi İlayda da devamlı kaybediyor. Melis de verdiği an oyun gidecek.
-
Yarışmanın biteceğini sanmam ama sadece parkura dönüp devam edebilir bu şekilde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam bu arada Poyraz-İsmail-Batuhan üçlüsünden birileri olur bence.Hocam Poyraz'ın Serkay gibi bir daha katılmak istemeyeceğini düşündüm. Öyle bir havası vardı. İsmail de zaten bu sezon yeterince imaj zedelenmesi yaşayınca federasyonun bir kere daha katılmasına izin vereceğini zannetmiyorum. Mağdurhan da katılmaz inşallah bir sezon daha çekemem onun ergen davranışlarını
-
değilmiş knk
-
Reşat bir kere daha tokatlanacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan %99 katılır hocam😂 -
İlayda bugün 20 defa yarıssa oyun alamaz. :D Melis in alacağı 1 oyun dahi skorun kaderini belirleyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kavga çıkınca gelirim
-
Bu Reşat’ın mağlubiyet serisi kaç maç oldu hiç internette bununla ilgili bir bilgi var mı belki de yarışma tarihinin en kötü serisini yapmış olabilir
Yunus Emre'nin katılmasını çok isterim, bu sene şans eseri gitti resmen.
-
Fragmandaki kavga geldi mi ?
-
Performansın çok iyi Aleyna Ç. -
Ya İlayda şu halkayı top gibi atmayı bırak, gıcık oldum artıkkk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hunyadi MatyasFragmandaki kavga geldi mi ?
Gelmedi daha. İlayda'nın ağlaması da gelmedi herhalde ya bayrakta ya da 10a 8 Gönüllüler alacak.
-
İsmail hack açtı,her gün 3/3.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 19 Nisan 2021; 22:40:1 > -
Ünlü erkekler vs gönüllü kızlar oldu oyun.
İsmail çok iyi bitirici bee.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerYunus Emre'nin katılmasını çok isterim, bu sene şans eseri gitti resmen.
Hocam ben de pehlivanı tekrar izlemek isterim şahsen. Potansiyelini tam olarak gösteremeden b*k yoluna gitti maalesef ama bu seneden 4 kişiden fazlasını seçeceklerini zannetmiyorum. Acunun sanki iki sezon üst üste aynı kişileri seyirciye seyretmek istemiyorum gibisinden bir söylemini hatırlıyorum
-
Gönüllülerde düşünme diye bir şey yok. O basamakları oturtmadığınızda zaman kaybediyorsunuz 12 oyun oldu hala çözemediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X