Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.371.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51335134513551365137
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • ilk haftalardan belliydi barışın birinci olucagı bi heyecan yok
  • sercan elendikten sonra bi heyecanı kalmadı izlenmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Hocam siz değil miydiniz? Ben her survivor Şampiyon olacak kişiyi bildim. Bu sene Barış'ı şampiyon yapacaklar. Barış biraz kötü oyun çıkardığında işte ona rakip çıkartmaya çalışıyorlar çünkü çok öne çıktı diyen.

Sezon sonu görüşürüz demiştiniz. :) Fikrinizde yanıldınız bende bunu söyleyeceksiniz sanmıştım. Ama siz defalarca söylemiştim diyorsunuz :)

Sonuç olarak yanıldınız. Tüm planlar Barış'ı şampiyon yapmak için değilmiş demek ki. O derece büyük bir kurgu yok anlaşılan. yada fikir değiştirdiler

Ben Barış'ın en iyi dönemlerinde bile sonlara doğru kötü oyunlar çıkartıp istatistiğinin düşeceğini söylemiştim. Hatta yüzde 50 55 arası olur demiştim ki şu an baktım yüzde 52 deymiş.

En başından beri Barış'ın şampiyon olamayacağını söylemiştim. Dediklerim çıkıyor anlaşılan

Alıntıları Göster
    her mağdur (turabi,adem,yusuf) ne olursa olsun oyun almak için çabalamıştır iyi kötü oyun da almıştır

full 3 ay yatan göbek yapan hiçbir mağduru kurgu da kurtarmaz o kadar da değil
    mağdur barış 3 ayda iyi kötü performans yapsaydı yine aynı şeyleri derdim ben nerden bileyim 3 ayda yatacağını daha önceki mağdurlar iyi kötü oyun alıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski survivorlar da yarışmacılar efsane kilo verir , finale doğru kemikleri sayılırdı . Şimdi bakıyorum da hepsinde bira göbeği olmuş . Geldiği kilolardan rahat 4-5 kilo fazlaları var . Resmen rezalet bi sene . Acun bu adamlara bu kadar kilo aldırmayı nasıl başarmış Buda ayrı bi yetenek helal olsun valla 😂

• Survivor efsanesi Ayı Hikmet'in aka AtYus Ergen Kudurtucu talimatı doğrultusunda desteğimiz SütlaçCan'adır.

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Eski survivorlar da yarışmacılar efsane kilo verir , finale doğru kemikleri sayılırdı . Şimdi bakıyorum da hepsinde bira göbeği olmuş . Geldiği kilolardan rahat 4-5 kilo fazlaları var . Resmen rezalet bi sene . Acun bu adamlara bu kadar kilo aldırmayı nasıl başarmış Buda ayrı bi yetenek helal olsun valla 😂
    PANDEMİ VAR P A N D E M İ VUCUT DİRENÇLERİ OLMASI LAZIM, YOKSA ŞİMDİYE KADAR OYUNCULAR KORONA OLUR YARIŞMA İPTAL EDİLİRDİ
  • Başkan daha çok elenen yarışmacılara yönelik konuşmuşsa iyi olmuştur diyeceğim ama onların çoğu zaten olmayacaktı. Dondurma ve sütlacı fazla mağdur etmemiştir umarım, çünkü söylenenler haklı olsa bile mağduriyet yaratıp oy atan cahil bir kesim var.

• Yunus yüzleşmenin yapıldığını söylüyor peki Aycan Elif Nisa nasıl katıldı uçakta dönerlerken? Yoksa onlar ayrı bir zamanda mı katılacak?
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    yagmurla baris iyi olur hocam. ama ozellikle yagmur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Yüzleşme 2 tur olacak 1.ci tur bant dan 2.cisi canlı olacak eleme sırasında Nisa,Evrim, Aycan 2.tura yetisebilir.

• Valla hiçbirinin şampiyonluğuna sevinmeyeceğim için Başkanın yargı dağıtması içimin yağlarını eritir. Kim mağdur olur yüzleşmede umrumda değil. En çok mağdur olan kazansın

Parçala onları başkanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 12 Temmuz 2020; 12:14:30 >
  • Bütün sene polemikten uzak full yarıştırmacı koşturan acun reytingler bitince yüzleşme diye bir şey bulmuş

• Akşamki yüzleşme bant yayını olacağı için umarım yine kesip biçmez ergen acun. Yunus Emre'ye karşı rezil olduktan sonra öyle bir montaj yaptırmıştı ki olayda hiçbir anlam bütünlüğü kalmamıştı. Bu sefer de manevi oğullarını korumak için montaj yaptırdıysa onun ben ........

• Yüzleşmeyi kesip biçmese bile baştan uyarır çok polemik yapmamaları konusunda. Zaten kalan 4'lü yapmacıktı, oyunlar canlı dendiğinden daha da yapmacık oldular. Pek bir şey beklemiyorum yüzleşmeden zaten bantmış. Kalan 4'lü Acun'un kayırdığı gönüllülerden manevi evlatları olduğu için fazla mağdur etmeyeceklerdir. Nerde o Bozokların efsane yüzleşmesi
  • Fanboyluk çok garip bir şey ya. Hikmet cemali desteklediğini söylemiş diye adama neler neler diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Baris baskan kazansin isterdim 5 ay boyunca gulduk eglendik ama cemalcan kazanacak sanirim hayirlisi olsun diyelim dortluden birinin kazanmasina sevinirim ama exatlon yagmur katilmazsa seneye Turkiye survivor takip etmem muhtemelen netten ozetlere bakarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 12 Temmuz 2020; 13:55:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyfil03 S kullanıcısına yanıt
    Yasin,Evrim nasıl verdi o zaman kilo, biri 20 biri 10 kilo verdi. Diğerleri camış gibi yiyip yatıyor deme de pandemi de
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Ağzınızdan bal damlıyor inşallah Yunusçuğum Barışın üzerine çok gitmiştir. Halk haksız da olsa o durumda barışa oy veriyor
  • Bu Marış fanlarını anlamak çok güç, adamın haketmediğini fanları da çok iyi biliyor, yüzleşmede eski yarışmacılar Marış'ın üzerine gelse de Marış oy toplasa derdindeler. La bu fanlık değil başka bi şey, adam haketmiyooo alooooooooo
  • Toros Kaplanı Deli Hikmet taharetsiz dondurmacının biletini kesti.

Oylar Flamingo Cemal'e

• 
Sayfa: önceki 51335134513551365137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.