TAMAMEN TÜRK KASI HOCAM |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1161. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
ÇAĞRI MURATTAN ÖZÜR DİLEMEZSE 1 SMS, ÖZÜR DİLERSE HER POTADA 2 SMS (BAŞKAN BURADA MİLYON DEMEK İSTİYOR)
ÇAĞRI ARTIK ALİ CANDANLIKTAN POLAT ALEMDARLIĞA GEÇİŞ YAPMIŞTIR. İSKENDER STEVENI YENECEKTİR.
STEVEN YAPTIKLARINI BU MİLLET UNUTMAZ..
ERDİ BAŞKAN...
-
United tshirtü Ferguson ve eski United hasretimi tetiklediğinden gözümü kapatıp sadece dinledim hocam. Hem bilgilendirici hem duygulandırıcı mükemmel bir video.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ben oyuncu değilim, senarist hiç değilim.
-
-
youtube
Aleyna Kalaycıoğlu Şarkı Söylüyor - Oy Beni Vurun Vurunhttps://m.youtube.com/watch?v=dmsHYp8Nf0k&feature=youtu.be
Off birleşmede Aleyna bunu okusun Yunus Emre Başkan direk iptal olur -
-
-
Anlık Abdullah Avcı;
quote:
Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayibende bugün neden sabah beşte kalkmıyorum diye kendi kendime soruyordum artık bir sebebim var teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Anlık Abdullah Avcı;
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradambende bugün neden sabah beşte kalkmıyorum diye kendi kendime soruyordum artık bir sebebim var teşekkürler
Alıntıları GösterAksam saat 8`de "ozet" ile baslayip gece 12`de biten, 20 senedir hicbir seyin degismedigi bir yarisma icin alternatif, 5`te kalkan tonla insan var, ise giderken, kahvalti oncesi vs izlenebilir. Ya da evden calisanlar, erken kalkanlar izleyebilir.
Ikisi de Acun`un yarismasi sonucta.
-
Dünkü konseyde yaşanan tartışma çok eğlenceliydi. Pehlivan haricindekiler kıyasıya atıştı, kaossss. 2017 tadını verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 14 Mart 2021; 18:38:24 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X