Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48044805480648074808
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • bu sene kimseyi desteklemiyorum ama Sercan'ı bayağı beğendim iyi gidiyor bu gece de galip çıktı Sümüklü saçmaladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıvırıyor çünkü söyleyecek sözü yok . Dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlamıştır artık herhalde . Bu arada Sercan 29 Nisa 22 yaşında yani ortada küçük kız çocuklarına takılan bir tip yok.

• Ulan bu acuna gram güvenmiyorum sercan belki de sormuştur o manalı gülüş neydi diye ama bu acur göstermemiştir

• Son Kezban bükücü sercan reyiz

• Nisa avrupa kızı len diyenlrr vardı bir ara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Vay koyu Bilal sende mi burdasın

Alıntıları Göster
    Cevahir Kirişçi diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: the wow

Son Kezban bükücü sercan reyiz
  • secan bunca zaman nisa kötü görünmesin diye sapık gibi görünmeyi göze almış. işte bu adamlıktır. çek kezbanı nisa, çemçük ağızlı seniii

• Ulan adam konseyde bunları söylemese tüm Türkiye sapık olarak bilicekti adamı. Madem Sercan'ın Nisa'ya açıldığı görüntüler verildi o zaman Nisa'dan gelenleri de göstericeksin ya da hiçbirini göstermiceksin. Adam Bursaspor'un ve milli takım forveti 19luk kız yüzünden ne hallere düşürdüler
  • Sercan haklı ya da haksız; bence rezil oldu. Seneler sonra bu olay hatırlandığında bir çok kişi Nisa’yı değil Sercan’ı konuşacak.

• Konseyde Cemal Can'ın da adı geçiyor ama Acun söz bile vermedi, sorsa konu bitecek zaten. Uzatmak için böyle yapıyor sanki.
  • Yunus Emre baskanın tespitleri müthiş be evrime çok tehlikeli bir karakterin var demıstı nisa ya da terbiyesiz sımarık demıstı harika tespitler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 23 Haziran 2020; 0:23:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Yunus Emre baskanın tespitleri müthiş be evrime çok tehlikeli bir karakterin var demıstı nisa ya da terbiyesiz sımarık demıstı harika tespitler.
    Üstüne Nisa ya bozuk araba gibi güvenilmez yarı yolda bırakır demişti hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Konseyde Cemal Can'ın da adı geçiyor ama Acun söz bile vermedi, sorsa konu bitecek zaten. Uzatmak için böyle yapıyor sanki.
    Nisa şapa oturmasın diye sormadı

• Ara sıra izliyorum ama bu nisa denen kızı nereden bulmuşlar? Daha konuşamıyor bile çocuk gibi birşey.
  • Nisa saçmalayıp cevap veremeyince, Evrim nasıl keyiflendi ama. Nisa 2 gündür intikam diyorsun ama senden neyin intikamını almak istediğini söyleyemiyorsun. Adam not diyor mesela. Altını dolduramıyorsun. Ancak saçma sapan tepkiler veriyorsun. Sıkıldım artık senden. Hep Evrim’e laf ediyorsun ama sen de az sinsi değilsin.

• Evrim, başkana yamuklar yapmış olsan da senden özür diliyorum nisa konusunda

• Bölümü izleyemedim Sercan nisa olayını özetleyebilecek var mı

• Sizin aklınız mantığınız kesiyor mu Nisa'yı küçük düşürücü, smsi düşecek bir hareketi Acun göstersin ?

Hürrem Nisa Sultan bütün Dominic Cumhuriyetini avucu içinde oynatmaya devam ediyor.

Manevi babası Acun Ilıcalı Nisa'ya en büyük hediyeyi vermiş. Evrim'i Nisa'nın elemesi.

Sercan orada bana inanmıyorsanız Cemal Can'a sorun diyor. Yüzde 10000000 Cemal söz alıp konuşmuştur. Kem küm etmiştir ama yine konuşmuştur. Göstermemişler.

Nisa 2 konseydir ortalığı karıştırıyor söz hakkı gelince konuşmayacağım diyor Acun tamam diyor şaka gibi

Anlamadım ki babasından mı korkuyor ya da Nisa'nın ciddi ciddi SMS potansiyeli bu kadar fazla mı ? ya da Nisa bugün elense kafadan 1-2 hafta daha Dominic'te olacak. Bu kız kendine birşey yapar diye mi korkuyor ?

Bir insan evladı bu kadar itici olup neden bu kadar kayrılır anlamak güç.

Neyse yüzde 99.99 Evrim yarın akşam elendi.

Evrim'i Nisa'ya elendi ya bırakın bu da bizim ayıbımız olsun.

• 
Sayfa: önceki 48044805480648074808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.