Haydin lem ordan Çağrı 5 öğün yemedi. Sırf muratı kovaladığı için. Dövse gocunmayacağım da dövemedi bide. Adam çöpe döndü yemeye yemeye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1597. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
Obowwww nasıl bir şeref yoksunuymuş bu bebe bütün takım zan altında kaldı...Yaptılarsa da yakalanmamışlar. Davar sen de yakalanma...
-
Ilayda'nın asilligine bak bir de ötekilere bak vallahi senciyiz sugar hanfendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mağdurhan : Abi affet lütfen abi 3 ödül çok fazla beni bağışla bir daha yaparsam beni eleyin abi.
Diğer kızlar : Haklısınız Acun bey, cezayı hak ediyoruz.
-
aha ağlıyor
-
Benim anlamadığım eskiden yarışmacılar ödülden gelir giderken çantalar kontrol ediliyor demişlerdi. İlayda nasıl tatlı zulalıyor mesela? O da yasak değil mi ? -
Hüüüüüüüüğ -
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Çağrı olsa şimdi patlatırdı ne güzel herkesi.İsmailin neler çaldığını hayal bile edemiyorum hocam
-
Beyler biri söylesin bakamadım reytingler iyimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zorlaya zorlaya başardı resmen, 5 yaşında çocuğun kendi sıkarak ağlaması gibi zorladı resmen.
-
bu batuhan okulda cok dayak yemistir. ispiyoncu birine benziyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Calmismidir sence 😆quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İsmailin neler çaldığını hayal bile edemiyorum hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlayda sen mükemmel bi detaysın ya
Anlık Batuhan
https://www.youtube.com/watch?v=rpgrM-AJn74&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YA HERKES BİŞELER ARAKLIYODUR ZATEN DOMİNİKLİ İŞÇİLERDEN YAKALANMAYACAKSIN KARDEŞ YAKALANIRSAN DA AĞLAMAYACAKSIN -
Bu bağsurhan baya baya çocukmuş ya, ben de adam gibi bir sebepten ağladı sandım bu annesinin oğluşu, tam bir prensmiş ya asssadfff
Aha poyraz gidici
Çok iyi tepsit hocam, ayrıca Batuhan askerde herkesin şamarladığı bir tip oluyor ya aynı onun gibi :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
bu batuhan okulda cok dayak yemistir. ispiyoncu birine benziyo.Okulda bunu halısahaya bile çağırmamışlardır. Kim ne yapsın bunu ? Konuşarak öldürür insanı...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X