Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48414842484348444845
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Sercan hak ediyor su anki performansiyla.

Ayrica Sercan tam Bursali, ayni bizim koyluler gibi espri yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 24 Haziran 2020; 23:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fameka F kullanıcısına yanıt
    Olmaz cemalin sayı alması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gene fazla çıkmanın avantajını kullanıyor. Gerçekten sercan çok iyi yarışmacı ama yunus emre ile 2 kişi kalmasalar bu patlamayı yapabilir miydi şüpheliyim. Genede Survivorda hakandan bu yana oyunları en hızlı çözen yarışmacı olabilir.

• Allah şaçından almış yetenek vermiş Kelcan şu hırsla futbol oynasaydın Lewandowski olurdun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Ben Barışın finalist olacağını düşünüyorum.Şampiyon olması için son oyunlarda Sercan, Berkan, Cemale ezilmemeli.5 oyun varsa en kötü 2 almalı.Finalde ise Barışın rakibini daha şanslı görüyorum.Bana göre bu sene 2 kişi şampiyon olmayı en çok hakediyor.Onlarda Sercan ve Berkan.

• Sercan performansıyla şampiyonluğu çok hak ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Ağlaması ve realityde zayıf kalması haricinde insanlık olarak ve parkur performansı ile birinciliği hak ediyor.
    Cemalcan realitede zayıf mi kaldı ?? Yapma dostum tek başına taşıdığı o kadar bölüm oldu ki. Bu sene yarışmanın tadı tuzu oldu adam.

• Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    Futbolcuyken hızı dışında bir özelliği yoktu.Ne çalım ne şut.Canlı izlediğim için biliyorum.Hepte abartıldı.29 yaşında futbolu bırakmasından belli.Ama survivorda hakikaten çok iyi.Yattaradan sonra bence en başarılı futbolcu.Ahmet Dursunla ve Serhatla nasıl rakip olurlardı çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bence isim söyleme değilde 1 kişi koruma hakkı olmalı 2012 gibi.Dokunulmazlık 3 oyun fazla en fazla 2 oyun olmalı.Dokunulmazlık kazanan gerçekten dokunulmaz olmalı.Sercan 2 kazansa 1 kaybetse aday oluyor nasıl mantıksa.
    katılıyorum olabilir ama kesinlikle isim söyleme olayı olmamalı mesela şuan sayısal üstünlük kimde gönüllü kontenjanında barışıda orada sayabiliriz sercan yada elif kazanmadığı sürece aday olacak bu sistemde
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Nerede tadı tuzu oldu ağlayarak mı ?

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Yetenek anlamında söylemedim hocam zaten kendisinde bence futbolcu olmak istemedi Sercan'ın istediği hayat Dan Bilzerian' ın DJ hali olmak.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    O kadar saçma ki şu sistem. Performansı olan finale gidebilecek diyorlar ama istediklere 3 oyunun 3’ünü de alması birisinin.

• Ne biçim fan adı altında veletlr var Cemal canın ağlamak dışında yaptığı birşey yok ama İnstagramdaki takipçi sayısına bak çoğu dünya yıldızı futbolcuda yok okadar takipçi PES! Hindistan 1. 2. Türkiye Sosyal medyada
  • Güzel oyun sonu. Bayrak yarışı izliycez bakalım. Ulan kelcan bu sefer alır inşallah.

• Son 15 oyunda 13 mağlubiyetde almazsin be

• Kelcan şu oyun sonuyla performansini süslese efsane olur.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Kim

• Şu kalanlar arasında hiçbiri şampiyon olsun istemem ama illa biri olacağı için Sercan olsun isterim çünkü kalbim ünlü atıyor.

Elif de survivor ünlüler takımı tarihine bakarsak sona kalan ünlü kadınların baya bi gerisinde. Elif hakkında bir şey hissedemedim bu zamana kadar çünkü çok bayık, sıkıcı ve politik. Onca performans gösteren eli maşalı kadın geldi geçti şampiyon olmadılar gidip de Elif olursa ayıp olur valla

Ama şampiyon Cemil cem olacak eğer şu son haftalarda büyük bir yanlış yapmazsa. Barışcılar da tv8 silecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerFace

Kim
    Kırmızı takimdan herkesin eşleşmek için öne atladığı isim

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Anlamadım ki :D

• 
Sayfa: önceki 48414842484348444845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.