Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Barış öyle bir şey yaparsa aşırı haklıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günün hareketi

ve Günün Kudurtucusu Burak'a

• cidden oturup bunu mu izliyosunuz? üstelik yıllardır en çok yazılan konular arasında. yazık çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kısır Hamide

cidden oturup bunu mu izliyosunuz? üstelik yıllardır en çok yazılan konular arasında. yazık çok yazık.
    Evet izliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Küskünlükler bitmiştir
    YUNUS EMRE BAŞKAN a nasıl gelirlerse öyle geliriz

YUNUS EMRE BAŞKAN, Barış ve Evrim i yanına alarak operasyon ateşini YAKMIŞTIR

ALAYINI ALIYORUZ
    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

YA HAKK

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Acun attığın baskete sokuyum
    Deneme 135 motor başla acun: arkadaşlar tek yapmanız gereken topu böyle çemberden içeri atmak. Bütün yarışmacılar alkışş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primat Operatörü

Alıntıları Göster
    Yapmayın şöyle atmayın.

Karnıma ağrı girdi gözlerimden yaş geldi kardeşim yaa.

Allan da seni güldürsün.

• quote:

cidden oturup bunu mu izliyosunuz? üstelik yıllardır en çok yazılan konular arasında. yazık çok yazık.

Hadi canım
  • Gönüllüler sıraya dizilir Yunus Emre Başkan aralarından seçtiğini gönderir.

• Karantinadan dolayi ilk defa survivor izlemeye basladim. Onceleri youtube falan bakiyordum, simdi bildigin programi izliyorum. Sonumuz hayirlisi

Bu konuyuda ilk defa okuyorum ama anlamadigim noktalar var. bu yunus emrenin neresini sevdiniz gercekten, bildigin ergen cocuk. Nasil konusacagini bilmiyor, surekli bos tehditler, oyun kazanmaz, adada bir yardim etmez. Sanki Emrah filmi gibi hep bir ezik oynamalar. Biz evde gicik olduk.

Yasin ise ilk baslarda cok bos geliyordu, hala tam isinmadik ama hakkini vermek lazim adada cok fazla isin ustesinden geliyor. Oyunlarda hirsi mucadelesi yuksek. Beni sasirt

Evrimin kisiligo oturmamis karsi tarafa soyledigi herseyi kendisi misliyle yapiyor. Seveni vardir saygi duyatim ama benim sevmedigim bir insan modeli

Unluler ise gercekten cok acinasi Sercani futbolculugunda da sevmezdim. Bizim yazlikta futbolcu arkadaslarimiz vardi. Kendileri hep “abi futbol ortami cok cahil kayniyor. Dogru duzgun adama rastlamazsin” derlerdi. Su an cok iyi anliyorum.

Mert ise akilli bir karakter. Ben hic haz etmedim ama herkesi elinde oynatiyor.

Baris ise cok degisik daha cozemedim. Yani bu kadar uzerine gidilip bu kadar sessiz kalmak ya cok olgunlugunu iyi aile egitimini gosteriyor ya da bildigin korkmus adamlardan. Ben henuz anlayamadim

• Kısır Hamide kullanıcısına yanıt
    Ben hallederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Ben hallederim.

• GÜNÜN ÖZETİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

Karantinadan dolayi ilk defa survivor izlemeye basladim. Onceleri youtube falan bakiyordum, simdi bildigin programi izliyorum. Sonumuz hayirlisi

Bu konuyuda ilk defa okuyorum ama anlamadigim noktalar var. bu yunus emrenin neresini sevdiniz gercekten, bildigin ergen cocuk. Nasil konusacagini bilmiyor, surekli bos tehditler, oyun kazanmaz, adada bir yardim etmez. Sanki Emrah filmi gibi hep bir ezik oynamalar. Biz evde gicik olduk.

Yasin ise ilk baslarda cok bos geliyordu, hala tam isinmadik ama hakkini vermek lazim adada cok fazla isin ustesinden geliyor. Oyunlarda hirsi mucadelesi yuksek. Beni sasirt

Evrimin kisiligo oturmamis karsi tarafa soyledigi herseyi kendisi misliyle yapiyor. Seveni vardir saygi duyatim ama benim sevmedigim bir insan modeli

Unluler ise gercekten cok acinasi Sercani futbolculugunda da sevmezdim. Bizim yazlikta futbolcu arkadaslarimiz vardi. Kendileri hep “abi futbol ortami cok cahil kayniyor. Dogru duzgun adama rastlamazsin” derlerdi. Su an cok iyi anliyorum.

Mert ise akilli bir karakter. Ben hic haz etmedim ama herkesi elinde oynatiyor.

Baris ise cok degisik daha cozemedim. Yani bu kadar uzerine gidilip bu kadar sessiz kalmak ya cok olgunlugunu iyi aile egitimini gosteriyor ya da bildigin korkmus adamlardan. Ben henuz anlayamadim

• Metz kullanıcısına yanıt
    bu iyiydi
  • quote:

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısır Hamide kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam yazık gerçekten yazık...... insanlar oturup film, belgesel izleyeceğine oturup neden survivor izler ki ? Forum yönetimine mektup yazdım, dumanla mesaj gönderdim, fayda etmedi en son canlı yayına çıkıp ''SURVİVOR 2020 konusu kapatılsın'' dedim ama yok kapatılmadı..... Bence bu konunun kapatılmasını engelleyen gizli güçler var hocam, gizli bilgileri survivor konuşuyorlarmış gibi verip, dünyaya yön veriyorlar
  • Basarrrr kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yapmayın şöyle atmayın.

Karnıma ağrı girdi gözlerimden yaş geldi kardeşim yaa.

Allan da seni güldürsün.

Alıntıları Göster
    Çoktandır kunduza benzetiyorum bunu ben Karakter de kunduz, alttan alttan kazıyo

• 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.