Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50795080508150825083
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Şu Panorama'dakilerden birinin canlı yayında çıkıp SMS sistemi yüzünden elendi demesi lazım. Madem ben erkeğim şöyleyim böyleyim artistik yapıyorsunuz çıkın kanıtlayın Acun'un kölesi olmadığınızı, doğruyu savunmak için orada olduğunuzu.
  • ninemin 3 aylığını + kefen parasını finalde BARIŞ BAŞKANA basacağım helali hoş olsun
  • sercana yazık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfırbirr -- 8 Temmuz 2020; 0:36:44 >
  • Büyük smse kadar %56-57 bandinda oynarken üç haftada %80-85 bandına yükselmek yüz yılda bir olacak bir durumdu garip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baris apim yine showunu yapmış bu arada Ulan ne zamandır aynı adadasiniz gitmeden ben senin sırrını söylemedim diyor sırf velet fanlarına "unutmayın ben mağdurum" mesajı vermek için Cemal Yasin Elif hatta itici hapli apaçi Berkan bile olur farketmez umarım şu Barış şampiyon olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ben survivor 2020 kadar haksız elemeler silsilesi görmedim
    Madem iş smse bakıyor performans vs artık hikaye kaldı
    Mağdur kolpa barzo olan sms alıyor
    O zaman eski sisteme dönülsün
    En çok adı yazılan direkt gitsin
    En azından strateji ve heyecanı dibine kadar yaşarız
    Performansın önemi yok nasılsa hocam

İhsan Ertan Aydın Oğuzhan gibi efsanelerin patates hakanları elemesini izleriz

Alıntıları Göster
    Sonuna kadar katılıyorum hocam . Son yıllarda ACUN herkesin gözüne performans bu yarışmada önemlidir i vurguladı be son 4 e hep performansı iyi yarışmacılar kaldı .

Bu sene bu sistem de patladı . Ergen kolej tayfası ne realite ne başka bişi sadece ağlayarak buralara geldiler . Acun resmen formatı eline yüzüne bulaştırdı ve sıvıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

vay be sercan tokatladı tokatladı bir dokunulmazlığı kaçırıp elendi, valla 2010da okçu kral hakan gibi hissettirdi, ki onun elenişi benim donanımhabere kayıt olma nedenimdi, aydına emine sövmek için kayıt olmuştum 15 yaşında bir liseli veletken ey gidi günler

elif arabaları almasaydı ne güzel şampiyonluk için bir öfke oluşacaktı insanlarda, şimdi kalan şampiyonluk adaylarına bak, berkan-barış-cemal
    Yapma hocam cemal bireyselde gene çok iyi iş çıkardı. 4 kaptanlık 3 dokunulmazlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğin gibi olsa da konseyde adı yazılan gitse. Gerçekten bu sms olayı oyunun ruhunu bozuyor.

Finale koy sms'i madem. Sürekli sms'ten bıktık valla.
    Sms'i alan kafası rahat takılıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Şu Panorama'dakilerden birinin canlı yayında çıkıp SMS sistemi yüzünden elendi demesi lazım. Madem ben erkeğim şöyleyim böyleyim artistik yapıyorsunuz çıkın kanıtlayın Acun'un kölesi olmadığınızı, doğruyu savunmak için orada olduğunuzu.
    Öyle bişi dediği an acun canlı yayına bağlanıp bağırır çağırır

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! SURVIVOR PERFORMANS YARISMASI DEĞİLDİR.
    SURVIVOR PERFORMANS YARISMASI DEĞİLDİR.
    SURVIVOR PERFORMANS YARISMASI DEĞİLDİR.

• Charm kullanıcısına yanıt
    Esasen yarışmayı trollemek için son 4'de kalır ise ona oy atılması mantıklı olur.
  • İnsanların oy atma kriterleri farklı. Sercan daha profesyonel bir yarışmacıydı ama sempatik gelmedi. Haftaya da Elif ya da Yasin gider.
  • "hayatımda gördüğüm en adaletsiz, en aptalca şey final four. final four'daki olayda ise 20 takım var 38 maçı kazandın 1 mağlubiyetin var 3.sün. diğer takım da 12 mağlubiyet aldı ve avrupa'nın en büyüğü oldu. yap bunu 7 üzerinden bütün avrupa final four'u yaşasın."

Tanıdık geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Yapma hocam cemal bireyselde gene çok iyi iş çıkardı. 4 kaptanlık 3 dokunulmazlık.

Alıntıları Göster
    tamam hocam senin hatrın için cemal olsun şampiyon, sherlock hakan için aynı tastan su içmiştik ne de olsa
  • Barış bi gitmedi be adam 1. Olcak oyunlarıda takmıyor zaten oy verenler acaba niye veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fikirlerinizi merak ediyorum olasi baris cemal finalini kim kazanır sizce

Straw Poll
    Kimi Şampiyonlukta bir adım önde görüyorsunuz?
    https://www.strawpoll.me/20533477

Desteklediğiniz isme değil şampiyon olacağını düşündüğünüz isme oy verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyless Brain

Bu mesaj silindi.
    Hadi lan patates

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Esasen yarışmayı trollemek için son 4'de kalır ise ona oy atılması mantıklı olur.
    Yemin ederim öyle yaparak Yasin'i şampiyon yapsak Acun onu da normal göstermeye çalışır. Gerçekten haketmiştin filan der
  • 
Sayfa: önceki 50795080508150825083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.