< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1417. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
oha
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aleyna dikkat çekmek için kendini parçalıyor
3 aydır görmediği ilgiyi görünce kafayı yedi herhalde, LA gecelerinde olduğunu sandı demek ki
Takipçisi de bayağı artmış ama yine de ilk 4'e giremeyecek smste.
-
-
Twitterda o kadar ergen varki survivor2021 yazın anlarsınız kafayı yemiş hepsi poyrazla batuhanla falan
-
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Şu karambolde ne taktikler alınmıştır var ya, hiç kontrol falan yok.Hocam zorro ordaysa Çağrı reyiz ve Dora dayıyı gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndoha
Öndeki kız orta parmak gösteriyor sandım
-
Bunlar ileride kavga ederler değil mi? Barışçıl bir Survivor izleyeceğime duvara boş boş bakmayı tercih ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Survivor tarihinin en kötü şampiyonu.Kolpa Yusuf sayesinde Cemal ilk sırada değil, o kadar berbattı yani herif
-
Aleyna utanç şelalesi yaşattı bana bu gece. Hep bir göz önünde olayım en çok ben konuşayım en çok bana baksınlar tamam be kızım sensinnnnn
Hanzade ve Öykü sultan bir tanedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağdura üflemişlerdir muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndoha
Hocam kardeşim gibi görüyorum dedi mi dediyse sıkıntı
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndacın acımızdır yunus emre.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam zorro ordaysa Çağrı reyiz ve Dora dayıyı gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır
Alıntıları GösterBu haftadan itibaren yarışmacıların değişimlerini takip edeceğim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Twitter'da millet kafayı yemiş, libido şelalesi resmen .d
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Herkes İlayda Aleyna diyor da abi Aleyna Çalışkan aşırı underrated.Sesi çıkmadığı için dikkat çekmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: STMUSBu haftadan itibaren yarışmacıların değişimlerini takip edeceğim artık.
Alıntıları GösterHocam Batuhan'a mağdurluğu abartma dedilerse onu düşünüyor olabilir kenarda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonAyşe sultan çok silik kaldı bu gece
Ayrıca gecenin en çirkin kızı olmuş olabilir hocam, o yüzden silik kaldı. Hanzade bile daha güzel görünüyordu, ayşe normalden daha çirkin göründü gözüme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X