-baba neden annemin her dediğini yapıyorsun? +çünkü adını koymam karşılığında her istediğini yapacağıma söz verdim kızım -peki değdi mi baba +evet Çağdorsu... değdi... |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1160. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Muazzam bir analiz yeteneği, gözümü kırpmadan izledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82kamera arkasından Erdi ile konuşan sen misin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82@Maçuka @Metz @Fusko @BlackEagle03 @Doppio
Teşşekürler hocam. 100 defa izledim Erdi Başkanımın olduğu bu müthiş videoyu..
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
HERKES DORA DAYIMA PİYON DİYOR DA KAÇIRDIĞINIZ BİR DURUM VAR DAYIM POYRAZLARIN GRUBUNA GEÇTİĞİNDEN BERİ O GRUPTA SAÇMA SAPAN KONUŞMA YAPANLAR OLMADI REŞAT BİLE KARŞI GRUBA PRİM VERMEDİ BU AKILLARI VEREN DORA DAYIMDIR!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 14 Mart 2021; 12:35:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centaurikamera arkasından Erdi ile konuşan sen misin?
Alıntıları Gösterkeşke hocam o şerefi yaşamak isterdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82keşke hocam o şerefi yaşamak isterdim
Alıntıları GösterKeşke Erdi kerçek olsada adamı ol sam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoKeşke Erdi kerçek olsada adamı ol sam
Alıntıları GösterERDİ BAŞKAN GERÇEKTİR VE ADAMIYIZ HOCAM
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoppioTeşşekürler hocam. 100 defa izledim Erdi Başkanımın olduğu bu müthiş videoyu..
Alıntıları Göster1000 kere daha izleyin hocam hiçbir detayı kaçırmamalısınız..
-
"Aleyna, ben seninle karşılacağımı bilseydim başka türlü yetiştirirdim kendimi."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Mart 2021; 13:43:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd"Aleyna, ben seninle karşılacağımı bilseydim başka türlü yetiştirirdim kendimi."
Kalp kırıcı
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd"Aleyna, ben seninle karşılacağımı bilseydim başka türlü yetiştirirdim kendimi."
Çok duygusal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBAŞKAN BU SENE OLSAYDI KIZLAR ÜSTÜNE ATLAR MIYDI HOCAM?
-
-
-
Erdi'ye bak, günde 1 teneke peynir, 1 tepsi börek, 1 piliç, 1 paket makarna, 1 yaş pasta tüketiyor herhalde Şaka maka o boyda birinin bu kiloda olması hiç sağlıklı değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X