< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1186. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Bu mesaja 8 artı gelirse alinda98 youtube kanalinin linkini paylaşırım
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Şu programa Adnan Aybaba'yı alsalar ne muhabbet döner beMuhabbetin güzelleşmesi için Murat Özarı'nın gitmesi yeterli
-
İki kanka vardi semih gibi dokunulmazliklara cikmiyorlardi onlardan biri elenince tadi kaçtı güç dengesi yok yarismacilar arasında iki üç kisi cok önde bireysel olarak alexsandra elenmese Romanya fena sarıyordu 10 kisi bir kadini elemeye calistilar kac hafta ah be alexquote:
Orijinalden alıntı: franz392Yunanistan nasıl gidiyor, smsler ve kaoslar vs. Youtube'daki videolara ne zaman baksam James oyun kazanmış oluyor, ondan iyi performansı olan yoktur herhalde.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turabi ile Hilmicem’in anlaşıp 2.gün Duygu’yu postalaması. Daha iyisi gelmedi,düştüğümüz seviyelere bak. -
Sonuna kadar AYŞE SULTAN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sert çıkmadım. Senden saatler önce zaten bu survivordakilerin hepsinin alık olduğunu yazdım. Bunların hiçbiri ne gördüğünü ne okuduğunu anlamıyor sanırım. -
asıl bu adam bu performans ve yancılığa rağmen şampiyon olursa bu halka karşı olan inancım düşer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
NETFLIXXXXXXDAYIİZMMMM
DAYIBOYYYYYY
DAYIFLIXXXXXX
Uğurtanquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03DAYIİZMMMM
DAYIBOYYYYYY
DAYIFLIXXXXXX
Alıntıları Göster
Piyonizm
Talimat alan uğurtanizm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Murat Özarı bunadı biraz ya eskiden Mehmet Baransu ve Adnan Aybaba ile program yaparlardı. Oradaki muhabbet Beyaz Futbol'da yoktur -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
İki kanka vardi semih gibi dokunulmazliklara cikmiyorlardi onlardan biri elenince tadi kaçtı güç dengesi yok yarismacilar arasında iki üç kisi cok önde bireysel olarak alexsandra elenmese Romanya fena sarıyordu 10 kisi bir kadini elemeye calistilar kac hafta ah be alex
Alıntıları GösterHocam galiba en kötü survivor bizimki
Ben yanlış anladım o zaman hocam kusuruma bakma. -
-
-
Netflixçi tayfa size kötü bir haberim var.
NETFLIX DORA DAYIMIN PEŞİNDE! ACUN’A ÖYLE BİR MEBLAĞ TEKLİF ETMİŞLER Kİ DORA DAYIMI ALMAK İÇİN DUYSANIZ İNANAMAZMIŞSINIZ. ACUN DORA DAYIMI EXXEN’IN YURTDIŞI PR I İÇİN KULLANMAYI HEDEFLİYORMUŞ ASLINDA AMA BÖYLE BİR PARAYI DA DİREKT REDDEMEMİŞ. ŞUAN BÜYÜK BİR İKİLEM YAŞIYORMUŞ. DORA DAYIMI HER YERDE GÖRMEYE HAZIR OLUN.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcHocam galiba en kötü survivor bizimki
Alıntıları GösterYakışıklı ol, bir hikaye üret ve SMSlere ambargo koy. Bizdeki Survivor'ın 3 cümleyle özeti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamasıl bu adam bu performans ve yancılığa rağmen şampiyon olursa bu halka karşı olan inancım düşer.
reytinglerde pepe geçiyor yarışmayı ne halkı Allah aşkına
-
harbiden ya.
ya da aybaşı tutmuş chp li teyze gibi.
-
Hocam dm den mesaj aldım DORA DAYIM IN akrabaları fiyat konusunda seninle temas etmek istiyorlarmış....
Netflix ne veriyorsa +1 diyorlar ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X