KAFA AÇMA RAKI AÇ HOCAM BUGÜN ÇOK HÜZÜNLÜYÜM |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1077. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82KADIN SATMADI NAMUSA GÖZ DİKMEDİ
KİMSEYİ DOLANDIRMADI KİMSEYİ SOYMADI
DELİKANLILIKTAN MÜEBBET ALDI
AH BE REİS
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Murata bak ne kadar neşeli sanki bi kaç gün önce çağrı tarafından ben kovalandım
Hocam abartmayalım erkekler arasında olur böyle şeyler tabi Murat kaçmasaydı daha iyiydi
Şu Melisa dayıma panaromada olur olmaz yerlerde sallıyor çingenelerin fanboyluğunu yapıyor. Şunun yaptığını Furkan Dede yapsa aCuR dan fırçayı yemişti. Şu kıza haddini bildirmek gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctHocam abartmayalım erkekler arasında olur böyle şeyler tabi Murat kaçmasaydı daha iyiydi
Alıntıları GösterAdam orada sunucu hocam yarışmacı tarafından kovalanıyor bunu basit bir erkek kavgası olarak düşünmeyelim
-
Acur: ona posta buna posta ona gider buna gider
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Adam orada sunucu hocam yarışmacı tarafından kovalanıyor bunu basit bir erkek kavgası olarak düşünmeyelim
Alıntıları GösterMurat gitsin şarkı söyleyip kas göstersin hocam haaa bi de estetik yaptırsın
ÇAĞRI BAŞKAN KARARIMI VERDİM DİYİP ACUNU KOVALASA KEŞKE
VAR BİR HAYALİMİZ..
-
Bişektomi, dudak botoksu jawline ve niceleri kavgaya gelince run murat run -
ÇAĞRI ABİMİN BİR GÜLÜŞÜNE BİN ADAM VURMAZSAM NAMERDİM!!!!
ödlek murat istersen uzaklaştırma kararı çıkarttır bide
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12ÇAĞRI ABİMİN BİR GÜLÜŞÜNE BİN ADAM VURMAZSAM NAMERDİM!!!!
Abartma hocam.
-
DORA DAYIM STEVEN IN TOTOSUNU FENA YAKMIŞ
ASIL ABARTMAK ÇAĞRI ABİMİN GÖZLERİNE BAKMAKTIR HOCAM!!
I can't breathe Dora
#BlackLivesMatter -
ESER WEST başkanı anınca da ayrı hüzünlendim hocam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Adam orada sunucu hocam yarışmacı tarafından kovalanıyor bunu basit bir erkek kavgası olarak düşünmeyelim
Alıntıları GösterYarışma da olsa reality şov sonuçta yani gerçeğe yakın hayat şartları her erkek grubunda böyle öfkeli kavgacı bir tip vardır çok büyük bi olay yok bence hayat kaldığı yerden dewam edebilir :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X