Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4760. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47584759476047614762
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Dondurmacı çok iyi yarıştı hakkını vermek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

Kırmızı takımda Evrim zayıf halka. Genel tabloda Evrim nasıl Elif'in önünde aklım almıyor
    Evrim son 2-3 oyundur böyle.

Ondan öncesi çıktığı her oyunu alıyordu.

Bi ara Aycan ve Elif'le çıktığı mesela 50 oyunda en az 45 46 galibiyeti vardır.
  • Sağ tarafta rüzgar var frizbi havalanıyor. Berkanda nisaya o yüzden kaybetti. Finalde sağ tarafta olan kaybeder gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

Kırmızı takımda Evrim zayıf halka. Genel tabloda Evrim nasıl Elif'in önünde aklım almıyor
    Takımlad karışmadan önce; Evrim ve Nisa bir ara takımı iyi sırtladılar. Elif ve Aycan’ı bayağı tokatladılar o ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evRim

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    O kadar yakin mesafede boyle ruzgar farki olmaz sanki, hem sercan o tarafta da takir takir atip aldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Evrim son 2-3 oyundur böyle.

Ondan öncesi çıktığı her oyunu alıyordu.

Bi ara Aycan ve Elif'le çıktığı mesela 50 oyunda en az 45 46 galibiyeti vardır.

Alıntıları Göster
    Samimi söylüyorum vazgeç kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 19 Haziran 2020; 22:49:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Bana havalandı gibi geldi frizbiler. Tabi daha önce oynamadığımdan bilmiyorum
  • Kezo Evrim paspas oldu.
  • Yine sağlam kurgu seyrettik Berkan'ın Nisa'ya Sercan'ın da Barış'a sayı hediye etmesine ben inanmıyorum
  • danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Max reklamındaki Aslan gibi hocam Cornettocu iyi oynadı bugün ödülde dondurma varmıydı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

BAŞKAN DHYİ GEZİYOR GALİBA
    SELAMÜN ALEYKÜM BAŞKAN

• Bu sene şampiyonuz babako

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • baskan napti hocam bugun izleyemedim

• Dokunulmazlıkları almazsa işi zor. Smste geridedir

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    bunu yazmaya geldim kazananların çoğu sol tarafta kazandı hile mi doğal mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Samimi söylüyorum vazgeç kanka.

Alıntıları Göster
    Son demler zaten hem Evrim hem Survivor için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

baskan napti hocam bugun izleyemedim
    Bende izlemedim ama iyi yarışmış duyduğuma göre.

• Berkan alacak şimdi. No problemo.

• Utanmış mısındır bilmem. Oyun öncesinde yazmak istemedim fragman yanıltmacası olduğu belliydi. Evrim barışı bile görmedi oyun için sayı olarak sorduğu belli. Fesat-tutarsız olduğunu kabul ediyormuş nerenden uyduruyorsun bunları? Geçen gün helallik istemiş yanlış sözler söylediği için barıştan. Bugün de yanlış anlaşıldığı için özür diledi. Evrim nisaya hiçbir şey demedi bir şey yapmadı. Bir ara psikolojisi bozuk diye oyunlara çıkmadığından kızgın zamanlarda söylenmişti. Başka da nisa hakkında kötü bir şey demedi fazla uyduruyorsun. Nisa başından beri evrim hakkında kötü kötü algılar yaptı tayfasıyla. Karıştırdın galiba. Evrim adını anmıyor. Ama nisalar kazandığı oyunda bile evrimden bahsediyorlar. Mağdurum kozunu verdiler diye diğerleri suçlu ve barış masum ? Kendini çok güzel kandırıyorsun. Barış herkese hakaret edebilir karşıdaki ona edince sorun olur. Üç kere biplenen kendisi, eline geçen her şeyi fırlatıyor umrunda değil özür bile demiyor. Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı, gelmedi di mi diye savunmaları var.
    Evrim elif hakkında her zaman iyi şeyler düşündü ama ben elifin iyi biri olduğunu düşünmüyorum. Topluluğa ayak uydurup kendisini hep öven insana hırsının kurbanı oldu dedi. Ona hiçbir kötülüğü dokunmamıştı oysa. Güçlünün yanında durmayı kendine amaç edinmiş garip bir şekilde. Dün yaptığı saygısızlığı da unutmadım açıkçası. Takımıma yeterince güçlü seçtim cemal ve nisayı ayırmak istemiyorum vs vs. Hala söylüyorum sinsilikle yürüyor nereye kadar gider bilmiyorum ama silik bir survivor. Onu sevenler dışında kimse hatırlamaz bir sene sonra . All stara bile çağırılmaz muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 47584759476047614762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.