Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52225223522452255226
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Daha önce hiç suşi yemedim deyip yediği ortaya çıkmıştı galiba. Adem'in mağdurlukları sağlam eğlendiriyordu ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 15 Temmuz 2020; 10:44:1 >
  • Teenage sezonun teenage şampiyonu oldu Cemal Can. Ben bu kadar yumuşak bir Survivor daha görmedim hayatımda, yumuşaklık Cemal'e ithafen değil bu arada. Hemşerim zaten, seviyorum da. Alın Cemal'i Avatar Atakan'ın yanına koyun, ne dediğimi anlayacaksınız.
  • OK Boomer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 15 Temmuz 2020; 10:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Barış ilk günden beri sistemli ve kurulmuş halde yarışmaya başladı ilk günden yalandan mağdura yatarak kitle yarattı ve oradan yürüdü. son 3 ay leş performansa rağmen de sırf kitle yarattığı için elenmedi
    öyle biatçı bir kitle yarattı ki
    Mert'in ifadesine göre; Mert'i,Mert'in kardeşini,Mert'in annesini sosyal medyadan sürekli taciz ettiler. Sercan'ın instasına spam attılar. Sercan hala instasını kullanamıyor twitter den resim atıyor
    Ayı Hikmet'e küfür ettiler ama gereken cevabı instasında verdi
    dün gece ilk kez çakma mağdurlar kaybetti dedim evet Ogeday'ı atlamışım

Turabi,Adem,Yusuf bunlar mağdurluktan kazanan yarışmacılar ama Adem farklı bir boyuttaydı mağdurlukta onun gibisi survivora gelmeyecek kazanılan televizyon ödülünden, yine kazanılan suşi yemeğine kadar bir yarışmacı her bölüm mağdur olur mu, olur arkadaşlar adam her bölüm palavradan mağdur oldu

inşallah bundan sonra acunmedya, bilinçli şekilde mağdura yatan ve kitle yaratan yarışmacılara karşı önlem alır sadece sms değil başka çözümler lazım

bana göre final Sercan/Cemal olmalıydı

Sercan 6 dokunulmazlıktan 5ini kazanarak elendi survivorda böyle bir şey görmedim çok büyük haksızlık
    Seneye daha planlı şekilde gelen mağdur yarışmacı olur merak etme kazanamasa bile final garanti oluyor Acun'un da işine geliyor nasılsa daha fazla sms atıyorlar ortada mağdur olunca

Hatta bence seneye 1 tane mağdur çıkmaz 3,4 mağdur olur son 3 sezona bakıpta yarışmaya katılacak kişi oy almanın yolunun mağdurluk olduğunu anlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 15 Temmuz 2020; 10:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç tane SMS attınız arkadaşlar toplamda. Ben 1000 tane atmışımdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danla bilic fenerbahçe’ye başkan olsun

• yanlış anlaşılma olmasın ama malumunuz maske takma zorunluluğu dışarda
    sen bide canlı yayın acıyorsun millet iç içe oturuyor ve agzı acık bagırıyorlar ülkede kurallar çok garip ilerliyor
  • İnanilir gibi degil play storeda uygulama yorumlarinda yarismacilar icin oy isteyenler vardi nasil bir bitiklik bu twitterda siyasi konuda oy isteyen bile var. Yarismada bitti simdi bilmem ne fan diye kendini yirtanlarin vay haline bosluga dusecek cocuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 15 Temmuz 2020; 11:28:14 >
  • Reis kazandığın savaş yok be gene mi hüsran

• ALL STAR OLURSA AVATAR ATAKAN KESİNLİKLE GELMELİ . ŞU ADAM YUSUF GİBİ BARZOLARI ZIPLATMALIDIR

• Bir insan neden Danla bilic ve demet ozdemir daha bir çok ünlü arkadaşın destegi ile 1.ci olan ağlak birini destekler ki? Halk Barış dedi ünlüler, zenginler, Cemal dedi bu kadar net. Oylama 10 dk uzatılmasa belki de Barış almıştı. 2017 ye benzeten olmuş birde, Cemal, Ogedayin tırnağı olamaz. Cemal şampiyon olmuş twitter, insta,YouTube da konuşulan Barış.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Hocam en ilgincime giden Yaprak dönümünde oynayan kız galiba ismi Sedaydı elenince panoramada Sabriyenin pasaportu yok diye diğerleri dalga geçmiş diye anlatmıştı.Aylarca bunun mağduriyeti konuşulmuştu kimsede o kıza sormamıştı çoğu ülkeye giden Sabriye pasaportu olmadan nasıl gitti diye.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Marış son 3 aylık çöp performansıyla final gördüğüne dua etsin. Survivor bu yarışmanın adı performans göstercen kaptan olcan, dokunulmazlık kazanıp birilerini potaya sokcan yok öyle smsle beleş şampiyonluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

ALL STAR OLURSA AVATAR ATAKAN KESİNLİKLE GELMELİ . ŞU ADAM YUSUF GİBİ BARZOLARI ZIPLATMALIDIR
    yusuf ve atakan arkadaş anca birbilerini korurlar
  • SahteKabadayı kullanıcısına yanıt
    He son 3 aylık performans çöp daha burdan yalan cümleye başladın yazmaya bile değmezsin.

Blok.

• Şurada geçmişte yazılanları açıp okusak kim bilir neler çıkar. Duruma göre birinin şampiyon olacağının kurgulandığını söyleyenler mi dersin. Neler neler. Barış'a karşı tavır alan yarışmacıların çıktıklarında kendilerini savunamadıklarını gördük. Barış onlara benim üstüme gelin beni mağdur edin kazanırsam parayı kırışırız demediyse bir insan durduk yere mağdur konumuna geçemez.

Her sene aynı şeyler söyleniyor. Yarışma bitmeden yok şunu şampiyon yapacaklar, yok buna kurgu yaptılar, yok acun şunu tutuyor, yok bunu tutuyor, yok acunun arkadaşı, yok şunun tanıdığı. Her sene aynı terane :)

Sonuç farklı olunca da gıkları çıkmıyor bu insanların. Susup oturuyorlar veya başka şeyler söylüyorlar. Yine sonraki sene aynı şeyleri yazmaya devam :)

Şimdi ise Cemalcan şampiyon olmuş ona da laf etmeye devam edenler var. Yahu bir yarışmayı başından sonuna her sene izliyorsun sonra kazanana laf ediyorsun. Hak etmiş mi etmiş işte. Tebrik et geç.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Bence patates Hakan katılsın.Katıldığı 3 survivorda patates oldu bakarsın Doğukanın dediği gibi bu defa hıyar olur eğlendirir bizi.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    çöp değil de ne son 3 ay marış oyun kazandı da biz mi göremedik çekti 2'de 0 oturdu benche fanları hala marış marış diyo kafalar jüpiter olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Bir insan neden Danla bilic ve demet ozdemir daha bir çok ünlü arkadaşın destegi ile 1.ci olan ağlak birini destekler ki? Halk Barış dedi ünlüler, zenginler, Cemal dedi bu kadar net. Oylama 10 dk uzatılmasa belki de Barış almıştı. 2017 ye benzeten olmuş birde, Cemal, Ogedayin tırnağı olamaz. Cemal şampiyon olmuş twitter, insta,YouTube da konuşulan Barış.
    Yanlışınız var hocam sütlaçcanı ünlüler,zenginler değil Kaplumbağa terbiyecisi Ayı Hikmet'in desteği şampiyon yaptı

• Cemalcan kazandı, iyi de oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 52225223522452255226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.