Yarışmanın en büyük şampiyonluk adayını mağdur etmişler, skandal bir hareket. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1639. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Oyyy fragmana bak hele. Batuhan başkan kolejli tikiyi kaldırıp kaldırıp duvara vuruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragmana bak be; İsmail-Batuhan koalisyonu,Poyraz’a had bildiriyor -
-
Herkese anladığı dilden cevap gelecek artık, efendilik devri geçti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: STMUSHerkese anladığı dilden cevap gelecek artık, efendilik devri geçti.
ÇÖP
-
BATUHAN BASKAN SAYGISU POYRAZIN AKLINI ALMIŞ! ONUN DIŞINDA DORA DAYIM ADAMDIR RAHAT DUR BALABAN!
-
-
HAMSİYİ SEVDİĞİN GİBİ O HAYVANI SEVDİĞİN İÇİN SÖYLEMİŞSİNDİR KESİN
-DORA DAYI
BAtuhan başkana bak be. Poyraz kafanı çalıştır biraZ diyor..
Akıllı olun batuhan başkan direksiyonda artık.
DOMİNİĞİN DAYISI UĞURTAN!
AKILLI OL İSMAİL BALABAN!
-
Şu performans tablosunu gösteren poyrazcılar aynı geçen seneki dondurmacı fanlarına benzetiyorum. Belkide aynı kitledir. Geçen senede ilk 3 te uzun süre götürdü daha sonra 10. Sıralarda takılan Cemal bile Barışı geçmişti sıralamada.
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Şu performans tablosunu gösteren poyrazcılar aynı geçen seneki dondurmacı fanlarına benzetiyorum. Belkide aynı kitledir. Geçen senede ilk 3 te uzun süre götürdü daha sonra 10. Sıralarda takılan Cemal bile Barışı geçmişti sıralamada.Batuhan baskan berkay, steven gibilerle yarışırken saygısu poyraz hayrettin üzerinden puan kastı hocam...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Şu performans tablosunu gösteren poyrazcılar aynı geçen seneki dondurmacı fanlarına benzetiyorum. Belkide aynı kitledir. Geçen senede ilk 3 te uzun süre götürdü daha sonra 10. Sıralarda takılan Cemal bile Barışı geçmişti sıralamada.Olay o mu sizce Batuhanın sıralamadaki yeri vasatken lidere 2 aydır neredesin diye komik bir cümle kurması bunun üstüne ne denilmesini bekliyorsunuz anlamadım
-
Keşke karşı gönüllülerde Hayrettin, Cemal, Barış Özbek, Yiğit, Çağman gibi bir sürü çöpü doldursalardıda Batuhan Başkan istatistik kassaydı hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
https://open.spotify.com/episode/533RcOZNpRGh9s6b3P84ZN?si=4sh8OgUsTt-gr1IcJpa9gw&utm_source=copy-linkVAY VAY VAY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Olay o mu sizce Batuhanın sıralamadaki yeri vasatken lidere 2 aydır neredesin diye komik bir cümle kurması bunun üstüne ne denilmesini bekliyorsunuz anlamadım
Alıntıları GösterPoyrazın yarıştıkları; Hayrettin, Çağrı
Batuhan başkanın yarıştıkları; Berkay, Steven, Reşat ve zaman zaman puan makinesi olan Dora dayım...
Konu kilit...
-
Hocam 1 haftaya Number 1 listelerde olur Spotify'da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batuhan başkan rölantide gidiyor hocam yormuyor kendini daha vitesi 5 e takarsa kralı durduramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X