Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45734574457545764577
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • Bu Barış denen adama oy verenlerin zeka seviyesini çok merak ediyorum. Adam haftalardır sakatım bilmemneyim deyip oynamıyor. Lütfedip çıktığı oyunların çoğunu da kaybediyor. Bu hafta fazla seyredemedim ama Berkan ve Yunus Emre performans olarak iyiydi izleyebildiğim çoğu oyunu kazandılar. Bu adamlar niye oy alamadı anlamadım. Birinde performans var ötekinde realite. Gene mağdur edebiyatı yapan annem şu kadar kez kanseri yendi diyen adam birinci olmuş ya. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV8'DE PARA BENDE YAP SABAH AKŞAM İZLEYELİM BAŞKAN SENLE EFSANE OLUR ..

YADA YUNUS EMRE FİRARDA.. OF OFF OFFFF

konu ağlama duvarına dönmüş
  • TAKLAYA GELSE DE DÜŞLERİMİZ 10 NUMARADIR GÜLÜŞLERİMİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: cambodia

konu ağlama duvarına dönmüş

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    Mert-Ersin hayatlarına projelerine devam eder.Gönüllü takımı kendini tanıtmak için daha fazla kalmalı. Düşünsene Yasin,Evrim survivor olmasa bir hiçler bir yerde.Ama Ersin,Mert doymuş adamlar ve survivor onlar için olmazsa olmaz değil.

• her ne kadar çok sinirlendirdiğin anlar da olsa evrim yasin ardahan varken senin elenmen üzdü be

• Burada "blackeagle", "eragonne" falan geçtiğimiz günlerde yazışmıştım, her ne kadar 13 yaş üsluplarıyla trolleseler ve dalga geçseler de benim dediğim çıkmıştır!!

Yunus Emre'nin kavgası bitti davası da bitmiş oldu! Acun da en son buna uyuz oldu, sms şirketiyle anlaşıp herkese oy attırdı ve yunus'u barajın en altına çekti!

Performansın yok neyin dalaşına giriyorsun? Berkan ile olan en sonra tartışmada da zaten Sercan'ın galibiyeti üzerinden Berkan'a ayar vermeye kalkmamalıydı!

Yok yere tartışma yarattı ve ada üstünde üç günlük daha zaman kazanmış oldu. Sonuç olarak ben ne dediysem O oldu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

Bu Barış denen adama oy verenlerin zeka seviyesini çok merak ediyorum. Adam haftalardır sakatım bilmemneyim deyip oynamıyor. Lütfedip çıktığı oyunların çoğunu da kaybediyor. Bu hafta fazla seyredemedim ama Berkan ve Yunus Emre performans olarak iyiydi izleyebildiğim çoğu oyunu kazandılar. Bu adamlar niye oy alamadı anlamadım. Birinde performans var ötekinde realite. Gene mağdur edebiyatı yapan annem şu kadar kez kanseri yendi diyen adam birinci olmuş ya. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
    öğretmeni Mağdur Adem tarafından çok iyi mağdurluk eğitimi verilmiş hocam mağdur olmak için adam herşeyi yaptı öyle bir kitle oluştu ki adamların gözü Barış'tan başkasını görmüyor adam 1 hafta oyuna çıkmasa yine 1. yapacaklar böyle körü körüne destek mi olur

o değilde bu Ardahan hiç destekçisi olmadan finale gidecek neredeyse haftaya artık akbili basılmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

O kayığa bindin derler

Senin gibileri bakkala gönderiyorum

Kamil kamil konuşma

İlk defa bir kadına yenilmiyorum

Sadık

Ben tek yeterim

Ağzına yumruğumu sokarım

Seni hiç unutmayacağız aslan parçası..
    Çok tehlikeli bir karakterin var senin

Kötü adama günaydın diyin birdaha böyle bi adam göremezsiniz.

Babanne tamam sus lütfen

Ağzına yumruğumu sokarım

Bulaşık yemin ediyorum bulaşık

Soğan kafalım

Çok tehlikeli bir karakterin var senin

Tamam sus film çevirme otur

Gözünün yağında patates kızarttığım

Hugo suratlı

Sen beni ezemezsin onu geç

Neye benzersin

Enişteden aldın enerjiyiii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahahahhaha yunus emre elenmiş

1 kere bile survivor izlemedim hayatımda ama bugün forumun bu kadar ağlamasına bittim

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

öğretmeni Mağdur Adem tarafından çok iyi mağdurluk eğitimi verilmiş hocam mağdur olmak için adam herşeyi yaptı öyle bir kitle oluştu ki adamların gözü Barış'tan başkasını görmüyor adam 1 hafta oyuna çıkmasa yine 1. yapacaklar böyle körü körüne destek mi olur

o değilde bu Ardahan hiç destekçisi olmadan finale gidecek neredeyse haftaya artık akbili basılmalı

Alıntıları Göster
    Valla gerçekten şu hafta oy atacak olsam bir Berkan bir Yunus Emre'ye atardım. Konseyleri oylama zamanlarını izleyemedim ne döndü ne bitti bilmiyorum ama.

Şu Barış denen adam iyi güdüyor enayileri diyecek bir şey yok.

• BEN HEP OYUNCAKLARINI KIRAN ÇOCUKTUM

• yunus emreci arkadaslara gecmis olsun diyorum. survivori forumda takip etmeyi seven biri olarak tesekkur ederim hepsine. haklarini vermek gerek bazen troll bazen ciddi sekilde savunmalarla konuyu ayakta tuttular guldurduler eglendirdiler. yunus emreyi cok sevmesem de uzuldum gitmesine evrim veya yasinin gitmesini isterdim. eger yazmayi birakacaklarsa seneye gorusuruz artik. hoscakalin. @BlackEagle03

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

yunus emreci arkadaslara gecmis olsun diyorum. survivori forumda takip etmeyi seven biri olarak tesekkur ederim hepsine. haklarini vermek gerek bazen troll bazen ciddi sekilde savunmalarla konuyu ayakta tuttular guldurduler eglendirdiler. yunus emreyi cok sevmesem de uzuldum gitmesine evrim veya yasinin gitmesini isterdim. eger yazmayi birakacaklarsa seneye gorusuruz artik. hoscakalin. @BlackEagle03

Hoşçakalın hocam

• Survivor benim için bu akşam bitmiştir. Ayrıca evrim ve yasin gibi antipatik karakterlerin yunus emre'den fazla oy aldığına kimsenin inandığını zannetmiyorum. Sosyal platformun nabzı zaten bunun en güçlü kanıtı.
    Adaletsiz yarışmanda sana başarılar sevgili acun.
    Hoşçakal Tv8
  • 
Sayfa: önceki 45734574457545764577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.