< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1231. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 17 Mart 2021; 0:23:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna Ç elendi gibi duruyor ya
-
Acun gene Ayşe ve Aleyna'yı parlatıyor. Bunların vasfı ne?
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBu fikstür işini ben de çözemedim hocam.
Alıntıları GösterŞöyle oluyor hocam ilk tur avantajı alan seçiyor. Kaç kız kaç erkek denildiyse o kadar ysrışılıyor. 2.tur geride olan takıma aradaki fark kadar seçme hakkı veriliyor. İstadiklerini seçiyorlar. Yetmezmiş gibi birde geride 1.2 yarışmacı bırakıyorlar. Yani bugün durum 6.2 iken ünlülere 4 seçim hakkı verildi yanındada bir kız bir erkek oynatmamak. Zaten o farkı kapatıyor. Sonrada en iyilere geçiyorlar. Sonrada bayrağa. O yüzden Çağrı ve öykü 1 er kez oynarken bayrak ve avantajla İsmail 5 Merve de sanırım 4 kez oynadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Dora Dayım Abdullah Avcı gibi kenardan taktik vermek için tek el kaldırdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxŞöyle oluyor hocam ilk tur avantajı alan seçiyor. Kaç kız kaç erkek denildiyse o kadar ysrışılıyor. 2.tur geride olan takıma aradaki fark kadar seçme hakkı veriliyor. İstadiklerini seçiyorlar. Yetmezmiş gibi birde geride 1.2 yarışmacı bırakıyorlar. Yani bugün durum 6.2 iken ünlülere 4 seçim hakkı verildi yanındada bir kız bir erkek oynatmamak. Zaten o farkı kapatıyor. Sonrada en iyilere geçiyorlar. Sonrada bayrağa. O yüzden Çağrı ve öykü 1 er kez oynarken bayrak ve avantajla İsmail 5 Merve de sanırım 4 kez oynadı.
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam.
-
-
Dora.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyraz a noldu böyle, fena düştü.
USTA USTA HAYRETTİN YOKSA SMS BİRİNCİLİĞİ GİTTİ USTA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MetzDora Dayım Abdullah Avcı gibi kenardan taktik vermek için tek el kaldırdı
Şu tarz mı hocam?
-
Hoaydaaaa
-
HAYDAAA
-DORA DAYI
DAYIM MİLYONLARIN SESİ OLDU
Sağ ol halkım -
Ayşe’ye bi insan neden oy atar ki ?
Haydaaa bu hafta Poyraz kesin alır diyordum birinciliği.Seyirciyi anlamıyorum ya,Poyraz 5 hafta neden 1.oldu o zaman ? Ayşe de şu an uçup kaçmıyor yani performans olarak falan. -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIŞu tarz mı hocam?
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X