Dora dayımda Tolunay ı tutar hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1075. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Garson Steven olursa bu sefer tutmaz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora Dayımın sesini dinlemek huzur veriyor
Evrim ve Hanzade'yi aynı adaya atsalar fena kaos döner.
-
Ayşe haddini aşıyor!
Özeti izliyordum da dayıya ilk başta kızıyordum neden Reşat'ların yanına geçti diye meğer adam kızlardan ve steven'dan uzak durmakta haklıymış şu tiplere bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIÖzeti izliyordum da dayıya ilk başta kızıyordum neden Reşat'ların yanına geçti diye meğer adam kızlardan ve steven'dan uzak durmakta haklıymış şu tiplere bak.
Dayım bunların yanında olsa kalitesini düşürürmüş hocam çok reziller
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Öykü nün kocasıymış
Ayşe ve Steven dan nasıl nefret ettiyse adam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım bunların yanında olsa kalitesini düşürürmüş hocam çok reziller
Alıntıları GösterDayımda kendisi gibi elit olan Hanzade ve Poyraz'la daha iyi anlaşacaktır hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Dayı'nın ve sevgilisinin profiline baktım da dayı baya sağlam kasa. Rotary lerde Lionslarda baya ortamı vardır adam tam bir Burjuva Beyaz TürkRotary ve Lions ortamlarının Dora Dayısı vardır hocam. Bir değerleri varsa mübarek dayım sayesinde...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIDayımda kendisi gibi elit olan Hanzade ve Poyraz'la daha iyi anlaşacaktır hocam.
Alıntıları GösterDayı öyle bir adam ki hocam nerede bulunuyorsa ortam elit oluyor.Birleşme sonrası Tolunay da fularla gezecek...
Barışcan olum babacık eve geliyor oğlum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayı öyle bir adam ki hocam nerede bulunuyorsa ortam elit oluyor.Birleşme sonrası Tolunay da fularla gezecek...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayı öyle bir adam ki hocam nerede bulunuyorsa ortam elit oluyor.Birleşme sonrası Tolunay da fularla gezecek...
Alıntıları GösterDoğan'ın yanında 2 dakika dursa çıkınca tiktok'u bırakıp sanat filmi çeker hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBarışcan olum babacık eve geliyor oğlum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acur Tolunay Çağrı'nın vukuatlarını sayıyor 5 dakikadır bitmedi.
-
-
Böyle kocanın ben ta amk insan ne olursa olsun karısını dışarıdan destekler -
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Böyle kocanın ben ta amk insan ne olursa olsun karısını dışarıdan desteklerHayır bir de anladığım kadarıyla sinir hastası etti beni diyor sanırsam burda eşi Öykü'den bahsediyor, izlediğim kadarıyla sinir hastası olunacak birşey yapmadı kadın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHayır bir de anladığım kadarıyla sinir hastası etti beni diyor sanırsam burda eşi Öykü'den bahsediyor, izlediğim kadarıyla sinir hastası olunacak birşey yapmadı kadın.
Alıntıları GösterDora dayımın arkasından dedikodu yapan grubun içinde yer alması sinir etmiş olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X