![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1528. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Sordular zaten mağdurhan'a
-
Aleynaya bak yalan söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem Aleyna’nın söylediği gibi bir şey yok,Poyraz neden sürekli “takım içindekileri söylemişsin” diyip duruyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 4 Nisan 2021; 20:55:21 > -
Ben kedi degilim 😁😁😁😁
Beşiktaş maçında mısın yetiş kaosları kaçırıyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sumocu çıktı gene
Aleyna ne sinsi feminazi Poyrazcıyız
-
Bugün gönüllüler kaybetsin. Oy durumu nasıl şekillenecek görelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanAda hayatını izlerim, oyun başlayınca yayını kapatırım, 11.30'a doğru konsey için yayını bir daha açarım.
Mantıklı
-
Aleyna s****n sıvama bari
-
Bu Ayşe’de hemen Aleyna’nın aleyhinde röportajlara başladı. -
Çok lezzetli bir başlangıç yaptık. 9/10 veririm.
-
Ne yapacaktı kız?quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Bu Ayşe’de hemen Aleyna’nın aleyhinde röportajlara başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna biraz yalan konuşur gibi oldu. Halbuki performanslı, yazık ediyor kendisine -
Hocam direkt Poyraz tarafına geçmesini yanlış buluyorum,o noktadan sonra röportaj vermesi yanlış değil zaten. -
Bu Batuhana mağdur demişsiniz -belki de öyledir bilemiyorum- ama eleman öyle susup kafasını eğip durmuyor gördüğüm kadarıyla. Yalan yanlış planlı plansız herifi izlemek zevkli bence kısacası Adem gibi "adam gibi adam/Anadolu çocuğu" yada Barış efendi gibi "Evimizin uslu sesi çıkmayan çocuğu" modunda değil. Kısacası elemanın ratingi var hayalet Barış gibi değil.
-
Muhabbete bak. Survivor değil kreş bahçesi .
Şu tartışmada Batuhan haklı,adam “burası da tiktok değil “diyecek de baba diye demiyorum diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 4 Nisan 2021; 21:5:48 > -
Ben tek başımayım dedi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam direkt Poyraz tarafına geçmesini yanlış buluyorum,o noktadan sonra röportaj vermesi yanlış değil zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X