Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48874888488948904891
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Sercan gayet iyi gidiyor ama şampiyon olacağını sanmıyorum. Cemal ya da Barış olur.
    nisa vedamı fedamı etti demişler, cemalcan ve nisa finale kalsa şampiyonluk için barışı geçemez, tahminim ödül konusunda anlaştıktan sonra nisa çekilebilir, ikisinin oy toplamı anca barışı yakalar.
  • bu arada 2 gündür bekir ve sema bölükbaşı twitter de ne paylaşım nede beğeni yapmıyorlar. nisanın elendiği doğru olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfil03 -- 28 Haziran 2020; 10:47:23 >
  • Kupayi kaldirmamiza 17 gün kaldi

Nerdesiniz Barış başkan fan clup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Birde Hikmet olsa aynı takımda kolejli ve mağdur tayfayı ağlatırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunus Emre Başkan tam bir Serkay Efecan antisiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Acun futbolcuları sever Sercan'ın aleyhine bir paylaşımda bulunmaz bir de Acunun her zamanki gibi olayları abarttığını düşünüyorum hiçbir şey çıkmazsa şaşırmayın derim.
    Aynen katılıyorum pek bi şey cıkmayacak bu ses kaydından.
  • Ses kaydından başkanın sesi çıkıyormuş

• En iyisi pazarcı aydın

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Dansları hala aklımda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Allah askina bugune kadar hangi hype fragmanin alti dolu cikti? Hep bombos fragmanlar bosuna gazlamalar.

• Acun asla yarışmacıları kötü duruma sokacak bir şey yayınlamaz. Ses kaydı hem Nisaya hem de Sercana yarıyordur emin olun.
    Ayrıca ses kaydı da muhtemelen çok alakasız bir şeydir, yıllardır var bu program daha bir kere fragmandaki vurucu şeyin über bi şey çıktığını görmedik hep fos çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Haziran 2020; 14:5:53 >
  • Evrim gitti reyting bitti Acun çakma avangersın reyting getirdiğini sanıyordu büyük çakıldı. Acun Evrim’in reytinge etkisini geç farketti dünde konseyde konusunu açıp Evrim’i aklamaya çalıştı. Büyük ihtimal kız linçlerden rahatsız olup tepkisini koydu. Evrim acun medya için bir nimet her programa koy reyting alırsın kendini izletir. Ama umarım Evrim tepkisini devam ettirip Acun medyanın kapısının önünden geçmez bir daha. O kadar algı yaptılarki kızı ölümle tehdit ediyorlardı bir ara

• iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt
    Evrim, Acun medya istesin köpek olur merak etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Haziran 2020; 14:7:55 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    kendinden mi çıkarım yaptın kardeşim nerden biliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

DOMİNİKTEN FÜZE KALDIRDIM SEVERLER

• iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt
    Senden çıkarım yaptım :) ayrıca kardeşim demişsin ben senin anneni o şekilde tanımıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 28 Haziran 2020; 14:7:13 >
  • Bu hafta yırttı haftaya gider bence
    Berkan

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 28 Haziran 2020; 14:13:22 >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hep merak ettim Rok orda olsa Boşnağız diyebilirmi Başkanın dediği gibi götü başı ayrı oynuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KORKAK SERCAN AYAK YAPTI DUYGUSAL BİRAZ DA STRATEJİ DİYE COK MU ÖNEMLİ LAN SENİN TAKIMINDA OLMASI DUYGUSAL OLARAK AYAKLARI GEÇ KARAKTERSİZ BAKTI BERKAN HİÇ SMSDE 1-2 ÇIKMADI 2. VE 3. DOKUNULMAZLIKLARI ALAMAZSAM BENİ SÖYLEDİKLERİNDE ELEYEBİLECEĞİM BİRİ OLSUN MANTIĞI DUYGUSAL DİYEREK AYAK YAPIYOR KARAKTERSİZ BİDE.
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt
    Bunda şaşılacak ne var? Adam gidip Barış'i mi söylesin? Berkan'in " Nisa'yi söylerse bunu yanlış anlarız" demesinin ardından çok da güzel oldu. Şimdi Nisa'yi değil de kendisini düşünsün babakoooo

• 
Sayfa: önceki 48874888488948904891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.