Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51705171517251735174
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Frankensteinn

Adamda performans geçen senelere göre çok iyi değil, ada hayatı yok pasif biri (içine kapanık) zaten karakter olarak normal.
    Pasif dediğin kişi bu yıl Survivoru döndürdü kazansa da kaybetsetse TV de, sosyal medyada konuşulan hep o oldu. Kavgaların, tartışmalarin %80 ini Barış uzerinden, Barışın oynadığı Basketbol maçı yayınladığı gün bile 13 oran ile reyting rekoru kırdı ayrıca adada yaptığı taklitler filan vardı onuda koymamışlar. Adada ki Eski-yeni hallerini görüntülerini koymamazlik yapmazsın hani orda 5 ay yarışmis bir yarışmacı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasorii

Bir şeyi kırk defa söyleyince komik olmuyor
    E güldük bitti.
    Şakalar biter mağdurluklar bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Mağdurlukta kimse ademi geçemez :)
    Barışın başarısını küçümsemeyin lütfen hocam en azından çabalıyor
    Adam Ünlüler takımında olduğu için bile mağdur ilan etti kendini Adem izlerken bu nasıl benim aklıma gelmedi diye mağdur olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 14 Temmuz 2020; 0:0:20 >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Bitmesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oy atan varmı bu akşam ?

• Cemal can şampiyonluk yolunda finale kalır. Ama final barış ile birlikte çok güçlü olur

• Ahmet PoyrazKarayel kullanıcısına yanıt
    Sercan yunus emre başkan Berkan üçlüsü olsaydı atardım belki. Ama bu mağdur oldukça paramı boşa harcamam. Yasin ile Cemal çıkarsa da hangisi kazanırsa pek sorun yok

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Ya siz önceki senelerdeki şampiyonları izlemediniz galiba Turabi, Hilmicem vs. Bunlar asıl survivorlardı performans dediğin ada hayatı dediğin bu adamlardı. Şimdi finale kalanların hiçbiri bence şampiyonluğu hak etmiyor. Pandemi dönemi olduğu için herkes Survivor izledi. Yoksa ben görürdüm 13 reyting görüyor muydu bu program?
    Hahhahah sercanla berkan tamam da performansı %40 olan yunus emrenin finale gitmesi biraz zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeoce

Hahhahah sercanla berkan tamam da performansı %40 olan yunus emrenin finale gitmesi biraz zor.
    Boşu kes sanki barış süper adam 0 kaptanlık 0 dokunulmazlık almış laga luga yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 14 Temmuz 2020; 0:6:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankensteinn

Ya siz önceki senelerdeki şampiyonları izlemediniz galiba Turabi, Hilmicem vs. Bunlar asıl survivorlardı performans dediğin ada hayatı dediğin bu adamlardı. Şimdi finale kalanların hiçbiri bence şampiyonluğu hak etmiyor. Pandemi dönemi olduğu için herkes Survivor izledi. Yoksa ben görürdüm 13 reyting görüyor muydu bu program?
    Format değişti canım kardeşim. O çok övdüğün isimlerde 2015 dışında yarışma kolaylaştığı için survivor isminin hakkını verecek şeyler yapamadılar.2015 ten sonra yarışma kolaylaştı. Parkurlara ağırlık verildi. Üretkenlik, ada hayatı düşürelerek azaltıldı. Yani şu döneme göre değerlendirmek lazım. Yarışmada her gün oyun oynanırken yarışmacıların orada bir şeyler üretmesi yada hayatta kalma anlamını yaşatmaları çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 14 Temmuz 2020; 0:7:36 >

Haahhaha %40 performansla yunus emre deyince nasıl da kudurdu. Gerçekler böyle aç siteyi bak hahaha

• zeoce kullanıcısına yanıt
    Yunus Emre kırmızı çizgileri lütfen duyarlı olun.

Sence bak bakayım kçdan kopma uyuduruk yarışma ne kadar umrumda

Hepimizin boş vakit bulduğunda izlediğimiz,umurumuzda olmayan program. Ha ha ha..

• Tv8 ne zaman açsam reklam var bu akşam

Ben eğleniyorum zaten ne yunusa ne barışa küfür etmiyorum bu kadar ciddiye almıyorum ama sen kudurup küfür etmeye başlıyorsun bence çok umursuyorsun. Yapma bu kadar basit bir reality show.

• Bence Yasin finalde

Nerede küfür ettim hocam ? Adam SMS attınız mı demiş. Ben de böyle böyle olsaydı atardım dedim. Kusura bakma alındıysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 14 Temmuz 2020; 0:12:56 >
  • Yasin finale kalacak gibi bir his var bende

• 
Sayfa: önceki 51705171517251735174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.