Batuhan ile Aleyna |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1418. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam Batuhan'a mağdurluğu abartma dedilerse onu düşünüyor olabilir kenarda
Alıntıları GösterMelis iyi bir mikrofon, tam bir Gizem Kerimoğlu. Yanıma ikinci bir mikrofon mu alsam ha Hakan abi?
-
Yok canım ne kilo alması
-
Çağrı reis varsa olaylar olur diye düşünüyorum ama reiside baya susturdular inşallah tekrar sms de 1. çıkar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903Çağrı reis varsa olaylar olur diye düşünüyorum ama reiside baya susturdular inşallah tekrar sms de 1. çıkar.
Sunucuya saldırma kartını erken harcadık be abi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingAyrıca gecenin en çirkin kızı olmuş olabilir hocam, o yüzden silik kaldı. Hanzade bile daha güzel görünüyordu, ayşe normalden daha çirkin göründü gözüme.
Alıntıları GösterAyşe sultan parti kızı değil hocam birazda ondan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903Çağrı reis varsa olaylar olur diye düşünüyorum ama reiside baya susturdular inşallah tekrar sms de 1. çıkar.
çağdor çok değiştirdi çağrı reisi.
-
İyi ki Cemal Can'ı en sona atmışlar.
-
Sene başında Acun birleşmede takımlar yeniden kurulacak diyordu.
Ne adalar birleşti,ne takımlar değişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha ne dokunulmazlık oyunu yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi dünyanın en rahat işi panorama yorumculuğu ha. Survivor'a bir defa katıl, iyi bir yer edin. Her gün 1-2 saat yarışma programı hakkında konuş ve balya balya para al.
-
Hocam ben de fragmanda bekledim en azından 1-2 yarışmacı değişikliği. Heyecan katardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Bizim kafaları shop yapsana hocam.
Alıntıları GösterHocam herkesi koyamıyorum alınıyorlar sonra
-
Eski yarışmacıları görmek istemiyorum yahu. İlla sokacak bunları da. Ayrıca pat diye neyin dokunulmazlığı bu, birleşme haftası eleme mi olur. Bir de Poyraz, Çağrı ve Merve'ye karşı basketbol oynayacaklardı ama yine tırsmışlar demek ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam herkesi koyamıyorum alınıyorlar sonra
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar eski yarışmacının dahil olduğu çekimler arasında yarışmacılara bilgi gitmemesi mümkün değil. Herkes alamamıştır ama alan almıştır. -
Cemal Can konseri parti günü çekilmiş. Jason Derulo ayrı gün bence. Partideki kıyafetleri yarışmacıların üzerlerinde yoktu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Survivor tarihinin en kötü şampiyonu.Bir yastık oyunu vardı Berkan üstüne yürürken ay ne yapıyorsun be demişti kendisini direkt havuza atmıştı buna oy atanlara yazıklar olsun
-
Hocam yap be bi kere.quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam herkesi koyamıyorum alınıyorlar sonra
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eski yarışmacılar da sıf para için oraya gidiyor yoksa niye gitsin. Kimisi maç yapıyor, kimisi sözde yorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X