Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48164817481848194820
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Bu son görüntülerden anladığım Sercan'ın ona ilgi duyduğu ve Nisa'nın ona pas vermediği ve Sercan'ın kendi içinde olayı içselleştirmesi.Bence Sercan bu konulara hiç girmeyecekti.Kendine ve ailesine yazık etti.Çıktığında pişman olur bence.
  • Haziranin sonu geldi yarismada 8 kisi var saka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Zaten şu saatten sonra Nisa minicik bir şey bile hissetmiş olsa Sercan'a karşı söylemez.

Artık tamamen nefret ediyor.

Işin özü Sercan hoşlanmış net bir şekilde ama Nisa için bir şey diyemiyorum onu kendi bilir.

Hoşlanmamış olma ihtimali daha yüksek tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında olay Sercan’a gelen notun içeriği falan değil, Nisa’nın alay edercesine gülerek tabi intikam alacak tarzı konseydeki söylemi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Umarım Sercan’ın saplantılı sevgisi değildir bu
    Nisa o zaman neden yalan söyleme gereği duysun ki hocam
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    kiz dili dondugu sekilde anlatti aslinda intikam degildi niyeti uygun kelime bulamadi

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Nerede yalan söylemişti

• Adam şahitlerim var de di Cemal'i bile gösterdi 5 tane şahiti olan adam yalan söyleyemez yani diğerleri birşey diyemediyse doğru söylüyordur ama Kelcan kendini rezil etti orası doğru niye karıya , kıza yürüyon yarışma orası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağılık kompleksli reis yine psikolojik sorunlarının olduğunu belli etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Nerede yalan söylemişti
    Konseyde bu konular için intikam demedim bize ağlıyor diyordu o yüzden dedim demişti şimdi ise tam tersini söylüyor
  • fameka F kullanıcısına yanıt
    sercan unlu nisa tersleyince alemci covugun zoruna gitmis dert olmus

• Bugün instagramda gezinirken birkaç profil gördüm de aklıma geldi..... Geçen seneki survivor ne çöptü arkadaş ya, püfff çakma turabi hiperaktif bir adam, en tırt şampiyon yusuf, bora,dalaka, ağlak atakan falan harbiden çöptü. Bu sene Allahtan daha orjinal karakterler varda izleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 23 Haziran 2020; 21:32:4 >
  • Alinda98 kullanıcısına yanıt
    O kadarını takip etmiyorum. Bir şeyler dönüyor o zaman

• Yanılıyor olabilirim lakin cemal can düz atlasa berkan dan önce çıkacak sudan gibi gözlemledim. Berkan normalde suda çok iyi ama yavaşlamış sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 23 Haziran 2020; 21:35:45 >
  • Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    kanitta kiz herkese dogum gununde kart yapmis bizim alemcide alisik degilya kanit sunuyor onu

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    Keşke ama bu hafta imkansız ötesi.
  • Şimdi bu ergen Nisa madem Sercan'ı Mert gibi, Ersin abisi gibi görüyordu o zaman Mert ve Ersin'e neden not yollamadı? Survivor gibi bir ortamda bir insanın başka birine karşı özel bir ilgisi yoksa elden ele, onun, bunun aracılığıyla neden not yazıp göndermeye uğraşsın ki? Diyelim ki Nisa'nın amacı bu değildi. Tamam, sıkıntı yok ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Sercan farklı yorumladı diye neden sonra çocuk için peşinden koşan abaza etiketini yapıştırdı üzerine? Nisa konseyde karşılıklı bir yanlış anlaşılma oldu, konuştuk düzelttik dese mevzu kapanacak. Orada susuyor, sonra kameraların önünde demeç veriyor. Böylesi işine geliyor çünkü kendisi ne derse o. Karşı taraf cevap verme hakkını kullanamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Donanımhaber in bilgisayar için uygulaması veya daha hızlı kullanmak için bir yöntemi yok mu?Her seferinde sayfayı yenilemek istemiyorum.Mesajlar otomatik yüklensin .
  • Sercan atışlarda hack açmış gibi yarışıyor son 1 aydır. Kusursuz atman gerekiyor. Ben anlamadım ki nasıl bir yarışmacı oldu bu sercan.
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    acun 20 kere adam degistirdi yoksa kirmizi takimdan kimse kalmayacakti

• 
Sayfa: önceki 48164817481848194820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.