Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45754576457745784579
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    burada iğrenç olan Nisa,Evrim elenmedi diye üzüldü resmen kıskançlıktan yakında yine kafayı yer zaten Evrim bu lafı söylediğinde Nisa ne diyeceğini bile şaşırdı tam nokta atışı bir laf attı Evrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Sercan dokunulmazlığı kazandıktan sonra Evrim'e bu akşam adın yazılacak demese, Evrim ağlamasa, Cemal Can, Evrim için kendini potaya koymasa bugün Yunus Emre hala adadaydı ve yoluna devam ediyordu. Yunus Emre'yi eleyen Sercan'ın kendisidir. Bunu da tarihe not olarak düşüyorum.
    Yunus Emre'yi eleyen asıl Nisa oldu kıskançlıktan Evrim diyeceğine Ardahan deseydi şimdi Ardahan gitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

İğrenç varoş.

Bunu Evrim'den başka hangi yarışmacı söyleyebilir ? Kimde o yürek var ?

Üzüldün mü Nisa elenmedim ?

Şu sms 1 ve 2.leri potadan çıkmayıp isim söylemese Evrim Nisa'yı ölüm potasına sokar da işte kurtuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 10 Haziran 2020; 3:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Valla kim ne derse desin 1 haftadır Evrim öyle bir linç yediki Yunus Emre'ye bile bir ton laf eden adamlar Evrim elensin Yunus kalsın demeye başladılar panoramada ki özellikle melisa denen loser kızın yaptığı karalama rezilliklerini hiç söylemiyorum bile buna rağmen bu kız 3. olduysa öyle kolay kolay elenmez kıza devamlı küfür ve hakaret ediliyor bu bir yerde elbette ters teper ve kızın desteği artar bu yüzden Evrim sert bir potaya girmediği sürecede bence elenmez oyunlarda da performansı gittikçe yükselişte ben Evrim'in oyunun gittikçe artacağını düşünüyorum ama şu Barış'la uğraşmayı bırakmalı bence adamın zaten kaplumbağa gibi olduğunu çoğu kişi görüyor gittikçe oyları düşecek zaten ama bu kavga olaylarından adam prim yapıyor hiç orada yokmuş gibi davransalar çok daha iyi olacak
    Melisa feci halde kıskanıyor Evrim'i.

Zaten seneye yüzde 99 Evrim yorumcu olacak panoromada

• Nisa Ardahan deseydi yüksek ihtimal mavi de sonuncu olan Ardahan gidecekti . Yunus Emre ye yazık oldu , yazık ettiler delikanlı adama , Yasin i orada sırf Show icin tutan , oyları istediği şekilde manipüle eden Acur a da yazıklar olsun . Bunu bile bile , Mert ten sonra Yunus Emre’yi de yiyen bu yarışmayı seyreden bize de yazıklar olsun.Lakin Yunus Emre’ye attığım oylar da helal olsun Bozkurt’a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Melisa feci halde kıskanıyor Evrim'i.

Zaten seneye yüzde 99 Evrim yorumcu olacak panoromada

Alıntıları Göster
    aynen Evrim büyük ihtimal seneye survivor'da yorumculuk yapar melisa şutlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

• Darısı barışın başına inşallah o da elense mis gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palmiyeyitaşımıyorum

Arkadaşlar heasbımı siliyorum bir kaç dakika içinde- inceyi gördük biz halk ya da kurgu bi şekilde başkan kumpasa geldi.

başkancılar hepinize teşekkürler survivor benim için bitmiştir. yunus emreyede hayırlısı oldu yarışmada stresden ölüceğine zaten şampi yapmazdı acun. dominikte güzelce tatilini yapsın.

kg

BU ARADA ŞU FORUMDAKİ EVRİMİN YALAYICILARINA GEREKLİ DERSİ KALANLARIMIZ VERSİN. DONDURMACIYA DA ŞAMPİYONLUK HAYIRLI OLSUN.

• Yunusçularıda hiç anlamıyorum he Evrim'e nasıl eleniriz diyorsunuz da Yasin'i bile geçememişsiniz Evrim'e elenmenize mi şaşırdınız

Evrim zaten Ardahan ve Yasinden genelde hep daha iyi sms sıralamasına giriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Barış ve Cemal 1.olup adaylıkları düşer.Barış Yunus Emreyi 2.olan Sercan Berkanı söyler.Cemal Yasini 2.olan Nisa Evrimi söyler.Berkan,Yunus Emre,Evrim,Yasin potası olur.Bu potada Yasin gider.
    Bütün adayları doğru tahmin etmişsin ama gideni bilememişssin.helal walla. Bende senin gibi düşünüyordum ama olmadı. Bu potadan yasinin gitmesi lazımdı.

• Konuya bu yılın en iyi ikilisi
    Yunus Emre Başkan
    ve
    Aycan Sultan'ı

bırakıp gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 10 Haziran 2020; 4:4:21 >
  • Beyler yarışma biter bizler Baki kalır o yüzden.. kıymetinizi bilin👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Beyler yarışma biter bizler Baki kalır o yüzden.. kıymetinizi bilin👍
  • BÜTÜN ZALİM OLANLARI SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM

• Yunus emrenin gitmesine üzüldüm. Evrimden sonra desteklediğim bir yarışmacıydı. Evrimin potadan kurtulmanın verdiği sevinçle saçmalaması pek hoşuma gitmedi, yunusa ayıp oldu. Ama ordaki kimsenin de yunus emre gitti vah ben ne yapıcam dediğini düşünmüyorum, üzülmediler. Üzüldülerse de en fazla evrim gitmedi diye üzülmüşlerdir. Bir tanesi nisa evrimin adını verince emreyi sıvazladı, bir tanesinin de evrimlerin tarafındaydı gözü. Yasin'in mert gittiğinde cemalin eline çakması ve şimdi evrim eline çakmak isteyince laf söylemesi trajikomik, evrim gitmedi diye yıkıldıklarını fazla belli etmişler. Nisa zaten adını verirken çok mutluydu, elenmediğini duyunca ağzını büzüyor. Evrim ona dönünce de hemen gülmeye başlıyor. Ayrıca evrim üçüncü olmuş ben derece bekliyordum başka bir zamana inşallah. Yalnız evrim dereceye girip nisayı söyleseydi insanlar sövüp dururlardı kimse nisaya bir şey demiyor hayret. Kıskançlığı gözlerinden okunuyordu adını verirken🤐 Psikopat civcivin berkanla kavgasında acunla diyaloglarından sonra fişi çekilmişti zaten. Ardahan,yasin,barış varken gitmeyi hak etmiyordu üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackflower -- 10 Haziran 2020; 5:5:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evrim ya da Yasin elense daha iyi olurdu. Ama uzun süre gönüllü kızları potaya girmedi. Sms olarak yüksek olmaları normal. Yunus Emre'ye hayatında başarılar.
  • ben kalabalığa yürümeyi seviyorum abi tek başıma..

üzdün reis..
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • 
Sayfa: önceki 45754576457745784579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.